Konu: Arthur Fabio [05.04.2024]  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.04.2024 03:36
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arthur Fabio (Forum adını bulamadım, nc atmış sanırım)
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'da gözüktüğü gibi öncelikle bar içerisinde yeleğimize ve kulübümüze küfür eden saygısızlık yapan sivillerin amacını öğrenmeye gittik. Daha sonra sert bir rolle karşılık aldık ve R20 karaktere yapılan yanlış roller sonucu silahıma dayandım. Arthur Fabio dışarıda bekliyor ve eksiksiz bir şekilde üzerime uzi mermilerini boşaltıyor. Eksiksiz bir şekilde mermi atması dikkatimi çekti, uzi kullanıyor ve ayakta sıkıyor can barım baz alınacak olursak slient veya aimbot olduğunu düşünmekteyim. Aralıksız ve kaçırmadan mermileri tutturması oldukça imkansız.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Benim açımdan video.

Kendi arkadaşının video kaydından, gamespeed şüphesi var ama çok net değil.

Ek açıklamalar(varsa):Bayramdan dolayı şimdi açabildim, yok işte 1 hafta geçmiş felan hallerine girmeye gerek yok. Kasıtlı bir şekilde geç açılmadı iş hayatım ve bayram tatilleri yüzünden PC'e oturamadım.

#1 - 13.04.2024 05:01
Selamlar, şikayet açılan kullanıcı benim yarın savunma gelicek. İyi geceler.  :vice:

#2 - 13.04.2024 18:41
1- Alttaki eki açarsanız, sıktığım mermilerin sadece kişiye gitmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. 2. Görselde ise slient kullanmadığımın kanıtını araca giden merminin sonucuyla çıkan particle'dan anlayabilirsiniz.

2- Rolde izinsiz CamHunt kullanımı bulunmakta.

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

3- Yönetim Kandırma

(Kişinin kendisine açılmış şikayette böyle bir ibarelerde bulunup, kurtarmaya çalışmasının ardından şikayet açmasında, elindeki video da yere düştükten sonra camhunt açıp /pm kullanmaya çalışması gülünç bir durum. Oysa ki bu dostumuz yetkililere yaptığı savunmada "Daha düşmeden elektriklerim kesildi" ibarelerine yer vermişti savunmasında. Bu ssler baz alınarak hem savunma yapılmıştır, hem de kişiye bir nevi şikayet tanıklığı niteliğinde bulunmaktadır.
« Son Düzenleme: 13.04.2024 18:59 dihy yet unbeaten »

#3 - 13.04.2024 18:50
Karşı tarafın ben ve benim dostlarıma karşı kindar bir tutum sergilediğini düşünüyorum. Kişi ile discord üzerinden bile ortayı bulmaya çalışır vaziyette konuşmama rağmen üst perdeden konuşmaya başladı. Ayriyetten birliği açtığımız ilk gün tanıtımdan hiç çıkmayıp, bazı konularda hakkımızda şikayetçi olmuş. Bu oyun için, aramızı bozmaya birbirimize kin tutmamıza gerek olduğnu sanmıyorum. Şikayet sonuçlanabilir. Ayriyetten bu ihlal zincirini ve ooc tutum sergileyen kişinin bir moderatör olması da ayrı bir komedi.
« Son Düzenleme: 13.04.2024 18:59 dihy yet unbeaten »

#4 - 13.04.2024 21:30
Yetersiz kanıt.