Lux karakteri istediği gibi birilerine sallayamaz. Bunun için bir gerekçesi yok. Her isteyen her istediğini yapabilecek olsaydı sunucunun politika kurallarına neden ihtiyaç duyulması gerekirdi? Boyutun büyümesiyle, büyümemesiyle bir alakası yok, özellikle de neden in game olayı polise taşımam konusunda kararsızım. Sonuçta birbiriyle alakası olmayan iki karakter, sen amaçsızca bir başkasına kışkırtıcı şekilde etiket atıyorsun, kısaca sebep sonuç ilişkisi olmayan bir retarted rp başlangıcı.
Bir diğer husus aktif rol bölgesinde afk olduğumu dile getirmişsin, ki benim attığım ekran görüntümde bile senin yazdığın şeyler chatimden bile gitmediğine göre çok kısa süreli bir afk atmış olmamı da böylece ispatlayabilmiş olmam harika. Gerçi Lux karakteri, yani sen orada değilken afk atmıştım, senin de afk olan birisiyle role girmeye çalışman bile ayrı bir olay. Sen role geldiğinde afk olmadığımı kanıtlayabilirsen görüntülerini paylaşabilirsin.
Son olarak madem birilerinin sana saldırmasını, dalaşmasını istemiyorsun vesaire, o profili engelleyebilir -uzak durabilir- demişsin. Burada elbette yine politikalara değineceğim. Birisinin ihlali üzerine neden benim böyle bir şeyi yapmam gereksin? Lux karakterin en başında benim karakterime bir gerekçesi olmamasına rağmen "mal" diye attığı etiket ile rolün başlangıcını zaten retarted rp -gereksiz- buluyorum. Sunucu kurallarının da bu şikayeti açabilmemi desteklediğini düşünüyorum, tam olarak da her iki taraf burada savunmasını yapıyor. Daha ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.
Ayrıca attığı emote, "Adelaide'ye bakınır iyice. Süzer onun suratını." bu emoteun da doğruluğu sorgulanabilir.