Konu: Alfaraptor bir başka Fear-RP şikayeti.  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2024 00:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzio_Torres @AlfaRaptor (NC attı.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntüde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yine düşüyor fakat kendisi beni tehdit ediyor, sanki mermiyi o yememiş gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :sampanya: Şikayet @Scaney tarafından oluşturuldu uyarısı olduğu için ben açıyorum.

#1 - 18.04.2024 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzio_Torres @AlfaRaptor (NC attı.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntüde

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş yine düşüyor fakat kendisi beni tehdit ediyor, sanki mermiyi o yememiş gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :sampanya: Şikayet @Scaney tarafından oluşturuldu uyarısı olduğu için ben açıyorum.

Savunma yarın geliyor tek ssle fear rp şikayeti güzelmiş.

#2 - 18.04.2024 00:59

@Scaney tarafından gelen ssler

#3 - 18.04.2024 20:12
Tekrar belirtiyorum bizi kaçırma amacınız sadece toxiclemek sen orada adamla oturmuş konuşuyorsun sana küfür edilmiş mi? Sana birşey söylendiğinde gidip silahını adama doğrultsan zaten mecburen fear yapmak zorunda bu sslerin hiç birindede fear rp'ye dair bir kanıt yok.

#4 - 18.04.2024 21:56
Tekrar belirtiyorum bizi kaçırma amacınız sadece toxiclemek sen orada adamla oturmuş konuşuyorsun sana küfür edilmiş mi? Sana birşey söylendiğinde gidip silahını adama doğrultsan zaten mecburen fear yapmak zorunda bu sslerin hiç birindede fear rp'ye dair bir kanıt yok.
Orada mermiler içinde yatıyorsun ve bana sen daha mermi atabilir misin diyorsun? Sence bu mantıklı mı?

#5 - 23.04.2024 09:55
Her ne sebep olursa olsun Sürekli RP'nin akışı bozulmamalı ve role devam edilmelidir, Fear RP ihlalinden ceza alacak.