Konu: Angelo_Falcone - Ethan_Miller Şikayet  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.04.2024 23:09
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158359.0

Rollerde iki tarafında hatalı olduğunu düşünmekteyim.
Sopa ile saldırılan yerde: Silahı çekmeden önce saldırmaya başlıyorum zaten.

Kendi hatanıza dayanarak diğer tarafa suçluluk yüklemek doğru değildir, bizim taraftan kimsenin hatası yok hatalı olan taraf sizlersiniz.
Keşke hatanız olmasa kardeşim benim, OOC kin ssleriniz de duruyor fakat şikayet oluşturmayacağım ondan dolayı.

OOC kin bizim işimiz olsaydı sizi ne yapıp eder ck ederdik biz oluruna saldıkca siz hood'u 4-5 kere taradınız mix yaptınız ve dahası takıntılı ve kinli olan kim acaba 2 kere ic rolde masaya oturuldu ikisinden sonrada aynı hatalar devam etti.
Masaya oturulduğunda da adamlarınız ateş etmişti kardeşim hatırlatayım.

#11 - 26.04.2024 00:35
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=158359.0

Rollerde iki tarafında hatalı olduğunu düşünmekteyim.
Sopa ile saldırılan yerde: Silahı çekmeden önce saldırmaya başlıyorum zaten.

Kendi hatanıza dayanarak diğer tarafa suçluluk yüklemek doğru değildir, bizim taraftan kimsenin hatası yok hatalı olan taraf sizlersiniz.
Keşke hatanız olmasa kardeşim benim, OOC kin ssleriniz de duruyor fakat şikayet oluşturmayacağım ondan dolayı.

OOC kin bizim işimiz olsaydı sizi ne yapıp eder ck ederdik biz oluruna saldıkca siz hood'u 4-5 kere taradınız mix yaptınız ve dahası takıntılı ve kinli olan kim acaba 2 kere ic rolde masaya oturuldu ikisinden sonrada aynı hatalar devam etti.
Masaya oturulduğunda da adamlarınız ateş etmişti kardeşim hatırlatayım.

Uslubuna dikkat etmeye özen göster derim. Karşı tarafın savunma yapmayacağı görülüyor, çünkü ortada savunulacak bir şey yok. Her şey açık ve net bir şekilde ortada. Şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 26.04.2024 09:11
Sopa ile saldırdığımız kısımda daha silahlar çekilmemişti. Başka konuda bizim sıkıntımız yok, ihlal yapan taraf sizlersiniz.

#13 - 26.04.2024 12:55
Ethan_Miller Powergaming kapsamında,
Angelo_Falcone RevengeKill kapsamında ceza alacak.

K&A