Konu: [07/04/24] Krenar Zarabiani - Deathmatching  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2024 18:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Krenar Zarabiani

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/04/2024 - 15:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vice Cafe'yi işletmek üzere sırayla sipariş almaktaydım. Vincenzo'nun siparişini almak üzereyken Krenar lafa damlıyor ve beklemesini rica ederken moruk kelimesini kullanıyorum.

Moruk kelimesi, karakterimin prensibiyle alakalı ağzında sakız gibi yapışmış gibi bir kavram olduğundan dolayı eşine, dostuna, düşmanına seslenirken kullandığı bir kelimedir. Söylerken, kimseye bir art niyette bulunmuyor.

Neyse, bu moruk demem yüzünden bir tartışma doğuyor ve tartışma büyümeye devam ediyor. Tartışma bitiminde ise tehditler savuruyor. Vice Cafe'deki rolü bitirdikten sonra Idlewood benzinliğine kadar beni peşleyip ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet, bulunduğu birliğin değerlendirmesini etkileyebilir. Bu şikayet incelenirken birliği referans alınmadan incelenmesini, sadece şahsın yargılanmasını talep ediyorum.

#1 - 08.04.2024 08:52
Akşam üzeri savunma gelecek.

#2 - 08.04.2024 19:20
Selamlar, fazla uzun tutmayacağım. Sosyal rol yapmak için orada bulunuyorum. Müşterisinden kahve beklerken arkadaşa siparişimi veriyorum hatta aynı kahveyi sipariş veriyoruz. Daha sonrasında ikili diyaloğa giriyoruz. Arkadaşın karakteri Kharashvilli adına ait olan Jungle 8 de  geceleri DJ olarak rol yapıyor, karakterim ise Kharashvilli'de sözü geçen bir karakter ve Justin karakterimi tanıyor. Daha sonrasında sebepsiz bir şekilde güvenli bölgede siktir çekiliyor. Kendi işletmesinde para kazanması için imkan sunan bir kişi bir kahve için siktir dediğinden sonra karşılığında böyle bir durumla göz dağına maruz kalıyor. Sonuçlanabilir.

#3 - 08.04.2024 20:56
Spoiler: GösterGizle
Selamlar, fazla uzun tutmayacağım. Sosyal rol yapmak için orada bulunuyorum. Müşterisinden kahve beklerken arkadaşa siparişimi veriyorum hatta aynı kahveyi sipariş veriyoruz. Daha sonrasında ikili diyaloğa giriyoruz. Arkadaşın karakteri Kharashvilli adına ait olan Jungle 8 de  geceleri DJ olarak rol yapıyor, karakterim ise Kharashvilli'de sözü geçen bir karakter ve Justin karakterimi tanıyor. Daha sonrasında sebepsiz bir şekilde güvenli bölgede siktir çekiliyor. Kendi işletmesinde para kazanması için imkan sunan bir kişi bir kahve için siktir dediğinden sonra karşılığında böyle bir durumla göz dağına maruz kalıyor. Sonuçlanabilir.

Şimdiii bir şey eklemem gerek;

Orada aynı siparişinizi verirken farkettiysen sen siparişini öncelikli veriyorsun ve benim o an ilgilendiğim müşteri,  (OOC kendisine bir lafım yok.) IC'den cahilmiş gibi rol sergileyerek senin dediğin şeyden istemeye başlıyor. O esnada görüyorsan; Justin karakterim, senden sıranı beklemeni istiyor. Satırlardaki sıralama önceliğini referans alman gerek.

Jungle 8 olayına da gelirsek; birliğinin R20'si olan Valerian ve R19'u olan George bile benim karakterime bu işin içerisinde patronluk taslamıyorken R16 olan karakterinle böyle bir rol gerçekleştirmen müthiş...
Sebepsiz şekilde sizi oradan kovmuyorum; orada ben, Vincenzo'ya karşı sempatiyle yaklaşırken onun da seninle birlikte bana laf atması IC olarak gücüme gitti. Çünkü; orada sipariş vermek üzere olduğu içeceğe karar veremezken, karakterimin ona karşı anlayış gösterip cehaletini dışarı yansıtmamak amaçlı sempati gösteriyordu ve üstüne özgüven kazanıp onun da bana laf atmasıyla ikinizi birden kovmaya karar vermiş karakterim. Art niyet peşinde olsaydı karakterim, kovmak yerine bu durumun üzerine gidebilirdi.
« Son Düzenleme: 08.04.2024 21:06 ekosection »

#4 - 08.04.2024 21:13
Müşteri veren arkadaşı tanımıyorum, ne rolü yaptığını da bilmiyorum. Birlik içinde Soldier R16 üstü R20'e kadar yakındır, R20 R19 bile olsa yeminlisinin yani Krenar'ın lafına saygı gösterir.

#5 - 12.04.2024 19:27
Şikayet incelendi.
Önceden temasınız olsa bile, işletmelerinizde çalışıyor olsa bile, bırakın o birlikte belirli bir rütbe olmayı, birlik sahibi olsanız bile Vice Cafe'de dönen ufak bir laf sürtüşmesinden ötürü kişiyi takip edip silaha davranmanız DM sebebidir. Kişinin bu davranışından ötürü işten atabilir, işletme sahibi olduğunuzu düşünsek bile çağırıp bu konuda kendisinden özür diletebilir vb. yollarla işletme sahibi üstünlüğünüzü işveren kimliğiyle işçiye kullanabilecekken silah kullanmanız yanlış.
Krenar Zarabiani DM'den dolayı ceza alacak.