Konu: DM Mathilda Honigberg @lordraven  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2024 20:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mathilda Honigberg

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.04.2024 Saat 20.05 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch(DM):Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile daha önce rol yapmışlığım yoktur, hood bölgemize geldi, birine mi baktın diye sordum, agresif yaptı devamında ise hood çıkışı Ak47 ile taradı. DM kapsamında kişinin ceza almasını istiyorum. Biz öylece kafamıza göre gidip adam tarayamıyorsak aynı şeyi başkaları da öyle canı istedi diye, DM arıyor diye yapamaz. Üstüne üstlük illegal bir birliğin Bondurant birliğinin r19'u bunu yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.04.2024 20:35
Savunmamı yapayım arkadaş beni darladı takip etti sürekli bende göz korkutmak amaçlı iki el sıktım araca binip kaçtım olay bu kendi attığı ss'de neler olduğu görülmekte ben uyarı yaptım zorladı sıktım, öldürmesine öldürürdüm sadece korkutmak amaçlı sıktım.Gerekli işlemi saygıdeğer yetkililer çözecektir.

#2 - 15.04.2024 20:37
Ve ayrıca diğer adamı tanımıyorum rahat dursan vurulmazsın iki mermi de nasıl ölüyon bunu söyler misin? sste atılan alınan hasarın saatleri mevcut boş bir şikayet gerekli işlemi yukarıda söylediğim gibi yetkili arkadaşlar halleder iyi forumlar.

#3 - 15.04.2024 20:41
Hasarlar almam için arkadaştan rica etmek durumunda kaldım, bana sıktığınızı kanıtlamak için, bunun yanında söylediğiniz şeylerin kanıtlarını da sunarsanız daha açık olabiliriz :). Dediğim gibi kafanıza göre adam sıkamaz, bir de hood bölgemize gelip bölge kurallarına göre üstünlük sağlayamazsınız. Kuralları teker teker yazmaya gerek yok, yönetici kararını bekleyelim.

#4 - 15.04.2024 20:55
Savaş durumundayız dostum, ben bu şekilde geziyorum yakalanmıyorum yakalansam akmi alırlar bu sana neden dert oldu? Olayın içinde dahil değilsin seni dışarıya alalım.Gelelim bu dm muhabbetine savunmamı yaptım seni öldürmek istesem zaten öldürürdüm durduk yere göster diye beni forceladın gerekeni yaptım madem bu kadar erkeklik yapıyon neden kaçtın öyle değilmi? Bak biz savaştayız adamlar beni düşürüyor kaçırıyor ben kaçmıyorum ne olursa olsun savaşıyorum.Yensemde yenilsemde konu bu değil bu konu fazla uzuyor tarafımdan hiç bir şekilde ileti gelmeyecektir.Yetkililer ilgilenecektir saygılarımla...

#5 - 22.04.2024 01:28
göz korkutmak amaçlı iki el sıktım

sadece korkutmak amaçlı sıktım.
Korkutmak amacıyla silah gösterebilir ve kaybolmasını söyleyebilirsiniz veya silahınız hiç gözüken bir durumda değilseniz güzel bir dille takip etmemesini isteyebilirsiniz. İki el sıkmamış, tamamen sistemsel düşürmüşsünüz. Mathilda_Honigberg DM kapsamında ceza alacak.