Konu: Roy_Sollozo aimbot  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2024 05:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roy_Sollozzo @Joel_Miller
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadas bana sıkarken aimi birden karakterine kitleniyor daha sonrasında bana sıkmaya devam ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş bariz olarak slient ya da aimbot kullanıyor, adalet mülkün temeli.
« Son Düzenleme: 01.05.2024 06:06 trenbolone »

#1 - 01.05.2024 06:37
Orada aktif bir çatışmadayım, karşımdaki adama sıkıyordum, yukarıdan birisinin geldiğini görünce anlık olarak ona sıktım. Yanlış kişi olduğunu fark edince  Ishaq karakteri ile çatışmaya devam ediyorum. Yukarıdaki adama bir kere sıktıktan sonra farklı kişiye sıktığımı görüyorsunuz. Aimbot olsaydı Ishaq karakteri ile çatışırken Dajonte karakterine hiç sıkmazdım çünkü aim zaten Ishaq karakterine kitlenmiş olurdu. Hile asla kullanmam ve kullananıda kınarım, 2021'den beri oynadığım bir hesap. Algı yaratıp kendi işlediğiniz suçları başkasının üzerine atmayın. İki hafta önce açmış olduğun hesap, hesabı açtıktan sonra 5 gün sonra "Hile kullanımı" sebebiyle yasaklanan ben değilim. 2021'den beri sorunsuz şekilde sunucudan  yasaklanmadan oynamışım, bu şekilde oynamaya devam edeceğim. Ayrıca arkadaşın Mutli Account hesap ile oyuna erişim sağladığını düşünüyorum. Log kayıtları incelensin. Hilesiz, ihlalsiz bir şekilde keyifli roller. :)

#2 - 01.05.2024 06:39
Multi falan değilim, şikayeti sen yedin ben değil savunma yapacaksın sikayet etmeyeceksin. Aimin anlık ve keskin bir şekilde 2 karaktere de dönüyor, bariz bir şekilde aimbot kullanıyorsun kullanmıyorum hile kullanmam asla kullanmam diyerek bundan kacamazsın, video kaydı ile savunma yaparsan her şey ortaya cıkar.

#3 - 01.05.2024 07:57
Dostum dediğim gibi 2021 den beri aktif olarak oynadığım hesabım ve asla da hile kullanmadım yine ilk savunmamda dillendirdiğim gibi daha bir kaç gün önce hileden yasaklanan biri için fazla iddialısın, arkadaştan pmden de belli olduğu üzere mermi almaya geldim asla durduk yere iftira atmam mixing yaparak  veya ESP ile yerimi bulduğunuzu düşünüyorum arkadaş siz geldiğiniz gibi videoya girip çatıya çıkıyor ne hikmetse. İlk olarak çatıya sıkıyorum çünkü onu görüyorum. Sonrasında dediğim gibi aktif olarak sana yelteniyorum, Tarafımca daha fazla savunma olmayacak vicdanım rahat.

#4 - 01.05.2024 08:26
Merhaba, orada bende vardım eklemek yapmak istiyorum. Aktif bir çatışma rolü dönüyor, daha sonra mermi almak için idlewood'a gidiyorsunuz. Arkadaşlarım size ateş açıyor, önünde adama ateş etmek yerine üst taraftaki adama anlamsız bir şekilde ya oraya sıkıyorsun yada kullandığın silent adama kayıyor dostum. Benzer bir şikayet ve video bırakacağım, aimbot veya silent kullandığını düşünüyorum. Olaya dahil olmasam ekleme yapmayacaktım, dediğin gibi hilesiz ve temiz, keyifli roller.

Şikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=153086.msg1137981#msg1137981

Benzer videolar.

eature=shared

eature=shared

Ayrıca videoyu yavaşlatıp izleyince anladım, ilk yukarıdaki adama değil önüne sıkıyorsun, bariz şekilde aimbotun yada silentin kayıyor. İzleyen yetkili anlayacaktır.
https://streamable.com/kdqscy
« Son Düzenleme: 01.05.2024 08:41 Azad el pasha »

#5 - 01.05.2024 16:26
Senin düşüncen beni zerre ilgilendirmiyor dediğim gibi 2 defa açıkladım üçüncüyüde açıklamayacağım 2021 den beri hilesiz hurdasız **sizin aksine**  oynuyorum herhangi bir yasaklanma durumum da olmadı ve böyle devam edecek vicdanım rahat istediğiniz şekilde alakasız şikayetlerinize devam edebilirsiniz.

#6 - 01.05.2024 20:26
ya birader aimbot kullanıyorsun işte ne uzattın video bile atamıyorsun, sonuçlanabilir.

#7 - 01.05.2024 21:38
Algı yaparak bir yere varamazsın orada aimbot kullandığıma dair hiç bir kanıt yok saçmalayarak yetkililerin gözünü boyayamazsın diğer şikayetlerden nasıl biri olduğunuz ortaya çıkınca her şey belli olacak 7/24 video ile gezmiyorum  mixing yapıp vuracağınızı tahmin etmeliydim, pardon.

#8 - 02.05.2024 15:43
Aim yukarıya doğru kusursuz bir şekilde kilitleniyor, ortada bir aim kaydırma yok. Aşağıda sıkan maskeli karakter duvar arkasındayken aimin kitlenecek bir yeri olmadığı için range dahilindeki tek çara dönüyor namlu. Elle yapılan bir şey olarak görünmüyor. Doğrudan yukardaki karakterin üstüne kilitleniyor nişangah.

Yasaklanacak.