Konu: Juvas - Valerian_Kharashvili - Ortak nezaket  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.04.2024 01:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Juvas king of the street Valerian_KharashVili

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cassuza birlik üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yanpıştırın: Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile bir yerde çatıştık, daha sonrasında kişi düşünce /b den küfür etmeye başladı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezasını alsın.

#1 - 15.04.2024 01:19
İyi günler, normalde sizin gibi aptal, god mode, hile kullanan insanları kaale almazdım ama açıklayayım, arkadaşlar hileyi fulleyip dm atıyor, god mode ile  oynuyorlar. Düşünce anlık sinirlerim ile bu 500mb oyun için 4-5 dklık video çekip, 500-600 izlenme kasan arkadaşlara karşı hakaret ettim. Durum için kusura bakmayın, düşürdüğünüz espli videolarınız kesip internete atarsınız. Sunucuya karşı ihlal yaptıysam tekrardan özür dilerim.

Sunucuda 512412512421 defa ban yedikten sonra tekrardan gelip en çok girdiğiniz şikayet bölümüne şikayet açtırdığım içinde, şikayeti açan arkadaştan özür dilerim.
« Son Düzenleme: 15.04.2024 01:33 Juvas king of the street »

#2 - 15.04.2024 08:37

Kişi savumasını yaptı sonuçlanabilir.

Ayrıca terbiyeni takınmalısın dostum.
« Son Düzenleme: 15.04.2024 09:00 mete el pasa »

#3 - 15.04.2024 12:04
Ortada bir ihlal varsa anlık olarak rapor göndererek ya da şikayet oluşturarak bize bildirebilirsiniz. Bir ihlalle karşılaştığınızda bu karşı tarafa küfür/hakaret vb. şekilde karşılık verebileceğiniz anlamına gelmiyor. Bunun yanı sıra bu davranışı da forum üzerinden sürdürmeniz kabul edilebilir değil. Bu bağlamda Valerian_Kharashvili karakteri Ortak Nezaket ve Forum Üslup ihlalleri kapsamında ağır bir ceza alacak.

K&A