Tekrardan merhaba,
Üç saniyelik videodan hile olduğum, TP attığım çıkartımı yapmak biraz absürt görünür. Şikayete detaylı bir savunma yapmaya gerek yoktur diye düşünüyorum çünkü videoyu izlerseniz eğer video alan PD arkadaşın lagının olduğunu görebilirsiniz. AVM içerisine girerken (1. saniyeden 2. saniye) lagı rahatlıkla fark edilebiliyor. Aracı seke-seke geliyor, ekrandan anlaşılabilir. Benim ekranımda BOX'a alınmamıştım, önümü kesen arabayı sollayıp doğu tarafına (motorun videodaki yönünün olduğu tarafa) doğru gittim ve market caddesine doğru ilerledim. Video da zaten iyice bakarsanız AVM'nin doğu tarafındaki çıkışta beliriyorum. Buraya videodan bir ekran görüntüsü bırakayım.
İşaretlediğim yuvarlak içerisindeyim, kaçıyorum.
Yani eğer TP atsaydım, oradan uzaklaşıyor olsaydım, doğu tarafından kaçış yapmamış olsaydım videoda işaretlediğim tarafta görünmezdim, oradan geçtiğimi bilip orayı detaylı inceledim. Normal videoyu izleyince fark edilmesi zor çünkü, demek ki bilincindeyim ki inceliyorum.
Lagım var diyemem, lagım yoktu. Anlık olmuş olabilir, bilemem ama sanmıyorum. Videoyu alan, şikayeti açan arkadaşın lagı var videoda da göründüğü gibi. Varsa bölgedeki farklı bir PD üyesi video iletebilir. Daha iyi kanıtlanmış olur, TP atılmadığı, lagdan dolayı ekranınızda kaybolduğum çok bariz.
Adıma açılan şikayete ilişkin savunmam bu kadar, iyi günler.