Konu: David Pavliko - DM  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2024 14:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David Pavliko - @Fr_55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te belli oluyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sebepsiz yere ateş açma, gereksiz agresif rol. DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyunda arabamla "sivil" bir şekilde dolaşırken David_Pavliko ile denk geliyorum, beni East Beach'e atabilecek var mı diye seslendiğinde kendisini götürebileceğimi söylüyorum. Sebepsiz yere daha yeni "sivil" karakterime siktir git diye hakaret ediyor. İdlewood benzinliğine kadar koşuyor, takip ediyorum ettiği küfürün sebebini sormak için. CJ atarak arabamı çalıyor, bunu net olarak destekleyecek bir kanıtım yok fakat PM'den CJ yaptığını kabulleniyor. Sonrasında arabamı bıraktığını söyleyip araç kiralamada görüyorum, adama girişir diye emote attıktan sonra silah çekip düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Casuzza oluşumuna vurulduktan 30-45 dakika sonra girdim. Yetkililer isterse SS'ini atabilirim.

#1 - 15.04.2024 15:04
Şaka mı yapıyorsun? Sen adama rolde yumruk atmaya kalkmışsın karşılık olarak silahı ile sıkmış, Casuzza birliğinde olmadığının kanıtını atabilirsen şikayet hakkında bir şeyler değişebilir.
Yumruk atan adama ne zamandır silah çekiliyor? :D

#2 - 15.04.2024 15:08
Şaka mı yapıyorsun? Sen adama rolde yumruk atmaya kalkmışsın karşılık olarak silahı ile sıkmış, Casuzza birliğinde olmadığının kanıtını atabilirsen şikayet hakkında bir şeyler değişebilir.

Hayır, şaka yapmıyorum Juvas? Biraz sakin olsana dost, zaten Fr_55 haklı bulunursa ceza almaz?

PM'den arkadaşlarım ile özel konuşuyoruz, yetkililer isterse karalanmamış hâlini atabilirim, sorun değil.

#3 - 15.04.2024 18:25
Selamlar savunmamı yapacağım ve daha bir yanıt gelmeyecek. Şudur ki FM'inde haberi vardır ki Cassuzza birliği ile aktif bir savaştayız ve karakterim IC olarak hiç bir kimseye güvenmiyor yani dışarıdan birilerine, Dün evimden çıktım ve koşarak East Beach'e gitmeye çalıştım ardından Tom arkadaş geldi beni yanına çağırdı ve "Seni bırakabilirim dostum." gibisinden bir cümle kullandı. Karakterim dışarıdan kimseye güvenmediğinden dolayı arabasına binmedim ve arkadaş OOC beni tanıdığından dolayı sürekli beni araçla takip etti ve "Atlasana dostum." gibisinden laflar etti bende git dedim gitmedi ve üç kere uyarıda bulundum ardından araç kiralamaya gittim ve motor kiraladıktan sonra Tom arkadaş geldi ve bana yumruk ile saldırıda bulundu.
Şu ki belimde silah bulunuyor ve arkadaş silahlı bir kişiye saldırıyor ne bekliyorsunuz arkadaşa gül atmamı mı? Arkadaşı vurdum ve olay yerinden uzaklaştım. Savunmam bu şekilde iyi forumlar...  :o :o

#4 - 22.04.2024 01:20
Kişinin aracını çalıyorsunuz, aracı çalınan kişi haklı olarak yaptığınız işlemden dolayı saldırıyor. Car Jacking ve Non RP'den ceza alacaksınız..