PUAHAHAHAHAHAH. Ooc kinli olduğunu bu kadar belli etme dostum. Gerek Social postunu beğenen kişilere bakarak gerek fotoğraf çekildiğin, takıldığın kişilere bakarak bunu söyleyebiliriz. Kimsenin seninle role girmesine gerek yok. Devlet onaylı bir bilgi değil zaten, laf dalaşı bu. Bu kadar zoruna gideceğini düşünmedim. Sen şu kişiyle takılıyorsun, bununla bunu yaptın dememişim. Vajina uğruna öleceğinden bahsetmişim. Postu paylaşan arkadaş eşcinseller hakkında laf söylemiş. Ona da şikayet açsana kanka o halde onlarla role girmeden nasıl böyle konuşabilir ya allah allah?
Şimdi şurada bir açıklığa gelelim;
Gerek IC veya OOC insan sevdiğine ne yapıyorsa yapsın, iki taraf da bundan memnunsa üçüncü kişiye bir şey demek düşmez. Her görüşe desteğim yok ama saygım var. Fotoğraf çekildiğim kişilerden yola çıkaraktan karakterimi bir cinsel organ uğruna vatanını milletini satarmış gibi yargılıyorsun. O zaman rol yapmayalım arkadaşlarla yargılanmamak için

. Neyse, "Vajina uğruna öleceğinden" diye bahsederken yeni karakterin şehre geleli kaç gün oldu da CIA ajanı gibi Justin karakterimi çözmüşsün hemen.
Bana attığın yorumlar hakkında OOC'den içerlenseydim, bunu senin isim atmandan önce Tyler Brand karakterine şikayet açardım ki haksız olan ben olurdum. Bu şikayeti açmadan önce de seni uyarmaya da çalıştım, takmadın.
Ben isterdim ki saygı çerçevesindeki bir sosyal medya platformu olsun ama kaos dönüyor. Kaos dönsün, millet zevk alır tabii ki de ama bunun seviyesini sen ve senin gibileri aşarak bir sosyal medya platformunu Facebook'taki BGY grubuna çeviriyorsunuz yavaştan. Böylelikle oyuncuları da kutuplaştırmaya sürüklüyorsunuz.