Konu: Antonio_Javier - Daquan_Warren  (Okunma sayısı 149 defa)

#0 - 15.04.2024 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio_Javier - @Berkcelep  Daquan_Warren - @Shonly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/04/2024 19:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt tab atıyorum, geldiğimde arkadaşların herhangi bir emote vesaire olmadan aracı hurdaya getirdiklerini görüyorum. Tam komutu yazarken ben oyuna dönüyorum, arkadaş araçtan inip dostuyla beraber topukluyor. İşin kötüsü araç kiralıktı..  O:-) :palmiye:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://prnt.sc/sUQZs7ylO_cM - https://prnt.sc/k9DTubVLLZw4 - https://prnt.sc/vy4e8UHUEsLh

Ek açıklamalar(varsa): Komik bir durum. Beni güldürdükleri için teşekkür ediyorum. Kiralık yazısını okumadan buraya kadar gelmişler. :-\

#1 - 16.04.2024 17:00

Daquan Warren olarak savunmam:
Biz o ara arkadaşımla araç hurdalamak için hurdaya gidiyorduk. Oraya gittiğimizde sende ordaydın ve hurdasatma yerinin tam ortasında afk atmıştın. Kendi aracımızı hurdalayamadığımız için  senin aracını oradan biraz ileriye aldık, sen aracın içinde bile değildin. Aracın üstünde afk durumdaydın. Biz kendi çaldığımız aracı hurdaya sattık sonra sen oyuna girdin olay bundan ibaret. Araç çalma, Car Jack falan yok.

Car Jack'a  dair bir ss yok gereksiz bir şikayet olmuş.

#2 - 16.04.2024 17:02
Benim alakam ı anlamadım

#3 - 16.04.2024 17:04

Biz o ara arkadaşımla araç hurdalamak için hurdaya gidiyorduk. Oraya gittiğimizde sende ordaydın ve hurdasatma yerinin tam ortasında afk atmıştın. Kendi aracımızı hurdalayamadığımız için  senin aracını oradan biraz ileriye aldık, sen aracın içinde bile değildin. Aracın üstünde afk durumdaydın. Biz kendi çaldığımız aracı hurdaya sattık sonra sen oyuna girdin olay bundan ibaret. Araç çalma, Car Jack falan yok.

Açıkçası kiralık aracı hurdaya çıkarmaya çalışan arkadaşlardan böyle bir savunma beklemiyordum. Bu yüzden videoyla uğraşmamak adına ekran görüntüsü atmıştım. Bilgisayara geçtiğimde video kaydını göndereceğim..
« Son Düzenleme: 16.04.2024 17:13 Vfei »

#4 - 16.04.2024 18:44

Olayı baştan anlatıyorum. Buffalo almayı düşünüyordum, bu yüzden aracı kiraladım. Fakat modu bir arkadaştan görmüştüm ve indirdiğim mod aynı mı diye doğrulamak için kısa süreliğine aracı sağa çekip forum profiline giriyorum. Sonrasında araçla ekran görüntüsünü bulunca forumu yan ekrana atıp oyuna geçiyorum ve bir bakıyorum ki aracımdasın. Satamadığını fark edince arkadaşın Antonio_Javier ile kendi arabanıza koşuyorsunuz. Olay bundan ibaret, umarım tüm soru işaretlerini ortadan kaldırabilmişimdir.. Ha bu videodan sonra da inkar edecek yüzünüz var ise kendi ekran kayıdınızı yollayın, eğer dediğiniz doğruysa şikayeti geri çekeriz. Arkadaşlardan herhangi bir cevap gelmediği sürece bu konuya ileti göndermeyeceğim.

#5 - 16.04.2024 19:30

Olayı baştan anlatıyorum. Buffalo almayı düşünüyordum, bu yüzden aracı kiraladım. Fakat modu bir arkadaştan görmüştüm ve indirdiğim mod aynı mı diye doğrulamak için kısa süreliğine aracı sağa çekip forum profiline giriyorum. Sonrasında araçla ekran görüntüsünü bulunca forumu yan ekrana atıp oyuna geçiyorum ve bir bakıyorum ki aracımdasın. Satamadığını fark edince arkadaşın Antonio_Javier ile kendi arabanıza koşuyorsunuz. Olay bundan ibaret, umarım tüm soru işaretlerini ortadan kaldırabilmişimdir.. Ha bu videodan sonra da inkar edecek yüzünüz var ise kendi ekran kayıdınızı yollayın, eğer dediğiniz doğruysa şikayeti geri çekeriz. Arkadaşlardan herhangi bir cevap gelmediği sürece bu konuya ileti göndermeyeceğim.

Bak dostum ben hala söylediklerimin arkasındayım, Senin attığın bu videoda aracı benim çaldığıma ya da birşey yaptığıma dair bir kanıt yok. Ben zaten diyorum ki sen hurda'nın tam ortasında afk'dın ve ben orda çaldığım aracı satmak için seni aracını ileri aldım. Senin aracını oraya getiren biri varsa o ben değilim. Senin bu videoda kanıtladığın şey araçta afk olman ve hurda'da olmaman.  Senin aracını bir başkası çalmış suç bana kaldı şu an ancak benim çaldığıma dair bir kanıtın yok hala gelip beni suçluyorsun. Videoda aracı sürerken bi görüntüm yok, aracı çaldığıma dairde bi görüntü yok hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?

#6 - 16.04.2024 19:33
Videonun sonunda ise çaldığım siyah araca gittiğim görünüyor, sen oyuna girdiğin için onu satmaya götürdüm. Kaçmaya falan çalıştığımız yok.

#7 - 16.04.2024 20:01

Bak dostum ben hala söylediklerimin arkasındayım, Senin attığın bu videoda aracı benim çaldığıma ya da birşey yaptığıma dair bir kanıt yok. Ben zaten diyorum ki sen hurda'nın tam ortasında afk'dın ve ben orda çaldığım aracı satmak için seni aracını ileri aldım. Senin aracını oraya getiren biri varsa o ben değilim. Senin bu videoda kanıtladığın şey araçta afk olman ve hurda'da olmaman.  Senin aracını bir başkası çalmış suç bana kaldı şu an ancak benim çaldığıma dair bir kanıtın yok hala gelip beni suçluyorsun. Videoda aracı sürerken bi görüntüm yok, aracı çaldığıma dairde bi görüntü yok hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?
Dostum ben onu bunu bilmem. Geldiğimde sürücü koltuğundasın ve aracı /hurdasat ikonuna götürüyorsun. Aksini iddia ediyorsan somut bir kanıt sun bana. Suç bana kaldı işine inanan varsa elimde satılık köprü var ilgilenenler dm.
« Son Düzenleme: 16.04.2024 23:59 Vfei »

#8 - 18.04.2024 18:37
Sonuçlanabilir.

#9 - 22.04.2024 01:46
Antonio_Javier ve Daquan_Warren CJ ihlalinden ceza alacak.
« Son Düzenleme: 23.04.2024 21:39 itsbard »