Konu: [22.04.2024 - Bilinmiyor] Trolling  (Okunma sayısı 90 defa)

#0 - 22.04.2024 23:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A  (Telefondan arama yaptığı için bilinmiyor. Numara: 3061633)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.04.2024 - 22:18:30 / 22:22:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taksi hattını aradı, geri dönüş yaptığımda telefonu trolledi. Pembe gömlekli bir kişiyi aradığını söyledi konuşmanın başlangıcında, "Bende pembe gömlek yok ki." dediğim de, yine sordu aynı soruyu. Konuşma tarzına dikkat etmesini istediğimde ise "Dostum derin Vice'den arıyorum." dedi. Tanımadığı kişiye karşı böyle bir rol yapamaz, "Dostum derin Vice'den arıyorum." kelimesinin de hiçbir şekilde rolle bağlantısı yoktur, açıklanamaz bir durumdur. Şahsın pembe gömlekli diyerek dolaylı olarak benim üzerimde ki T-shirt ile alay etti. Saçmaladı, gereksiz agresiflik gösterdi. Pembe gömlekli aradığı kişi uydurmadır bence.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Boşuna taksicilerin zamanını harcamakla birlikte açıkça trollüyor. Bir kişiyi arayan insan tüm taksicileri arayıp rahatsız edemez ve aradığı kişi işbaşından çıkmış yani taksiciler listesinde görünmüyor olabilir. Uygulanacak yaptırımın tüm her şey değerlendirilerek üst limitten yapılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 23.04.2024 12:26 GalaxyGamer »

#1 - 23.04.2024 10:46
@yigit2real savunmanızı yapın.

#2 - 23.04.2024 11:53
Dün akşam bu arkadaşı aramadan önce taksi aracıyla bir arkadaş biz rollerken bizi ezdi ve küfür edip kaçtı. Biz bu arkadaşı bulmaya çalıştık ve muhtemelen taksici mesleğinde çalışan birisi olduğunu düşündük. Bu arkadaşın üstünde pembe bir gömlek vardı ve o sırada aktif sadece 2 taksici vardı. Biz bu arkadaşı bulmak için iki taksiciden üstteki numarayı, yani bu arkadaşı aradık ve açmadı. Bu arkadaş daha sonra beni aradı ve bende bu soruyu sordum. Bana üstündekini söylemek istemeyince devlet adamı olduğumu, birini aradığımızı söyledim. Yani bu söylemlerim sadece adamı bulmak için, Trolling falan yok ortada.

#3 - 23.04.2024 13:36
Ayrıca aradığımız kişi senin ssinde de gözüken Velizar_Asadov adlı kişi. Hayali insan aramıyoruz. Senin beni aramandan 10-15 dakika sonra Velizar_Asadov adlı kişi bizim sokağa alt karakteri olan Ansar_Muhajar ile tekrar geliyor ve bizi tekrardan trollemeye çalışıyor, biz de arkadaşı sonrasında vuruyoruz.

Görüntü: https://hizliresim.com/4oyg7l3

#4 - 23.04.2024 15:44
Sorun bulunmuyor.
Tekrardan göz gezdirdiğimde şunu fark ettim, bir adamı araştırmak için veya ondan bilgi koparmak için kullanılabilecek onlarca fazla kelime-cümle kombinasyonu varken "Derin Vice" kısmını seçmeniz oldukça hatalı. Sizi ilk ve son olarak uyarıyorum, tekrardan "Derin Vice" "Derin Devlet" "Derin İllegal" tarzı KVP türevi kelimeleri kullanmamaya özen gösterin. Tekrarı halinde ağır yaptırım alacaksınız.
« Son Düzenleme: 23.04.2024 16:31 itsbard »