Konu: Roy_Sollozo rk  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2024 06:26
.
« Son Düzenleme: 04.05.2024 18:36 trenbolone »

#1 - 01.05.2024 07:01
Burada açık ve net konuşacağım çok net bir şekilde ''Charles_Bouventura" karakterine sıkıyorum çünkü "Ishaq_Epps" karakterinden emotede gözüktüğü gibi dm sırası silah alış verişi yapılıyor, bundan bir kaç saat öncesi "Charles_Bouventura" karakterini düşürüp role giriyoruz, ona rağmen bana gelip yerden kalktığım sıra ateş ediyor, kendimi savunuyorum. Şikayetin yetersiz kanıta sahip olduğunu düşünüyorum. Söylediklerimi destekler niteliklerde kanıtlarımı paylaşacağım.

#2 - 01.05.2024 07:06
[

Görüldüğü gibi saat 3.30 sularında Charles_Boaventura'yı düşürüyoruz ve uzun soluklu role giriyoruz. Bir kaç saat sonra olaylar gerçekleşiyor.

#3 - 01.05.2024 07:08
Attıgım sste Charles sana sıkmıyor bile, yaptıgın rk kural ihlali ile ne alakası var anlayamadım. Sonuçlanabilir.

#4 - 01.05.2024 07:23
Dostum açtığın bütün şikayetlerin geçen geceki yaptığınız trolling şikayetlerine bağlıyorum, anlaşılan biraz kinlenmişsiniz, ben savunmamı yaptığımı düşünüyorum.
Sonuçlanabilir.

#5 - 01.05.2024 13:48
Dostum boşuna yönetimi kandırmaya çalışma, bir kaç dakika önce zaten evimizi basıyorsunuz ve orada düşüyorsun. Düştükten sonra kalkıp evin içinde tekrar kalkıp sıkmaya başlıyorsun. Yalan söylemenin bir anlamı yok.

Spoiler: GösterGizle
,

#6 - 01.05.2024 16:32
Yönetimi kandırmaya çalışmıyorum, arkadaşın bu görüntülerden yola çıkmış bu görüntüler üzerinden savunmamı ilettim. Ayriyeten İddlewood'da dönen dm sırasında kaçınız rk olmadı? Çok basit yaklaşıyorsun konuya açtığım şikayetlere bakın, ardından açtığınız şikayetlere bakın farkı sende yakalayacaksın. ;)

#7 - 01.05.2024 16:49
Yönetimi kandırmaya çalışmıyorum, arkadaşın bu görüntülerden yola çıkmış bu görüntüler üzerinden savunmamı ilettim. Ayriyeten İddlewood'da dönen dm sırasında kaçınız rk olmadı? Çok basit yaklaşıyorsun konuya açtığım şikayetlere bakın, ardından açtığınız şikayetlere bakın farkı sende yakalayacaksın. ;)
İdlewood beni düşürdükten sonra yaralı rolümü yaptım dostum, eğer sıktığıma dair kanıt varsa açabilirsin bğtün kanıtları attım düştükten sonra kalkıp tekrar sıkıyorsun.

#8 - 01.05.2024 20:05

Alıntı
Rksı bitmeden sıktığı yer

[/div]
Charles_Boaventura karakteri pm'den bana sıkmayın diye yazmış. Mix kapsamında ceza almasını talep ediyorum.

#9 - 01.05.2024 20:10
Alıntı

PM Yolu ile dönen bir mixing konuşması daha var.