Öncelikle biz bir rol planı için gelmiştik arkadaşların mahallesi olup olmadığını bilmiyoruz mal alıp satma konusu hakkında konuşuyorduk biz satmaya çalıştık onlar biz verelim tarzı konuşunca bir tartışma ortaya geldi, sözler labali ve iğneleyici olunca bizde küfürlü konuşmaya başladık sonrasında arkadaşlar alaycı konuştu aşağlanıp sinirlendirilince arkadaşımla beraber brawl rolüne giriştik, amacımız gasp etmekti. Kendilerini elli taklaya attılar bizde yorum yapmadık rolümüze baktık arkadaşlar rolde ooc sinirinden dolayı cevap vermedi Refuse yapmaya başladılar, dövülüp silahla kaçırılıp dağ kaldırılmış adamların konuşmasını sslerde görebilirsiniz. Karşılık vermedik PM üzerinden IC olan bir konuya sinirlenip hemen taraflaşıp kutuplaşarak konuşmaları hiç hoş değil, tamam rolüne devam et böyle aşağlayıcı rol yapman sence mantıklı mı? Tarzı konuşmalara girişti arkadaşlar, bizde sensin abi evet abi var mı başka bir emrin arzun diyerek konuşmayı sonlandırdık "Paşam" Lafına takıldığı için arkadaşı bu durum iğnelediği için üzgünüm, kendisini iğnelemek için değil sorusuna kibar cevap verebilmek adına yazdım sürekli olarak böyle brawl rolünde kaybedip şikayetleşiceksek gasp edildiğimizde şikayetleşicek isek çok sorunumuz var diye düşünüyorum, sözü yetkili arkadaşlara bırakıp bu sözlerin üstüne söylemiş olduğunuz sözlere karşıt cevap vereceğimi de baştan söylüyorum, ne itiraz ediyorum ne herhangi bir durum üzerinden yorum yapıyorum. Sadece durumun sizi mahallenizden kaçırıp agresif rol gerçekleştirip soyup bırakmamız ise, OOC buna sinirlenen insanların rol yapmasını çok mantıklı görmüyorum, ne küfürler ediliyor rolde bize ağabey haklısın özür dilerim diyip geçiyoruz teşekkürler, aynısını beklerim.