Konu: Olivia Akhin  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 21.04.2024 00:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Olivia Akhin @Saffet61

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2024 - 00.21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: BECKETT ekipleri tarafından destek sinyali açılıyor, verilen bilgilere göre beyaz bir FCR kovalanıyor ve bu yüzden sahaya MIKE deploy edilmesini istiyorlar. MIKE olarak sahaya çıkıyorum ve bu video kaydından on, on beş dakika önce arkadaşları East Beach'de görüp kovalamaya başlıyorum. Kovalamaca biraz devam ettikten sonra Las Colinas tepelerinde altındaki spor motorsikletlerle dağın tepelerine çıkıyorlar ve kovalamayı bırakıyoruz. Bir süre sonra tekrardan görüş alıyoruz ve takip başlıyor, yine aynı şeyi yapıyor ve izini kaybettiriyor. En son takip ettiğimde ise tekrar aynı şeyi yapıyor ve yine izini kaybettiriyor. Altında spor model bir motorsiklet bulunuyor, ekipmanı olsa bile dümdüz bir şekilde altındaki motorla dağa tırmanamaz. Sanchez bile böyle bir dağa direkt olarak tırmanamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): IC hapis süresi de baz alınırsa memnun olurum, 1.26 180 dakika.

« Son Düzenleme: 21.04.2024 00:50 lexasbraids »

#1 - 21.04.2024 01:05
dümdüz dağa çıkmadım eğimli olan dağlardan geçtim ve normal eğimli dağlara çıktım normal motorların çıkabileceğini düşünüyorum oyunun mekanikleri izin, verdiği için çıktım

#2 - 21.04.2024 19:39
Ayrıca belirtmek isterim ki dağa dümdüz değil sağ sol yaparak çıkıyorum.

#3 - 22.04.2024 11:53
sonuçlanabilir

#4 - 23.04.2024 10:38
Bu seferlik uyarıyorum. Tekrarı halinde Non RP Araç Sürüş kurallarından artırımlı ceza alacaksınız.