Konu: Ansar Mujahar - Şikayet  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.04.2024 23:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ansar Mujahar - @ffullecci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Joseph Macmillan - @BeyEfendi
Gloria Serra - @BYyaho
Azem Grazdani - @Rmys

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.04.2024 - 22.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chicken Run / Bunny Hop / Car Jack / Polisi atlattıktan kısa süre sonra /q

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.04.2024 00:20
Şahitliğimi onaylıyorum, her şey görüldüğü gibi.

#2 - 17.04.2024 00:28
Şahitliğimi onaylıyorum, her şey görüldüğü gibi.

#3 - 17.04.2024 22:54
Öncelikle Selamın aleyküm. Ben arabayla polisten kaçıyordum. Sonrasında bir polis aracı bana çarpıp arabayı bozunca yayan kaçmaya başladım.Beni kovalayan polisin bunny yaptığını görünce bende yapmaya basladım.
Boş arabayı çalmakta bir sorun yok,aracın sahibi sende arabanın içinde gözüküyormuş ama bende arabanın yanında gözüküyordu,bende çalmaktan çekinmedim.
Polise izimi kaybettirdikten sonra gayet uzun bir süre oyunda kaldıktan sonra sıkılıp çıktım.Arkadaş neden oraya bu maddeyi de eklemiş anlamadım.

Videoyu izledikten sonra farkettim,hastaneden çıktıktan sonra üstü açık beyaz araba beni ezmeye çalışıyor.Arkadaşa neden şikayet açmadınız? Madem bu kadar ihlallere karşu duyarlısınz.
« Son Düzenleme: 17.04.2024 22:59 ffullecci »

#4 - 19.04.2024 14:58
Öncelikle Selamın aleyküm. Ben arabayla polisten kaçıyordum. Sonrasında bir polis aracı bana çarpıp arabayı bozunca yayan kaçmaya başladım.Beni kovalayan polisin bunny yaptığını görünce bende yapmaya basladım.
Boş arabayı çalmakta bir sorun yok,aracın sahibi sende arabanın içinde gözüküyormuş ama bende arabanın yanında gözüküyordu,bende çalmaktan çekinmedim.
Polise izimi kaybettirdikten sonra gayet uzun bir süre oyunda kaldıktan sonra sıkılıp çıktım.Arkadaş neden oraya bu maddeyi de eklemiş anlamadım.

Videoyu izledikten sonra farkettim,hastaneden çıktıktan sonra üstü açık beyaz araba beni ezmeye çalışıyor.Arkadaşa neden şikayet açmadınız? Madem bu kadar ihlallere karşu duyarlısınz.
Merhaba, yöneticileri kandırma çabanıza hayran kaldım. Eve gidince tam videoyu yükleyeceğim. 2 adet aracı içinde birisi varken çaldınız. Bunny'i hep siz yaptınız. Asgh içinde polise saldırdınız. Say say bitmeyen ihlaller.

#5 - 20.04.2024 00:39
kardeşim içinde bulunduğum durumda yalan söylemek kandırmak falan çok büyük aptallık olurdu öyle bir şey yapmıyorum. Gereksiz ithamlarda bulunmayalım

#6 - 23.04.2024 20:54
Cezalandırılacak.