Konu: Sean Bonelli - Rolde bağlantı koparma  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2024 19:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @V4S1LLY  Sean Bonelli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael Greenwood @orderline  James Corwin @AhmetWR

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.04.2024 saat 22:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
13.3. Polise Karşı Bağlantı Koparma & Oyundan Ayrılmak: Birlikler ya da bireysel oyuncular arası çatışma durumlarında, olay yerine polis ekiplerinin yönelmesi sonrası, karakteri ya da silahını kurtarmak adına bağlantı koparmak, oyundan ayrılmak sunucumuzda kabul edilmeyen hareketlerdendir. Bağlantı kopardıktan sonra oyuna geri girme durumu, yöneticinin inisiyatifinde kabul edilebilir. Bu ihlali gerçekleştiren oyuncular sırasıyla:
- İlk seferinde hapis işlemi (IC Miktar üstüne eklenerek),
- İkinci seferinde bir hafta boyunca yasaklanma,
- Üçüncü seferinde ise sunucudan tümüyle yasaklanarak cezalandırılacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motosikletli polis birimi üyesi karakter Michael Greenwood, şahısların üzerinde silah taşıdığını görmüştür ve
telsizinden "sessiz" bir şekilde destek ekip çağırmıştır. Ardından bölgeye geldim ve destek ekip çağırdım. Destek ekip ile birlikte kişileri teker teker araç dışına
"Felony Stop" ile almaktı amacım. Kişiler kaçmaya başlayınca ateş açtık. Kişiler düştükten sonra araçtaki 3 kişi rolüne devam etti.
Fakat Sean Bonelli isimli arkadaş nedense bağlantı kopardı.
Sonrasında ise arkadaş sanırım tekrar teslim olmuş diğer arkadaşlara. Fakat kendisinin bağlantı kopardıktan sonra oyuna girip silahını sakladıktan sonra
bağlantı kopardığını düşünüyorum. Rol esnasında silahı var mıydı yok muydu kontrol edilmeli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bağlantısını kopardıktan sonra arkadaş teslim oldu. Silahını sakladıktan sonra mı teslim oldu bilmiyorum.
Ayrıca son zamanlarda aşırı artan bağltnı koparma /q atma durumlarından bıktık artık.

#1 - 01.05.2024 20:03
Hocam ilk önce merhaba, vice oynadığımdan beri ilk defa böyle bir çevirme rolüne giriyorum. Kullandığım modlar dolayısıyla herkes bir anda sıkınca oyunum crash verdi. Daha sonra oyuna girmeyi denedim, Forum hesabım çalınmış. Anomaly ile iletişime geçip hesabı kurtardım, oyun hesabımdaki sıkıntıyı o sırada çözdüm oyuna girdiğimde crashfix atılmıştı, sonra polislere pm çektim, beni alıp role devam ettiler, crashı kasıtlı olarak atmadım.

#2 - 01.05.2024 20:05
+ olarak silahım vice'ye başladığımdan beri hiç olmadı.

#3 - 01.05.2024 20:08
Bağlantımın kasıtlı olarak koptuğunu söyleyemem, çünkü SİLAHIM YOK ve böyle bir niyetim de yoktu. Ancak dediğim gibi, kullandığım modlar nedeniyle oyunda bir çökme yaşadım. Yine de oyuna geri döndüm ve polislerle olan rolümü sürdürmeye devam ettim.

#4 - 01.05.2024 20:12
+ Olarak orada en az 4-5 ekip aracı vardı ve hepsi ateş etti, kullandığım modlar yüzünden crash yemem gayet normal.

#5 - 01.05.2024 20:21
Gittiğimde olayın yaşandığı yerde hiç polis kalmamıştı, LSPD binasında bekledim en son gördüğüm polislere pm attım ve rolüme devam ettim, kötü bir niyetim olsaydı polislere pm atmazdım ki zaten.

#6 - 01.05.2024 20:40
+ Olarak arkadaşlar VİCE'da rol yapmaktan başka bir amacım yok, DM falan filan gibi bir amacım yok.. Hiç OOC sicilim de yok OOC bir yaptırıma maruz kalırsam bu haksızlıktır arkadaşlar.

#7 - 01.05.2024 23:24
Sean Bonelli karakterini yöneten arkadaşımız bana oyuna girince PM attı ve rolü sürdürdük. Herhangi bir quit olduğunu düşünmüyorum.

#8 - 01.05.2024 23:58
Sean Bonelli karakterini yöneten arkadaşımız bana oyuna girince PM attı ve rolü sürdürdük. Herhangi bir quit olduğunu düşünmüyorum.

Evet buna katılıyorum. Sarah Charfield'a yazması için kendisini ben yönlendirmiştim. Kötü niyeti olsaydı hiç ulaşmazdı. Fakat @Valkyrie 'nin de en başından dediği gibi eğer silahı saklayıp sonra bize yazdıysa bunu bilemem. Log kontrolü yapılabilir.

#9 - 02.05.2024 00:08
Arkadaşlara teşekkür ediyorum, log kontrolü olabilir. VICE oynadığımdan beri hiç silahım olmadı.