Konu: Laelim_Muckley  (Okunma sayısı 161 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2024 22:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Laelim_Muckley - @clockout

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/04/2024 22:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP Driving/Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu seyretmeniz yeterli, bir şey dememe gerek yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/l19dkw

Ek açıklamalar(varsa): Pingim vardı tarzı savunmaları asla kabul etmiyorum. Hiç o tarz bir çarpma değildi çünkü. Ayrıca arkada konuşan da ben değilim.

#1 - 16.04.2024 06:22
Ayrıca karar vermeden önce bu konuya da bir göz atmanızı öneririm. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=157886.msg1182175#msg1182175

#2 - 16.04.2024 21:48
clockout adına

Öncelikle savunmamı yapayım;

Dümdüz yolumda giderken Vice Mall'da olduğumuz için bilgisayarım kasıyor ve oyunuma donma giriyor, bu sebeple de sana pit atmışım gibi gözükmüş. Fakat burada olan öyle değil gördüğün gibi motorum direkt donma sebebiyle arabanın içine giriyor, eğer amacım ciddi bir şekilde pit atmak olsa zaten daha hızlı sürüp gerçekten normal bir şekilde pit atmaya çalışırdım. Alttaki şikayeti de buraya atmışsın fakat o şikayetle bunun hiçbir alakası yok. İkisi de farklı şeyler.

#3 - 17.04.2024 00:18
clockout adına

Öncelikle savunmamı yapayım;

Dümdüz yolumda giderken Vice Mall'da olduğumuz için bilgisayarım kasıyor ve oyunuma donma giriyor, bu sebeple de sana pit atmışım gibi gözükmüş. Fakat burada olan öyle değil gördüğün gibi motorum direkt donma sebebiyle arabanın içine giriyor, eğer amacım ciddi bir şekilde pit atmak olsa zaten daha hızlı sürüp gerçekten normal bir şekilde pit atmaya çalışırdım. Alttaki şikayeti de buraya atmışsın fakat o şikayetle bunun hiçbir alakası yok. İkisi de farklı şeyler.
Savunma yapılmış, şahsen ben ikna olmadım. Aracımın içine girdiğini söylüyor ama ben öyle bir şey göremiyorum. Onun dışında bu hareketten sonra attığım soru işaretine cevapta verilmedi. Madem bilgisayarın dondu özürünü dileseydin konuşup anlaşsaydık kardeşim. Şikayet linkini atmamın sebebi de, troll olduğunu düşünmem. Orada da hoş olmayan şeyler yapmışsın ve uyarılmışsın. Bence senin bu sunucuda yerin yok.

#4 - 17.04.2024 00:19
Başka ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#5 - 17.04.2024 11:39
Birbirimizi kandırmaya hiç gerek yok. PIT attığınız bariz bir şekilde videoda belli oluyor. Konuyla ilgili sizleri daha önceden uyarmıştık ancak bu davranışlara devam ettiğiniz için Laelim_Muckley karakteri Car Ramming kapsamında ağır bir ceza alacak.

K&A