Konu: Mathilda_Honigberg ( Noob DM + Agresif + GBI + Emote İhlali )  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2024 17:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mathilda_Honigberg @lordraven

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.04.2024 17:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM + Agresif + GBI + Emote İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maden ocağında çalışıyorken karakterim civardaki insanlarla şakalaşıyor. Mathilda karakteri sohbete dahil oluyor. Sonrasında direkt agresif rol çeviriyor ve checkpoint animasyonundayken (tepki vermem mümkün değil) emote belirtmeden saldırıp yere düşürüyor ve hakaretlere devam ediyor.

Güvenli bölgede, Emote vermeden, Agresif rol çevirerek karakterime "Checkpoint animasyonundayken" Noob-DM atıyor. Ek olarak yorumlardaki tavırları Ortak Nezaket ihlali

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Neredeyse 50. seviyeye gelmiş bir oyuncudan böyle amatör bir hareket görmek beni üzdü.

« Son Düzenleme: 07.04.2024 18:09 Kuzgun »

#1 - 07.04.2024 17:40
Taklitler aslını yüceltirmiş her neyse dostum benim madem şikayet edicen yere yatınca neden bu tarz role giriyorsun ben sana soru soruyorum dalga geçiyosun yere yatıncada bize dm atti bizi vurdi diye buraya gelip ağlanıyorsun yazık sana :D savunmam bu kadar eğer bu tarz roller cidden rolse eywallah bişey demiyorum

#2 - 07.04.2024 17:50
Taklitler aslını yüceltirmiş her neyse dostum benim madem şikayet edicen yere yatınca neden bu tarz role giriyorsun ben sana soru soruyorum dalga geçiyosun yere yatıncada bize dm atti bizi vurdi diye buraya gelip ağlanıyorsun yazık sana :D savunmam bu kadar eğer bu tarz roller cidden rolse eywallah bişey demiyorum

Arkadaşın nasıl bir ruh hali ya da roleplay anlayışı var bilmiyorum da şu savunmadaki "ağlanıyosun, yazık sana" benzeri tutumları hoş değil. Aynı tutumu meslek bölgesinde kendisiyle role girmememe rağmen devam ettiriyor. Bu tarz rollere girişecekseniz kadın karakter açmayın bari arkadaşlar. En azından bir nebze gerçekci rol yapabilmek adına çaba gösterin. Her neyse.. savunma geldiyse şikayet sonuçlanabilir.

(Kişi daha önce de emote ihlalinden ceza almış ama ders almamış gibi görünüyor)
« Son Düzenleme: 07.04.2024 17:59 Kuzgun »

#3 - 07.04.2024 17:52
Dostum kendi attığın kahkahayı niye atmıyorsun belliki kudurmuşsun neyse dengim değilsin çapın yetmez senin saçma sapan işlerine yanıt veremem işlerim var gerekli işlemi yetkililer yapar

#4 - 07.04.2024 17:55
Ve şunu belirteyim yok role girmedim geldi bana salça oldu gibi +13 mta bebeleri gibi burada ağlanmaya devam etme delikanlı gibi şunu de evet ben buna bunları dedim o da geldi beni dövdü ama delikanlı olsan zaten buraya taşımazsın olayı bize dm atti bizi dövdi skldngsdkngsdkgnsd utanç kaynağı

#5 - 07.04.2024 17:57
Ve şunu belirteyim yok role girmedim geldi bana salça oldu gibi +13 mta bebeleri gibi burada ağlanmaya devam etme delikanlı gibi şunu de evet ben buna bunları dedim o da geldi beni dövdü ama delikanlı olsan zaten buraya taşımazsın olayı bize dm atti bizi dövdi skldngsdkngsdkgnsd utanç kaynağı

Son olarak kişinin kullandığı üsluptan ötürü ortak nezaket kapsamında ceza almasını rica ediyorum, yorumlarını silerse diye ekran görüntülerini aldım.
Şikayet sonuçlanabilir. Yorumların için teşekkürler.
« Son Düzenleme: 07.04.2024 18:01 Kuzgun »

#6 - 07.04.2024 18:23
Ben senin gibi ağlak değilim oğlan mesajlarımı silmem olması gerekenleri yazdım pişman değilim no more drama çok ağladın az sus

#7 - 07.04.2024 18:26
https://hizliresim.com/1vck32k
 zaten bi bu akıllıydı ilk önce beni araştırıyor sonra laf ediyor ulan varya ah ah forumda saygımı bozmak istemiyom saygımı bozsam senin gibileri çoktan bozmuştum da neyse

#8 - 08.04.2024 17:33
Mathilda_Honigberg aynı kapsamda ceza almıştı, bu bağlamda tekrardan artırımlı olarak ceza alacak.

K&A