Konu: Hile şüphesi  (Okunma sayısı 215 defa)

#0 - 09.04.2024 15:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Phillip_McFadden @mete el pasa
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Antonio_Cuellar @CALIPSO  Harold_Barbaro @Omerd9402
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam saatlerinde savaşta olduğumuz için kovalamaya başladılar bir tane bina'nın içine kaçtığımızda bu senaryo gerçekleşti şüphelendik.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Deagle marka bir silahla bu şekilde aynı saniye içinde mermi atmak oyunun mekaniksel olarak dışında + olarak mermiler farklı bölgelere iki ssde'de aynı gövde ve kol ayarlı birşey olduğunu düşünüyorum. Loglarınıda kontrol etmenizi arz ederim mal varlığı aktarımı yapmasın.
« Son Düzenleme: 09.04.2024 17:46 AlfaRaptor »

#1 - 09.04.2024 15:35
yav bari şablonu düzgün yap

#2 - 09.04.2024 15:36
bir de niye mümkün olmasın

#3 - 09.04.2024 15:40
bir de niye mümkün olmasın video kaydım mevcut karakterim yasaklı

#4 - 09.04.2024 17:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 09.04.2024 17:46
Niye mümkün olmasın mı? :D :D :D Dalga mı geçiyorsun deagle gibi bir silahla mümkün mü? Video kaydını bekliyorum var demişsin ya yasaklı olması yaptığın ihlali değiştirmez.

#6 - 09.04.2024 18:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 09.04.2024 19:27
Niye mümkün olmasın mı? :D :D :D Dalga mı geçiyorsun deagle gibi bir silahla mümkün mü? Video kaydını bekliyorum var demişsin ya yasaklı olması yaptığın ihlali değiştirmez.
koydeyim

#8 - 09.04.2024 20:10
koydeyim
Yapacak birşey yok o halde yetkili kararı beklenecek.

#9 - 09.04.2024 20:41
Çatışma interior içinde yaşanmış bildiğiniz gibi sunucda tüm interiorların içi buglu ve buda karakterlerin sekmesine sahip oluyor en basitinden bu videodan örnek gösterebilirim
Bu videoda olduğu gibi interor içlerinde oluşan bug sayesinde karakterler sürekli sekiyor ve silah anime girmeden ikinci bir mermi şansı doğuyor otomatik olarak.