0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aktif rolde /q
Hiçbir şekilde quit atmadım, atmadığımın ssler ile kanıtı iletiyorum. /id ile yazdığı zaman gözükmemin sebebi maske takmam, beni dixsept admin yanına ışınladı ve onunla da konuştum, loglarım kontrol edilebilir yere düşmedim orada koşarak interiora girip saklandım. Yere düştüğümün kanıtı ve q attığımın kanıtı varsa iletir misiniz?
Alıntı yapılan: Tashika - 21.04.2024 02:06Hiçbir şekilde quit atmadım, atmadığımın ssler ile kanıtı iletiyorum. /id ile yazdığı zaman gözükmemin sebebi maske takmam, beni dixsept admin yanına ışınladı ve onunla da konuştum, loglarım kontrol edilebilir yere düşmedim orada koşarak interiora girip saklandım. Yere düştüğümün kanıtı ve q attığımın kanıtı varsa iletir misiniz?Adını yazarsak maske ID'in çıkıyor, ben joseph yazmama rağmen herhangi bir şekilde maske ID belirmiyor. Ayrıca SS'ler kırpılmış.
Alıntı yapılan: Vfei - 21.04.2024 02:23Alıntı yapılan: Tashika - 21.04.2024 02:06Hiçbir şekilde quit atmadım, atmadığımın ssler ile kanıtı iletiyorum. /id ile yazdığı zaman gözükmemin sebebi maske takmam, beni dixsept admin yanına ışınladı ve onunla da konuştum, loglarım kontrol edilebilir yere düşmedim orada koşarak interiora girip saklandım. Yere düştüğümün kanıtı ve q attığımın kanıtı varsa iletir misiniz?Adını yazarsak maske ID'in çıkıyor, ben joseph yazmama rağmen herhangi bir şekilde maske ID belirmiyor. Ayrıca SS'ler kırpılmış. Öyle bir şey yok, tabdan bakarsan ismim çıkar. Ayrıca düşüp quit attığıma dair bir kanıt atar mısın? Ben buraya oyunda olduğuma dair atıyorum.
Alıntı yapılan: Tashika - 21.04.2024 02:34Alıntı yapılan: Vfei - 21.04.2024 02:23Alıntı yapılan: Tashika - 21.04.2024 02:06Hiçbir şekilde quit atmadım, atmadığımın ssler ile kanıtı iletiyorum. /id ile yazdığı zaman gözükmemin sebebi maske takmam, beni dixsept admin yanına ışınladı ve onunla da konuştum, loglarım kontrol edilebilir yere düşmedim orada koşarak interiora girip saklandım. Yere düştüğümün kanıtı ve q attığımın kanıtı varsa iletir misiniz?Adını yazarsak maske ID'in çıkıyor, ben joseph yazmama rağmen herhangi bir şekilde maske ID belirmiyor. Ayrıca SS'ler kırpılmış. Öyle bir şey yok, tabdan bakarsan ismim çıkar. Ayrıca düşüp quit attığıma dair bir kanıt atar mısın? Ben buraya oyunda olduğuma dair atıyorum.Boş yere rezil etme kendini, deneyebilirsiniz. Spoiler: GösterGizle
Alıntı yapılan: Vfei - 21.04.2024 02:38Alıntı yapılan: Tashika - 21.04.2024 02:34Alıntı yapılan: Vfei - 21.04.2024 02:23Alıntı yapılan: Tashika - 21.04.2024 02:06Hiçbir şekilde quit atmadım, atmadığımın ssler ile kanıtı iletiyorum. /id ile yazdığı zaman gözükmemin sebebi maske takmam, beni dixsept admin yanına ışınladı ve onunla da konuştum, loglarım kontrol edilebilir yere düşmedim orada koşarak interiora girip saklandım. Yere düştüğümün kanıtı ve q attığımın kanıtı varsa iletir misiniz?Adını yazarsak maske ID'in çıkıyor, ben joseph yazmama rağmen herhangi bir şekilde maske ID belirmiyor. Ayrıca SS'ler kırpılmış. Öyle bir şey yok, tabdan bakarsan ismim çıkar. Ayrıca düşüp quit attığıma dair bir kanıt atar mısın? Ben buraya oyunda olduğuma dair atıyorum.Boş yere rezil etme kendini, deneyebilirsiniz. Spoiler: GösterGizle Şikayette aklın sıra beni toxiclemeye çalışma, kullandığın oyun modlarından ve ic isminden nasıl bir tip olduğun gayet belli oluyor.