Konu: ethan cerbone God  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2024 07:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: ethan_cerbone @Mistrall
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadas god kullanıyor, video da her şey belli.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 01.05.2024 15:51
   Öncelikler merhabalar iyi günler dilerim,
   İlk kanıt olarak attığın videoda Aşırı laglanmışsın bu belli oluyor ben kendi ekranımda o esnada hiç hit yemedim. Hatta bundan önceki interior içinde çatıştığımız esnadan beri senin laglı olduğunun farkındaydım benim ekranımda da sen de birçok kez hit yemene rağmen canın azalmamıştı. Bu konuda bir log kaydına bakılabiliyorsa zaten bir sorun olmadığı anlaşılacaktır çünkü ikinci kanıt olan videoya da bunun üstünden savunma yapacağım.
   İkinci kanıt olarak attığın videoda Benim ekranımda iki kere hit yemiştim zaten, ama senin ekranında böyle gözükeceği aklımın ucundan bile geçmediği için herhangi bir ekran görüntüsü veya kanıt elimde mevcut değil, almadım. En son çatışma rolü bitip dağıldıktan sonra başka bir karakterin evine geçtim ve ben de orada oyundan çıkış yaptım. İlk video ile ikinci video arasında zaman farkı çok az, ilk videoda kullanmadığım anlaşılırsa en azından o iki video arasındaki en fazla on saniye için hile açamayacağımı düşünüyorum, üstelik peşinden iki silahlı adam koşarken bunu yapamam. Sürekli peşimde olduğunuz için de görüp fark etmişsinizdir oyunu bir saniye bile alta almadım.Hayatım boyunca hile kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum. Loglar incelendiğinde hile kullanmadığım anlaşılacaktır.
  İyi roller dilerim.

#2 - 01.05.2024 15:59
lagın olsa sıktıklarında işlemez, sıktıkların işliyor sana sıkılanlar işlemiyor sonuçlanabilir.

#3 - 01.05.2024 16:08
Benim pingim yüksek değildi zaten, ben senden bahsediyorum. Aynı esnada olan iki videoda birinde kayarak ilerliyorum birinde normalim. İlk video hangi oyuncuya aitse onun lagının mevcut olduğundan bahsettim. Üstüne yazılmadıkça daha fazla savunma gelmeyecektir, sonuçlanabilir.

#4 - 01.05.2024 20:27
pingim yok, videoda arkadaki karakterlere bakılırsa anlasılır.

#5 - 02.05.2024 15:47
Yetersiz kanıt.