Konu: Ernesto_Cassone - DM  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2024 23:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ernesto_Cassone - @deagleeee 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bruce_Morrow

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.04.2024 - 23:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: dm+illegal kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: motoru tam park edeceğim tam motoru kapatacakken burittonun oradan çıka geldi emoteyi sonradan gördüm sıkmaya başladı anlam veremedik arkadaşıma da sıktı anlamadım zar zor bu ssi alabildim sadece elim de tek bu ss var. gerekli işlemleri yapınız

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): üstüne forum hesabına baktığımız da ise 1 ay önce hileden ban yemiş ve karakteri sivil

#1 - 06.04.2024 23:53
savunma gelecektir.
« Son Düzenleme: 07.04.2024 00:06 deagleeee »

#2 - 07.04.2024 00:37
Şikayet birlik hoodunda geçtiği için ekleme yapacağım sivil olarak bir birligin hoodunu tek başına basman fear rp ve baskın kural ihlali kapsamında da değerlendirilir. DM üzerine bu iki ihlal de eklenmiştir şikayete.

#3 - 07.04.2024 22:20
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=157530.0 Hile şikayetini daha yeni yemiş arkadaş, bu şikayette de savunma gelecek yazıp halen DM atmaya devam ediyor hile ile, arkadaşın amacı belli şikayetlerden zaman kazanıp olabildiğince uzun hile ile DM atayım kafasında, cidden küçük düşürüyor kendini. En kısa sürede işlem yapılması dileğiyle.

#4 - 12.04.2024 19:14
Sivil olarak birlik hoodunun basılması, kişilerin sivil olmanıza rağmen birliğe savaş açar gibi vurmanız ihlal. Kişi yasaklandığı için şikayet K&A ancak ileride buna benzer şikayet geldiği taktirde bu şikayet referans alınarak artırımlı yaptırım uygulanacak.