Konu: Joseph Macmillan Aimbot  (Okunma sayısı 498 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.04.2024 01:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph_Macmillan @BeyEfendi
Olaya dahil olan şahit karakter adı:yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video da gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş aimbot.cs kullanıyor. Arabadan indiğinde Kyle karakteri ile catısıyor, daha sonrasında arabanın sol tarafına dogru ilerken birden aimi bana dönüp bana kitleniyor oradan 1 hit yiyorum daha sonrasında arabanın diğer tarafına geçerken kyle karakteri yanıma geliyor aimi önce ona kitleniyor 1 mermi atıyor daha sonrasında aimi bana dönüyor banada 1 hit atıyor daha sonrasında dikkatli izlerseniz aimi tak diye Kyle karakterine tekrar dönüyor. Arkadaşın aimbot kullandığı bariz bir şekilde belli bu rol sonucu Kyle karakteri ile birlikte ck yiyip silahlarımıza el konuldu. Aimi sürekli olarak bir bana bir kyle karakterine dönüyor aimbot.cs kullandığı açık. Videolu savunma yaparsa hoş olur.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş bariz bir şekilde aimbot kullanarak bizi düşürüyor, aimbot olmasa orada 2 karakteri de vurup uzaklaşacaktık Silahların iadesini istiyorum.
« Son Düzenleme: 16.04.2024 01:07 trenbolone »

#1 - 16.04.2024 01:17
.
« Son Düzenleme: 16.04.2024 01:33 trenbolone »

#2 - 16.04.2024 02:21
O sırada kayıt altında değildim, o yüzden videolu bir savunma yapamayacağım fakat arkadaşın atladığı bir nokta var.Orada kendisine ateş ettiğim esnada ''Gary Covinghton'' kullanıcılı arkadaşta ateş edip mermi isabet ettirdi, PD aracının camından dolayı ateş ettiği net olarak gözükmüyor orada, ateş etti ama kendisi.Zaten mavi gömelkli arkadaş düştükten sonra diğerine bir kaç tane atış denemesi yaptım pek başarılı olmadı, direk yere düştük.Söyleyeceklerim bu kadar, kararı yönetim inceledikten sonra verir.

#3 - 16.04.2024 02:27
O sırada kayıt altında değildim, o yüzden videolu bir savunma yapamayacağım fakat arkadaşın atladığı bir nokta var.Orada kendisine ateş ettiğim esnada ''Gary Covinghton'' kullanıcılı arkadaşta ateş edip mermi isabet ettirdi, PD aracının camından dolayı ateş ettiği net olarak gözükmüyor orada, ateş etti ama kendisi.Zaten mavi gömelkli arkadaş düştükten sonra diğerine bir kaç tane atış denemesi yaptım pek başarılı olmadı, direk yere düştük.Söyleyeceklerim bu kadar, kararı yönetim inceledikten sonra verir.

Sorun senin aimbot kullanman aimin sıra sıra bir bana bir ona kitleniyor sürekli olarak bir bana bir kyle karakterine dönüyorsun.
« Son Düzenleme: 16.04.2024 19:50 trenbolone »

#4 - 16.04.2024 02:38
Hassasiyet ayarlarımla alakalı bir durum bu, sonuç olarak hayatımda oynadığım tek oyun SAMP değil, aynı zamanda FPS oyunları oynayan birisiyim, acemi değilim doğal olarak.İki tarafada eşit miktarda sıkmaya çalıştım o an yaşanan çatışmaya bağlı olarak.Zaten dip dibe duruyorsunuz.Ekstra olarak savunma yapmayacağım, dediğim gibi yönetim incelesin, kararı versin. Ve ayrıca aim olsam full zırh ve canla orada beni düşüremezdiniz ikinizide eş zamanlı olarak yere düşürebilirdim, fakat bende düştüm arkadaşımda düştü çatışmada.
« Son Düzenleme: 16.04.2024 02:42 BeyEfendi »

#5 - 16.04.2024 02:46
savunman bu kadarsa sonuclanabilir.

#6 - 16.04.2024 03:09
Konuda adım geçtiği ve rolde bulunduğum için yazıyorum. Karakterimle arkada güvenli bir alana geçip ikinize de hasar verdim. Bu, loglardan kontrol edilebiliyorsa zaten görülür. Eğer ortada bir aimbot olsaydı 2ye2 çatışmada siz değil, biz kazanmış olurduk. Söyleyeceklerim bu kadar. Tarafımdan başka ileti gelmeyecek.

#7 - 16.04.2024 04:51
Konuda adım geçtiği ve rolde bulunduğum için yazıyorum. Karakterimle arkada güvenli bir alana geçip ikinize de hasar verdim. Bu, loglardan kontrol edilebiliyorsa zaten görülür. Eğer ortada bir aimbot olsaydı 2ye2 çatışmada siz değil, biz kazanmış olurduk. Söyleyeceklerim bu kadar. Tarafımdan başka ileti gelmeyecek.
Video da aimbot kullandığı belli oluyor sürekli olarak bir bana bir arkamdaki karaktere aimi dönüyor.
« Son Düzenleme: 16.04.2024 17:14 trenbolone »

#8 - 16.04.2024 05:34
https://streamable.com/dg918p
şu kısımda aimbotu cok daha net belli oluyor, arkamda Kyle karakteri var aim ona kitlenmiş bir tane mermiyi sıkarken daha mermi gitmeden aimin bana kayıyor daha sonrasında hemen tekrar Kyle karakterine dönüyor bunu isteyerek yapmış olman imkansız. Kyle karakteri ile yan yana olduğumuz için her sağa sola gitmende birimize aimin kitleniyor.

https://streamable.com/9dd0u0
bu da yavaşlatılmış hali

#9 - 16.04.2024 08:32
Söylediğim üzere hassasiyet ayarlarım fazlasıyla yüksekte oynuyorum.Aimi bir sana bir diğer arkadaşına hızlı hızlı değiştirmem gayet normal, birbirinize oldukça yakınsınız.Hanginiz daha fazla baskıcı ateş ettiyse aimi değiştirip o kişiye ateş ettim bende.
« Son Düzenleme: 16.04.2024 11:24 BeyEfendi »