Konu: OOC Kin  (Okunma sayısı 351 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2024 14:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Danqer

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC  kin

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OOC kin

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&t=8s

Ek açıklamalar(varsa): Video sahibi olan arkadaş ile herhangi bir sorunumuz yok fakat Kaşarvilli diye video ismi koyup youtube atıyor, ooc kin yapıyor, oyunu bu kadar takmaya gerek yok.

#1 - 15.04.2024 17:37
Youtube hesabının bana ait olduğunu nerden çıkardın? Açılmak için açılmış bir şikayet, benle bir alakası yoktur.

#2 - 15.04.2024 18:00

Kanalında olan video. Yevgeniy karakteri senin karakterin videoyu çeken sensin.

Oturup kimseyi kandırmayalım, videonun yedeğini aldım ek olarak, gizliye çekmezsen sevinirim.

#3 - 15.04.2024 18:06

Kanalında olan video. Yevgeniy karakteri senin karakterin videoyu çeken sensin.

Oturup kimseyi kandırmayalım, videonun yedeğini aldım ek olarak, gizliye çekmezsen sevinirim.
Video gizliye çekemem çünkü yukarıda dediğim gibi dostum "Kanal bana ait değil" sana yalan söylemiyorum bu konuda oradan aldığın video ile buraya bir kaç şeyi doğrulamaya çalışıyorsun fakat ben diyeceğimi dedim. Kanalın sahibi ile bir problemin varsa onla konuş ve zaten videoda bir çok yer kırpılmış veya kesilmiş bunu zaten ilgili yetkili görecektir.

#4 - 15.04.2024 18:10
Video da olan isim ve eski karakterlerinde olan isim aynı,  savunmanı yaptığına göre sonuçlanabilir. Çocuk kandırmaya çalışmayın burada. OOC kin yapıp video ismini böyle koyuyorsunuz, sonrada kanal bana ait değil diyorsunuz.
« Son Düzenleme: 15.04.2024 18:13 Juvas king of the street »

#5 - 15.04.2024 19:57
R20 birisinin OOC'ye çıkan tavırları ve rolle hiçbir alakası olmamasına rağmen OOC şekilde küfür etmesi bu oyunu ciddiye aldığına ve şahsıma küfürler ettiğini kanıtlıyor O:-)

#6 - 15.04.2024 20:11
Herkes hata yapar, en azından biz hatamızı kabulleniyoruz, kimse kusursuz değil. Şahsi bir hakaret etmedim.

#7 - 19.04.2024 11:41
Yetersiz kanıt.

K&A