Konu: Metagame-Seraphin_Sauvage/Xavier_Casaus/Wyees_Booker  (Okunma sayısı 329 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2024 22:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Seraphin_Sauvage- @Scaney / Xavier_Casaus @Danqer / Wyees_Booker @Albartorz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mathilda_Honigberg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meta gaming-Kaçırma rolü kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mathilda karakteri'nin Arthur'un karısı olduğunu nereden biliyor SS'li kanıt talep ediyorum. 2. Numaramı nerede bulmuş kaçırdığımda vs ss istiyorum ilk kaçırılmamda telefonumu kırdı ss'de mevcut şuanki kaçırmada telefonuma el koydu. Kaçırıldık aşşağılayıcı tavırlar sergilendi kaçırmanın amacı bilgi öğrenmektir konuşturmaktır. hepsinin ssli kanıtını yoksa tek tek ceza verilmesini istiyorum ihlal üstüne ihlal çok sıkıldık gerçekten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

METAGAME

Spoiler: GösterGizle

KAÇIRMA KANIT
Spoiler: GösterGizle

"Anneni becerdim öldü" Nasıl bir kelime? Sen konuşturmak için aldığın adama bu cümleyi kullanıyorsun.

Ek açıklamalar(varsa):
Bu durumlar çok canımızı sıkmaya başladı hergün hergün bu tarz olaylar çok can sıkıcı ve oyun zevki bozmakta. Yaptırım uygulanmasını talep ediyoruz.

NOT: Şikayet @AlfaRaptor tarafından oluşturulmuştur, susturulması olduğu için benim açmamı istedi.

#1 - 14.04.2024 22:53
Metagame adına şikayet açılmış fakat tüm karakterler adına neden şikayet açılmış anlam vermedim neyse meta konusu kimdeyse savunmayı yapıcaktır iyi günler.

#2 - 15.04.2024 01:52
@Scaney adına
Mathilda karakterinin Arthur'un eşi olduğunu sen kendi ağzınla bizzat söyledin dostum gerekli kanıtları yönetim ekibine zaten yolladım bu konuda @itsbard gerekli açıklamayı yapacaktır sen o kadar Fear-RP yapmamana rağmen biz en ufak bir şikayet bile oluşturmuyoruz fakat siz kuralına göre oynamıyorsunuz sürekli kendinizi ölümsüz gibi görüyorsunuz ve yanınızdaki arkadaşın jaili yedi zaten.

#3 - 15.04.2024 02:03
Benim şahsıma ait her hangi bir kanıt yok "Metagame" olayı başkası ile benle değil ben neden etiketlendim onu bilmiyorum neyse yetkili inceler.
Savaşta olduğumuz için sıkıldı ama meta olarak açmışlar.

#4 - 15.04.2024 10:08
Mathilda olayı öyle tamam. Numaramı nereden buldun sen dostum?

#5 - 16.04.2024 13:33
Sanırım savunma bu kadar sonuçlanabilir. @itsbard

#6 - 17.04.2024 23:39
Vincenzio_Torres karakterinin telefon numarasını IC yollarla bulduğunuza dair kanıt atar mısınız? @Scaney

#7 - 18.04.2024 03:49
Vincenzio_Torres karakterinin telefon numarasını IC yollarla bulduğunuza dair kanıt atar mısınız? @Scaney

"Scaney" Kanıtı bulunmuyor.

#8 - 18.04.2024 21:52
Her yaptığım rolün ss'ni almıyorum, bunun için kanıtım yok ceza uygulanabilir.

#9 - 23.04.2024 09:54
Metagame ihlalinde burada bulunan sadece bir kişi var, diğerlerinin şikayetle alakasını göremedim. Scaney Metagameden yaptırım alacak.