Konu: Mete el pasha - Hile  (Okunma sayısı 366 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2024 14:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @mete el pasa
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.04.2024 - 22:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Framerater, üstünlük sağlayan asi ve cleo.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

&t=7s

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş üç gün önce ban yedi hala hile kullanmaya devam ediyor, kalıcı olarak yasaklanmasını istiyorum.
Videoyu izlediğinizde 0:31 saniyede açık bir şekilde hızlı hızlı hareket ettiğini görebilirsiniz, video arkadaşa ait bir kopyasını aldım, silinirse tekrardan link yenileyeceğim
« Son Düzenleme: 16.04.2024 00:38 Juvas king of the street »

#1 - 15.04.2024 14:28

Framerater videosu

#2 - 16.04.2024 01:17
Yetkili kişiler savunma isterse yapacağım.

#3 - 16.04.2024 02:48
e juvas sende kullanıyon kanka

1:04
sağda solda 500mb oyun için ooc kin yapmayın falan filan fistan diyip burda en kücük sebeplerden sikayet acıyon iyiymiş :garip: yaramıyorsa oynama kanka manyak olursun bak
« Son Düzenleme: 16.04.2024 02:51 trenbolone »

#4 - 16.04.2024 13:22
Merhaba, frame kullanıyor diyorsun videonun editli olduğunu, Videonun bazı yerlerinde slowed, bazı yerlerinde speedup olduğunu belirtmek istiyorum. Framevigilante.asi kullansam bile sadece hızlı a-d ve oyunu pozitif (FPS) yükseltmesi gibi şeyler sağlıyor. Üstünlük sağladığını bilmiyorum. Kendi attığın videolarda bile kullanıyorsun Juvas. Pochinderyden aldığın ıc paraları, r19'nun sekmez ile yaptığı ooc ticaretlere şikayet açmıyorum. Yaptığınız ihlaller çok buna göz yumuyorum. Atacağım videoda Frame'in ne olduğunu öğrenip şikayet açarsın, iyi günler.

Spoiler: GösterGizle

Daha önce FRAMEVİGİLANTE.ASİ üzerine açılan iki şikayet bırakacağım, yetkili kişi bir sorun görülmediğini belirtmiş.

Ve şunu da söylemekstiyorum, daha önce hiç hileden ban yemedim. Yediğim  yasaklama sebebi belli ve ortada. Zaten artık cezamı yeterince almış ve tekrarlamayacak birisiyim.

#5 - 16.04.2024 15:03
Şikayeti geri çekiyorum.