Konu: Benjamin Luzy - Moses Powell  (Okunma sayısı 307 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.04.2024 19:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benjamin Luzy, Moses Powell - @luzywinner @nachz

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.04.2024 - 16.04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM arayışı, Gasp Kural İhlali ve Retard RP(hap yutturup unutturmaya çalışma rolü, ismi aklıma gelmedi retard rp'den açtım)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhabalar, şikayeti açan yasaklandığı için yapılan ihlalin sonuçsuz kalmaması adına ben açıyorum.

Benjamin Luzy ve Moses Powell birliğimizin hooduna gelip onları tanımamamıza rağmen gereksiz agresif bir role girdiler. Akabinde alttan almamıza rağmen arayışlarında mutlu sona erişip brawl başlattılar. Devam eden süreçte kendi hoodumuzdan bizi dağa kaçırdılar. Dağda da gasp sistemini kullanmadan elden paramızı aldılar. Ve son olarak bize zorla "her şeyi unutturan bir hap" yutturmaya çalışarak rolü saçma bir şekilde bitirdiler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

1) Rolün başlangıcı
Spoiler: GösterGizle

2) Rolün chatlogu

3) Elden paranın alınması, sistemsel yapmaması. Gasp Kural İhlali.

4) Rolü unutturmaya çalışılan saçma rol girişimi, adını tam bilemediğim için retard rp yazdım.

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet edilen arkadaş yasaklandığı için yapılan ihlalin sonuçsuz kalmaması adına açtım. Eski şikayeti açan kişinin yasaklanması arkadaşların yaptıklarını meşru kılmıyor.

Yapılan ihlaller ortada, hiçbir şekilde arkadaşlara yanıt vermeyeceğim. Şikayetin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını istiyorum.
Bizzat kendilerinden para iademin yapılmasını da istiyorum.

#1 - 23.04.2024 20:28
Atılan kanıtlar geçerliliğini yitirmiş, olay 06/04/2024 tarihinde yaşandı. 23/04/2024 tarihi itibariyle kanıtlar geçersizdir.

#2 - 24.04.2024 00:50
aradan çok uzun zaman geçirildi dostum ikinci karakterimi açtım :D

#3 - 24.04.2024 11:52
Beni bağlayan bir durumun olduğunu sanmıyorum. Size şikayet rolün yapıldığı gün mağdur diğer arkadaş tarafından açıldı.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=157500.0

Yetkililerden ricam bu sefer biraz hızlı ilgilenmeleri. Düşen diğer şikayet yirmi gün ilgilenilmedi, yineliyorum; aynı şikayeti şikayet düştüğü için bir diğer mağdur olarak bu sefer ben açtım.

#4 - 28.04.2024 03:17
hocam zaten diğer şikayete karar verilmedi? Aynı sebepten neden tekrar bunu açma gereği duydun ki?

#5 - 29.04.2024 00:13
Hocam şikayet kararı verilmedi. Şikayeti açan mağdur diğer arkadaş ceza yediği için şikayet düştü. Şimdi bir diğer mağdur ve asıl mağdur olarak ben şikayet açtım. Ve şikayetin düşürülmesini değil, şikayetin sonuçlanmasını istiyorum. Tabii şayet bir admin artık bakarsa.

#6 - 11.05.2024 12:58
Alıntı
Kural ihlalinin yaşandığı günden bir hafta sonrasına kadar zaman aşımı süresi vardır. Bu bir haftalık sürecin dışarısına çıkıldığı durumlarda zaman aşımı sebebiyle şikayet değerlendirilmez.