Konu: Klaus_Tederich - Sürüş Kuralları  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.04.2024 22:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @KlausMr - Klaus_Tederich

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:00/12/04/2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolumda giderken bilerek üstüme sürüp beni düşürmesi ve çitleri kırarak yoluna devam etmesi. (Daha önce roleplayımız bulunmuyor, tanımadığı bir adamım)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/5xlb5d

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.04.2024 22:36
Arkadaş troll için girmiş sanırım, aynı olayı banada yaptı. Sürekli prnt sc ile ss çektiğimden lightshot öyle kalmıs. Doğrudan Prntsc bastım ve hemen ss cektim arabayı geri almak için. Bu sırada ss'in üst kısmı çıkmamış fakat arkadaşın troll için girdiğini söyleyebilirim.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 13.04.2024 22:26
Yanımda arkadaş ile rol yapıyorum, yazı yazarken aracı süremediğim için arabanın hızı yavaşlıyor!! Sonra şeridime geçiyorum ama arkada kaldığın için seni fark etmiyorum bile. Soru işareti attığında soru işaretinin nedenini anlamamıştım bile.

#3 - 13.04.2024 22:27
Arkadaş troll için girmiş sanırım, aynı olayı banada yaptı. Sürekli prnt sc ile ss çektiğimden lightshot öyle kalmıs. Doğrudan Prntsc bastım ve hemen ss cektim arabayı geri almak için. Bu sırada ss'in üst kısmı çıkmamış fakat arkadaşın troll için girdiğini söyleyebilirim.

Spoiler: GösterGizle

Ss'in üst kısmı nerede acaba, sövüp meslek aracı ile araçlarımıza vurduğun kısım nerede acaba...

#4 - 15.04.2024 11:35
Kanıtlar geçerliliğini yitirmiş.

K&A