Konu: Theador Castro - GBİ, NoobDM  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.04.2024 12:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theador_Castro @ParsG

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ekran görüntüleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11. Güvenli Bölgeler

Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
- Hapishaneler: Anlaşmalı dahi kavga başlatılamaz, gardiyanların rolsel varlığı göz önünde bulundurularak rol yapılmalıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yazılacak şeyler çok ama gerek yok. Kişi hapishanede durduk yere geldi ve sistemsel yaralıya düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.04.2024 13:04
Arkadaş sanırım savunmasını yapmayacak, sonuçlanabilir.

#2 - 15.04.2024 19:44
Selam kısa ve öz bir savunma yazıcam:
Şahıs saldırıp koşarak uzaklaştı ben karşılık verince nedenini bilmediğim bir şekilde şikayet açtı.

#3 - 15.04.2024 19:59
Selam kısa ve öz bir savunma yazıcam:
Şahıs saldırıp koşarak uzaklaştı ben karşılık verince nedenini bilmediğim bir şekilde şikayet açtı.
Yönetimi kandırmaya çalışmaktan dolayı da ceza almasını istiyorum. Kesilmiş falan dersen de sana 1 dakikalık video da atarım, fark etmez. Kanıt göster vurduğuma dair, öyle ciddiye alayım savunmayı.

#4 - 15.04.2024 20:14
Güvenli bölge olduğunu bilmiyordum zaten özür dilerim gerisini yöneticiye bırakıyorum.

#5 - 19.04.2024 11:41
sonuçlanabilir

#6 - 19.04.2024 11:43
Bu seferlik uyarıyoruz. Bir sonraki benzer şikayette burası referans alınıp, artırımlı olarak ceza verilecek.

K&A