Konu: Dacquan_Lowell - ESP kullanımı  (Okunma sayısı 229 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2024 21:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dacquan_Lowell @zapatacan
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2024 19:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kanıta koyduğum videoyu arkadaşların bize açtığı bir şikayetten aldım, kendisi fark etmemiş ama videonun bir karesinde ESP'nin ufak da olsa göründüğünü fark edememiş olsa gerek.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
https://streamable.com/cfpyue

göründüğü üzere şikayetin 14. saniyesinden ESP'nin göründüğü kare | https://hizliresim.com/5mvf9oa

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 02.04.2024 21:21
Ayrıca Dacquan karakteri birliğimiz ile gerçekleştirdiği rollerde CK edilmiş bulunmaktadır, büyük ihtimalle şu an yeni kullanıcı adıyla rollerdedir. Yönetim ekibine bildirmek istedim.

#2 - 02.04.2024 21:23
Savunmanızı yapın. @zapatacan

#3 - 02.04.2024 21:26

kişiler kendileri bu videoyu kullanarak bize şikayet açtı, hemen silmişler. günlerdir bize hile cart curt diye baskı kuranların birliği ortada. kişi Seville'nin yüksek rütbelerinden bir de.

#4 - 02.04.2024 21:33
Video kayıtlarındaki Seville birliğinden bağımsız bir durumdur, söz konusu suçlamaların gerçeklik payı %100 değildir.

#5 - 02.04.2024 21:42
Arkadaşın forum mutesi olduğu için açıklamayı ben yapacağım.

Videoya düzenlenecek atma sebebimiz, videoyu tekrardan izlediğimizde mermilerin dümdüz gidip, aynı anda iki kişiyi bayıltmasından kaynaklıydı. Sobeit denilen uygulamadaki silent'i fazla fullemişler sanırım. Amacımız arkadaş emote atmadan vurduğu için başta Powergaming ihlalinden açmaktı. Videoyu tekrar inceledikten sonra da mermilerin hiçbirinin ıska gitmediğini gördük. Bu yüzden düzenlenecek atıp yeni bir text hazırlıyorduk. Daha öncesinde birlik veyahut benim herhangi bir hileyle anılmadığını forumlarımıza bakarak görebilirsiniz. Onun dışında şikayet açmak için açan OOC kinli arkadaşlar, güzel bir fotoshop darbeleriyle esp texti gibi textleri alıp sağa sola yapıştırmışlar, attıkları videoda yazıların anlık kaybolup geri geldiğini görebiliyoruz. Onun dışında bir savunmam yoktur, video dikkatlice incelenebilir. İyi forumlar.

https://streamable.com/u0jc8f videonun orjnali ektedir esp denilen hile açık olsaydı arkadaşın sıkmaya başladığı yerde gözükürdü.
« Son Düzenleme: 02.04.2024 21:50 adilarda31 »

#6 - 02.04.2024 21:44
Aynı zamanda fm ve yönetim ekibini yanıltmaya çalışacak girişimde bulunduklarından dolayı bizde onlardan şikayetçiyiz.

#7 - 02.04.2024 21:47
Dacquan_Lowell @zapatacan'ın forum susturulması olduğundan kaynaklı ricaları üzerine ben de bir şeyler ekleyeceğim.
Seville birlik forumuna bakarak hileden daha çok bir hood almaya çalıştığımız aşikardır, kendisinin forum üzerindeki belli başlı başvuruları dahil incelenebilir, şimdiye kadar herhangi bir yüz kızartıcı OOC ceza almamış, rollerini eksiksiz yerine getirmiştir, kişiler OOC kininden dolayı böyle bir girişimde bulundu diye düşünüyoruz, gerekli kanıtların ve sunduğumuz görüntülerin detaylı incelenmesini ve buna göre bir işlem yapılmasını talep ediyoruz.

~ @zapatacan

#8 - 02.04.2024 21:57
Bahsi geçen oyuncu oyun içerisinden pm - atmama rağmen hala beni yazılı olarak rahatsız etmekte ve boş ithamlarda bulunmakta. Bunların da göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum.

Şikayet dediğimiz şey forum üzerinden yapılır, şikayet ettiğimiz oyuncuya pm üzerinden yazılmaz.

🔗 https://prnt.sc/kWsFbZUXcvDv

NOT: Yöneticilerin veya yetkililerin herhangi bir isteği üzerine Anydesk veyahut herhangi bir uzaktan bağlantı programı ile bilgisayarlarımızı kontrol etmesine izin veriyoruz.

#9 - 02.04.2024 22:01
@adilarda31 yönetimi kandırmaya teşebbüsten ceza alacak, @zapatacan  hile kullanımından yasaklanacak.

Orijinali diye sunduğunuz videoyu keserek yönetimi kandırmaya teşebbüs etmeyi tekrarlarsanız yasaklanacaksınız. @adilarda31

k/a
« Son Düzenleme: 02.04.2024 22:04 ByRevenge »