Konu: rheapendejo - GOD  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2024 23:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @rheapendejo 
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Holy Steels MC birlik üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta bulunuyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
GOD.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hepsi kanıtta bulunuyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/48auke

Ek açıklamalar(varsa): Hesabından mal aktarımı yapabilir, kontrol sağlanmasını istiyorum. Ana karakterinde bir deaglesi bulunuyor, işyerlerini kontrol ederseniz sevinirim.
« Son Düzenleme: 28.04.2024 23:24 Kartilkisi »

#1 - 28.04.2024 23:13
Savunma yakın zamanda gelecektir. Eklemek istediklerinizi şimdiden ekleyin. İyi geceler, iyi forumlar.

#2 - 28.04.2024 23:39
Karakterimin içerisinde muhtemel bir bug mevcut, iki videoda da bende durumun tamami ile farkındayım.
olarak karakterimin canı fulleniyor. İlk olayda da karakterimin yere düşmesi gereken yerde yere düşmek yerine full can ile ayağa kalktı yönetim ekibinin yazılımsal ve sistemsel olarak karakterimi inceleme altına almasını talep ediyorum, savunmam bu kadar ekstra bir yanıt gelmeyecektir.
Savunmamın yetersiz olduğunu/olacağını düşünüyorsunuz, haklısınız da. Kötü bir bilgisayar ile oynamanın zararı da bu işte. Şikayet ile ilgilenen yetkililere güvenim sonsuz, fakat onların da bana güvenmesini istemem doğaldır. God açmadım, açmam, açtırtmam. Kötü bilgisayardan bahsetmişken sorun bundan da kaynaklı olabilir. Çatışma esnasında sürekli donan takılan bir bilgisayarım var.
Bu güne kadar temiz oynadığımız, ve oynamayı öğütlediğimi söylemek isterim. Daha önceden herhangi bir banım yok, 2021'den beri aktif şekilde oynuyorum, bu güne kadar hiç böyle durumlarda adım geçmedi. Bilgisayarım, indirilenlerim, dm yazışmalarım dahil hepsi kontrol edilebilir. Ne çevremde birisi god kullanır ne ben. Fazla söyleyecek bir şeyim yok, banlanacaksam da Tanrı hakkımda hayırlısı neyse onu göstersin. İyi geceler, iyi oyunlar dilerim.
« Son Düzenleme: 29.04.2024 00:54 rheapendejo »

#3 - 29.04.2024 17:37

#4 - 29.04.2024 19:42
Yasaklanacak.

K&A