"Daha sonrasında uzlaşmaya geleceğiz mesela sürekli agresif mi yapacaksınız?"
18.04 Tarihli SS **Chat'in belli olması için kırptım istiyorsan tam halini atabilirim**
attığın sste bile , adamın ilk önce gelip "Korkak naber?" yazmış, ben de kime dediğini anlamayıp ben mi diye sormuşum hatta. basit bir brawl kavgasından ibaret olduğu için, kimseye kin tutmamışım. adamlar gelıp bana sokagın ortasında korkak naber yazıyor A:SDasd
Bak arabaya bindikten sonra yazdım o cümleleri, bunu bilmene rağmen hala kandırmaya çalışıyorsun. Videonun ilk başlarında chata bakarsanız, arabayı kilitledikten sonra o mesajları yazmışım. Yani araca biniyorum, kapıları kilitliyorum Car Jack atmasınlar diye. Anladın mı? Bu olayı burada kanıtlarım zaten.
Bak hala frances sıkacak mıkacak mevzusu var, anlamadım ben seni. Frances'in kolu nasıl oldu? diye soru soruyorsun, bende o şekilde karşılık vermişimdir. Hiç bir zaman "FRANCES SIZE SIKACAK" demeye oraya gelmem.
Kolay gelsinin türkçe terim olduğunu bilmiyordum, bunun için özür dilerim. /b'den wg'i onun için yazdım, bir daha oyun içinde kolay gelsin kullanmamaya özen gösteririm. /b wg yazmamın sebebi arabayla çarptım bunun yüzündendi.
/pm mevzusunda da Allah biliyor çok şükür, alay etmek için öyle demedim. İhlalim varsa üzgünüm, bunun için özür dilerim. Tekrarı olmayacaktır.