Konu: Peter Bennet - CamHunt  (Okunma sayısı 458 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.04.2024 22:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Bennet @yuca back in business

Olaya dahil olan şahit karakter adı:N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bariz olarak rolde izinsiz CamHunt kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/alhd34 - https://hizliresim.com/4m4u6pq

Ek açıklamalar(varsa): kişinin moderatör olduğu halde yapması utanç verici bir durum, kişinin gerekli cezaları almasını talep ediyorum.

#1 - 14.04.2024 00:22
Savunmanızı yapın. @yuca back in business

#2 - 14.04.2024 11:39
Bayramdan dolayı bir kaç gündür bilgisayara oturmuyorum, şikayeti yeni gördüm camhunt’u sadece ss almak için kullanıyorum farklı olarak ayrıcalık sağlayacak bir şekilde kullanmıyorum.

Bu videodada hangi karakterin olduğunu görmek için açtım ve ardından tekrar kapattım.

Savunma bu kadar, iyi forumlar saygılarımla

#3 - 14.04.2024 13:03
Eğer bunu burada kullanıyorsan normal vakitlerinde de kullanıyorsundur dostum. Bu bir rastgelme olmamalı, VCPD rolünde de serbest kameraya geçip bakıyor olabilirsin bile. Her neyse sonuçlanabilir.

#4 - 16.04.2024 23:27
@ByRevenge Müsaitsen sonuçlayabilir misin, 24 saat çoktan geçti.

#5 - 11.05.2024 12:39
Karakter ceza alacak.