Konu: Joseph_Gualtieri - Hile Şüphesi  (Okunma sayısı 288 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2024 02:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph_Gualtieri - @Tashika
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/04/2024 00:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş neredeyse tek bir mermi bile kaçırmıyor, 3. parti yazılım kullandığını düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Daha önce karşılaşmadığım için nasıl bi olayı oluyor bunun bilmiyorum ama arkadaşın vuruşları kesinlikle şüpheli. 0.25 veya 0.50 alıp seyredin.

#1 - 21.04.2024 02:08
Kısa ve öz bir savunma yapacağım, videoda görüleceği üzere birden fazla kişi drive-by atıyoruz. Ben tek başıma sıkmıyorum ve önümde açık hedefsin, tüm mermilerimin sana geldiğinin bir kanıtını göremiyorum. Herkese iyi geceler.

#2 - 21.04.2024 02:23
Kısa ve öz bir savunma yapacağım, videoda görüleceği üzere birden fazla kişi drive-by atıyoruz. Ben tek başıma sıkmıyorum ve önümde açık hedefsin, tüm mermilerimin sana geldiğinin bir kanıtını göremiyorum. Herkese iyi geceler.
/hasarlar. Savunma yapıldı, sonuçlanabilir. @Boreki
« Son Düzenleme: 21.04.2024 02:27 Vfei »

#3 - 21.04.2024 02:43
/hasarlar. Savunma yapıldı, sonuçlanabilir. @Boreki
Hasarların bozuk olduğu bariz, düzgün çalışan bir sistem değil. Sana sadece 4 tane mermi attığım gözüküyor, bunu göz önünde bulundurmalısın.

#4 - 21.04.2024 08:40
boş şikayet

#5 - 21.04.2024 12:00

#6 - 30.04.2024 22:17
sonuçlanabilir

#7 - 02.05.2024 15:55
Yetersiz kanıt, Joseph Gualtieri için açılacak benzer şikayette burası referans alınacak.

K/a