Konu: Dupree_Glockie - /q  (Okunma sayısı 326 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2024 15:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dupree_Glockie @enesavage

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Quashe_Gilyard, Tremon_Ross

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/Q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı peşliyorduk arkadaş korktu /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://streamable.com/r3lw8i

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın da bir deagle'ı olduğunu biliyoruz, herhangi bir aktarım yapmaması adına logları kontrol edilirse sevinirim.

#1 - 20.04.2024 18:53
yetersiz kanıt dostum savaştayız diye adam eksiltmeyi bırakın :dd ayın 18inde olan bir şeyi şimdi atmanız fazla bi komik bu sabah yine düştüğünüz içinmi :dd daha fazla kanıtlarla gelin karşıma iyi forumlar

#2 - 20.04.2024 19:06
Ha bide gözümden kaçmış video kırpıp birleştirmişsiniz quashe ilk başta tek başınayken alaattinin sihirli lambasindan fırlamış gibi ortaya sen çıkıp arabaya sıkıyorsun hiç yakıştiramadim sana bak .s

#3 - 20.04.2024 19:39
Beni hiçbir zaman düşüremedin onu bir hayal dünyandan çıkar güzel şekilde savunmanı yap. Gayet de yeterli kanıtlar merak etme. Arada 2 günün olmasının sebebi de forumdan susturulmuş olmam bunun içinde kanıt istiyorsan @Meftun adlı arkadaş cevaplayabilir.

#4 - 20.04.2024 20:10
savanna dm  :nays:

#5 - 20.04.2024 20:12
üstüne alınman senin meselen benim değil birliğiniz için konuştum :d  videoyu öyle kırpıp biçip editleyip şikayet açarsan olmaz şikayet açacaksan video editlenmeden atılır bariz belli zaten daha fazla diyecek bişeyim yok sadece video editin var madem q attım oyuna tekrar gelip q gelmediğimide kanıt olarak sunardın zaten q attığıma dair birşeyinde yok ayıkamadım zaten :D
« Son Düzenleme: 20.04.2024 20:15 enesavage »

#6 - 20.04.2024 21:02
Böyle bir yalan söyleyeceğini bildiğimden dolayı ss'i biraz geriden atmak istedim enessavage  O:-), ayrıca sana şikayet açıyorum birliğim hakkında konuşup duruyorsun alıp veremediğin ne? OOC'de bu kadar kinlenmenize şaşırmadım değil. Yetkili oldun da kuralları sen mi koymaya başladın? Şu saçma tavırlarından çıkıp savunmanı güzel şekilde yap, savunmanı yapacak bir şey de yok gibi ama  :manifdog, yalanların bittiyse şikayet sonuçlanabilir.

Şikayet ile alakası olmayan arkadaşlar ileti atmazsa sevinirim. :) R1 Karakter ile Turismo sürmüyor en azından arkadaş.

#7 - 20.04.2024 21:07
sana yazmaktan çok sıkıldım admin gelip loglara baksın problem yok

#8 - 20.04.2024 21:28
Kanka normalde hiç uğraşmayacaktım ama senin için o güzel video'u şimdi hızlandıra hızlandıra atıyorum bakalım oyuna gelmiş misin gelmemiş misin, arkadaşın da bana şikayet açmış o da aynı şekilde yönetimi kandırmaya çalışıyor, sizlerden beklenecek olanı güzel şekilde yapıyorsunuz.