Önceliklere selam konumuza dönecek olurssak kişi bana rol bilgisi yok diyor roldeyken sürekli afk kalıyor rolde pm rol bölüyor kişi orda kaslı olduğunu herangi bir şekile belirtmemiştir arkadaşım 1 seviyeyken yaptığı yanlış fakat bunun sorumlusu ben miyim dediklerimin hepsinin kanıtıda vardır rolede saçma şekilde cevaplar veriyor ben seni orda kaçırmışım gasp ediyorum sen korku rolü yapacağına bana kafa tutuyor hepsinin kanıtları vardır ve admin orda bana uyarı yaptı bende sordum ki şikayet açarsa ne yapayım kişi şikayet açamaz rol iptal dedi onunda kanıtını göstere bilirim isterseniz admin orda rol bitti diyor ve sanda söylüyor hala şikayet açıyorsun ve geldi araba elegy Nasıl taksi arabası bu? Taksiyede çevirmemiş normal düz elegy ve admin gaspda aldım paranın telefisini kişiye yapmış bu dediklerimin kanıtları bende mevcuttur isterseniz burdanda paylaşırım ama ekran görüntülerinin mb boyutları yüksek olursa paylaşılmıyor gene denerim yada siz bana discord isminizi verin orayada atarım kendi hatalarımı biliyorum ama arkadaş kendi yaptıklarını unutuyor occ sicilime dahi konuşmuş sanane kardeşim ben hesabıma NC attıcam Ben değiştim kimse geçmişiyle sorgulayamassınz lütfen en kısa sürede gereğinin yapılmasını dilerim kanıtlarım isterseniz atarım.Bide bende kanıtları koymak için dosyayı seçiyorum kb fazla diyor ama kanıtlarım var discorddanda atarım gereğinin yapılmasını isterim bide arkadaş yaptı ihlalleri kesmiş oda belli admin diyorki rol bitti şikayet açılamaz onun kanıtı var discorddan isim verinn hemen atarım ve şu sorunu çözmeme yardım edin burdan da atarım gereğinin yapılmasını dilerim.
((EK AÇIKLAMA))The London Taxi konsepti ile yapıldığı ve fiyatların normal taksi fiyatlarıyla aynı tutulup her müşteriye durumun açıklandığını bildirmek isterim.(VIP TAXI) Ayrıca aracın modeli de Sultan'dır.( 4 Kapılı TAXI olmaya uygun bir araç. ) Yaptığım rolü yetkili kişilere danışarak, VIP taksi konsepti çatısı altında fahiş ücretlendirme olmadan yaptım.
Şikayet ettiğim kişilerin hatalı olan rolüne kurallarda belirtildiği gibi uydum. Saçmalıkları git gide troll'e ve açıklanamaz şeylere dönüşmesiyle uyardım. 1 seviye olduğunu bende, karşı tarafta biliyordu. İki kişi ortak bir şekilde kurallar ihlal etti. Aksini gösterecek bir kanıtta yoktur.
Rolde: Araçtan indirdiler, indim. Sürükleyip taşıdılar, gittim. Rolde yaptıkları şeylere karşılık verdim. Araçta indirmeden öncede aramızda konuşma geçti, bana yumruk ile saldırdıklarında birlikteler, görsellerde görülüyor. ( Rol yapmadı, role uymadı söylemini dört soru ile çürütmek istiyorum; Neden beni arabadan indirmelerine izin verdim? Neden taşıyıp götürmelerine izin verdim? Başından sonuna kadar neden role uydum? Madem role uymuyorum bunca şeyi nasıl yaşadık? ) Vice'ta ilk katıldığımızda bile gasp kuralları açıkça belirtiliyor, oyuncuların bunu okuması gerekiyor. İhlalleri konusunda uyardım. Kişinin rol bilgisi eksikliği, emote bile yazarken imla kurallarına dikkat etmemesi belli etmektedir, 1 seviye kişi ile böyle rolle yapmasından bellidir.
Şikayet ettiğim kişi(lere) özel mesaj olarak 1 seviye olduğunu, benim kaslı olduğumdan ötürü böyle bir şey yapılamayacağını konuşmalar arasında belirttim. Şikayette yaptıkları ihlalleri açıkladım.Bu kadar ihlal hata değildir, sürekli ve bilinçli bir şekilde yapılan bir şeydir. Sabırları zorlayacak şekilde davranışları vardır kişinin,
anormal bir durum. NC attığında OOC siciline temiz bir sayfa açtığını düşünüyor. "Sanane" gibi bir tavır takınıyor, o kadar ihlal yapıyor ve kimse geçmişine bakmayacağını zannediyor. "Biten rolden sonra şikayet açılamaz", ne demektir? İzahı var mıdır? Rol bilgisinin olmadığı yazdıklarından bile bellidir.Savunmada 18 kelime hatası ve 24'te imla hatası vardır. Open AI bile zorlandı sayarken, merakımdan tarattım

.
Gereğinin yapılmasını istiyorum. Tartışmayacağım ve süreçte çok uzadı, takındığı tavır bile uygun değil. NC'nin bile ne olduğu bilmiyor. NC atınca OOC sicil gidiyor zannediyor. Biten rolden sonra şikayet açılmaz değil. Rol bittikten sonra şikayet açılır, bu kadar basit bir şeyi bile bilmiyor. Arkadaşı veya tanıdığı aracılığı ile Vice sorularını geçmiş ve karakter oluşturmuştur tahminimce.
Kişi yasaklanmalıdır kalıcı olarak, Vice standartlarına uygun bir kişi değildir. Adli dengesi yanı sıra zihin olarakta, bilgi olarakta yetersizdir.@itsbard