| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mario_Four- @MirmanuOlaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Gate ihlali/Meta/Hood baskın ihlali
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SSlerde görülen tarih, saatte Mario_Four adlı karakter arka çitten atlayıp içeri girdi, sslerde detaylı bir şekilde görebilirsiniz inan bana şikayet açmayı istemem ama buna zorluyorsunuz başka seçenek bırakmadınız. Dışarda görseniz vurup kaçırsanız sorun değil, şikayet açmam, açamam zaten. Ayrıca öyle vurduktan sonra hemen çıkmakta yakışmamış, insan beklerdi biraz nerde kaçırma rolü? A-h evet gate ihlali olduğundan kaçıramazdın zaten. Sırf savaş için böyle adam çekmekte olmuyor, savaş olması açıkçası pek de umrumda değil ben yine rolümü yaparım ama savaşınızı hakkıyla "hilesiz" yapsanız ben ck olmayada tamamım.
Sen nerde biliyorsun benim hood içinde olduğumu? Arkadan geliyorsun? Hoodun içinde girilebilen yerlerin olması hood ihlali yapabileceğiniz anlamına gelmez, helikopterle gelmedin? Bulletle gelip çitten atlıyorsun 1 değil 2 değil, birisi bisikletle bunny hop yapar biri çitten atlar, birinin tanrısal güçleri olur yanımda belirir falan filan.
Bari vurduğunuz zamandan sonra bir /q atmayında. Zevki çıksın be.Gate ihlalinden ben şikayet açmaktan yoruldum arkadaşlar gate ihlali yapmaktan yorulmadı, helikopterle gelin ben yanınıza gelip beni vurun diyeceğim şöyle düzgünce bir düşüremediniz.
/hasarlar ssi almadım zaten orda ssdeki kişiden başkası düşüremezdi ki chatte zaten düştüğüm belli oluyor.
Yönetim ekibinin artık bir el atması gerek, yoksa savaş da tek işlevi olanlar kimin hilesi daha iyiyse o vuruyor.

Yapacağınız savunmada; orası sizin hoodunuz olduğunu nereden bilebilirim, oluşum tanıtımını yenilemediniz. Bizim sorunumuz değil.
Buranın yeni hood olduğunu birliğinizdeki herkes biliyor. Madem bilmiyordunuz yerimizi de elinizle atmış gibi bulmanızda garip, h-a?
Kendi içinizdeki adam "bile vurduktan sonra /q atıyorlar" dedi bunun için bir savunmanızın olduğunu sanmıyorum, önceki şikayetlerde de bazıların bisiklet kullanarak girdiğini hepimiz biliyoruz, yalan söylemenin lüzumu yok sonuçta. Doğruları konuşalım artık, ya düzgünce
"delikanlıca savaşalım" ya da her iki tarafta savaştan çekilsin ekibi yönetiyorum, dün çıktığımızda hiç biriniz yoktunuz, peşimize esp açık biri takılmış uzaktan motorla kovalıyor falan filan.
Topluca karşı karşıya gelmeyi çok isterim, şöyle düzgün bir şekilde silah patlatalım artık.
İyi forumlar, iyi günler dilerim...
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Bulletle geldiği belli olsun diye ssleri küçülttüm belli oluyor zaten, kararı yönetim versin artık.
Ek bir açıklama daha; hood baskın ihlali yapıldığını düşünüyorum, tek kişi hood basmak yasak. Belirtmek istedim, saygılarımla...
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=156846.0