Konu: Ishaq_Epps Spawnkill  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 01.05.2024 16:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ishaq_Epps @trenbolone

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael_Bonozelli @zed_exe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spawnkill

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bir kaç dakika önce @zed_exe "Michael_Bonozelli" arkadaşımı ve beni düşürüyorlar sonrasında bir kaç dakika sonra tekrar hoodumuza gelip tekrar beni düşürüyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyun parlak olduğundan mütevellit saat belli olmuyor ancak paydayden bakarak anlayabilirsiniz. Logların bakılmasını talep ediyorum henüz bir kaç günlük hesapla hilede yasaklanması var ve elinde silahla dolaşıyor OOC ticaret olabilir.

#1 - 01.05.2024 16:26
Şahitliğimi Onaylıyorum.

#2 - 01.05.2024 20:23
Selamlar, seni düşürdükten 15 dakika sonra sonra vitoyu kovalıyoruz içeriye giriyor peşine ikinizde giriyorsunuz hem rklı hemde silahsız olmanıza ragmen 3 kişiye karşı korkusuzca bir rol sergiliyorsun. Sana "Kafana mı sıkayım yoksa kapıyı mı açıyorsun?" dediğimde "Uçursana, öldürsene" tarzında cevap veriyorsun o yüzden seni vuruyorum. Kural ihlali olsa şahit olarak gösterdiğin adamı da vururum. Kısacası Silahsız oldugun halde 3 tane silahlı adama bu kadar korkusuzca bir rol yaptığın için seni vurdum. Son ssi de bilerek yarım almışsın, bir akıllı sensin  :-\ Sonuclanabilir.

« Son Düzenleme: 01.05.2024 20:29 trenbolone »

#3 - 01.05.2024 20:41
Sistemsel olrak vesaire hiç bir bilrliğin yok yaklaşık üç dakikada bir hood baskını atıp duruyorsun hoodumun içerisindeyim, istediğim rolü sergilerim yaptığın ihlali değiştirmez.

#4 - 01.05.2024 20:59
dakika da bir hood bastıgım falan yok, hoodunun içinde olsan bile yeri geldiğinde korku rolü yapman gerekiyor. Hoodunda olman seni ölümsüz yapmayacak, 3 tane silahlı adama karşı teksin. Kafama sıksana rolü yapıyorsun.

#5 - 01.05.2024 21:01
Tek falan değilim yaptığınız trollü destekler nitelikte iki, üç tane daha kanıt paylaşır mısın? :D

#6 - 01.05.2024 21:06
Tek falan değilim yaptığınız trollü destekler nitelikte iki, üç tane daha kanıt paylaşır mısın? :D
Tek değil misin? Daha fazla ileti atmayacağım, sonuçlanabilir.

#7 - 01.05.2024 21:30
İçeri benim için değil Vito_Ancelottiyi düşürmek adına girdiniz, içeride ben dahil Michael Bonozelli karakteride mevcuttu, sabaha kadar devam edebilirsin. Bende edicem :)
Burası alt tabaka bi RP adında dm sunucusu değil bilginiz olsun.

#8 - 04.05.2024 05:33
İçeri benim için değil Vito_Ancelottiyi düşürmek adına girdiniz, içeride ben dahil Michael Bonozelli karakteride mevcuttu, sabaha kadar devam edebilirsin. Bende edicem :)
Burası alt tabaka bi RP adında dm sunucusu değil bilginiz olsun.

rklı oldugun halde, silahlı adamlara karşı böyle bir rol sergilediğin için seni vurdum. Sonuclanabilir.

#9 - 11.05.2024 14:11
Savunma geçerli.