Konu: Kisho Nell  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.04.2024 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kisho_Nell @licarfardx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.04.2024 - 20:38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Detayını burada paylaşamayacağım bir rol içerisindeyken arkadaşları motorda görüp kovaladım, ardından PM'den bu şekilde saçma mesajlar almaya başladım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 01.04.2024 21:16
Yaptığın utanmazlığı buraya da mı atıyorsun, benim rol zevkimi bölme diye pm atıyorsun ama sen rol yaparken bizim zevkimizi mahvediyorsun.
Ortada hiçbir şey yok, aranmam yok IC hapisten yeni çıkmışım, motor sürüyorum kaskım takılı, şerit doğru. Hız kuralı gibi bir sorunda yok, iki kişi bincoya gittik Idlewood'a dönüyoruz, 100-120 civarı hızla görüyorsun bizi, bir anda geri dönüp kovalıyorsun? neye göre kovalıyorsun, niye mg yapıyorsun? merak ediyorum, siyahi karakter bu diyip mi kovaladın, bin kere kovalama sebebini sordum sana çünkü aşırı sinirlendim rahatsız oldum. Çünkü ben değil sen benim rol zevkimi mahvettin, ortada hiçbir şey yokken beni altında premier ile kovalayamazsın, sen pd rolü yapıyorsan bizde sunucunun en çok ihtiyacı olduğu çete rollerini yapıyoruz, winner olmaya çalışmayın artık, beni bir sebep varsa kovala, düz yolda motor sürüyorum diye bir anda kovalıyorsun ve sinirleniyorum o an pm'den soruyorum cevaplamıyorsun, çünkü cevabın yok patlıyorum orda sana biraz. Olayı izah edebildim mi, buraya kovalama sebebini yaz desem yine yazamayacaksın çünkü  herhangi bir sebep yok olamaz, oyuna yeni girmişim bincoya çanta aksesuarı almaya gidiyorum- doğru şeritte kaskla sürüş yapıyorum bir anda son hız premier, sultan artık ne sürüyorsan beni görüp kovalıyorsun, arkadaşla pm'den soruyoruz naptık biz oğlum diye o bile cevap bulamıyor. Kendinize farklı roller bulun, bütün pd'ler böyle- can sıkmaya başladınız, tek rol yapan siz değilsiniz bu sunucuda. Sebepsiz yere kovalamalar, hood bölgesine tek araçla girip tutuklamaya çalışmalar. Harbi sıktınız, aşırı sıktınız- sokakta düz motor süren birini kovalıyorsun diye sana pm'den bana sebep sun diye itiraz etmem ne kadar yanlış? sıktı. Motorda görüp kovaladım ne ya, dalga mı geçiyorsun sen dostum? motorlu herkesi kovalamaya başla sen o zaman sirenlerini açıp. Üstümde silah var, mecbur kaptırmamak için kaçıyorum. Kaçmasam sebepsiz yere silahımı alıcaksın diye düşünüyorum o an çünkü. Kaçtıktan sonra pm'den sorunca da, kovalama sebebini dahi söyleyemiyorsun, şaka gibi. Bütün illegal rol yapan arkadaşlar bunun farkındadır artık, pd isminizi ekranda görüp kovalıyor. Veya motorda iki siyahi, dört kişili sultan gibi örnekler, mg yapmayı bırakın, bizde keyif alalım sonra sizi kimse pm'den rahatsız etmez, size pm'den mesaj atmaya meraklı değiliz.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 21:23 licarfardx »

#2 - 01.04.2024 21:46
Yaptığın utanmazlığı buraya da mı atıyorsun, benim rol zevkimi bölme diye pm atıyorsun ama sen rol yaparken bizim zevkimizi mahvediyorsun.
Ortada hiçbir şey yok, aranmam yok IC hapisten yeni çıkmışım, motor sürüyorum kaskım takılı, şerit doğru. Hız kuralı gibi bir sorunda yok, iki kişi bincoya gittik Idlewood'a dönüyoruz, 100-120 civarı hızla görüyorsun bizi, bir anda geri dönüp kovalıyorsun? neye göre kovalıyorsun, niye mg yapıyorsun? merak ediyorum, siyahi karakter bu diyip mi kovaladın, bin kere kovalama sebebini sordum sana çünkü aşırı sinirlendim rahatsız oldum. Çünkü ben değil sen benim rol zevkimi mahvettin, ortada hiçbir şey yokken beni altında premier ile kovalayamazsın, sen pd rolü yapıyorsan bizde sunucunun en çok ihtiyacı olduğu çete rollerini yapıyoruz, winner olmaya çalışmayın artık, beni bir sebep varsa kovala, düz yolda motor sürüyorum diye bir anda kovalıyorsun ve sinirleniyorum o an pm'den soruyorum cevaplamıyorsun, çünkü cevabın yok patlıyorum orda sana biraz. Olayı izah edebildim mi, buraya kovalama sebebini yaz desem yine yazamayacaksın çünkü  herhangi bir sebep yok olamaz, oyuna yeni girmişim bincoya çanta aksesuarı almaya gidiyorum- doğru şeritte kaskla sürüş yapıyorum bir anda son hız premier, sultan artık ne sürüyorsan beni görüp kovalıyorsun, arkadaşla pm'den soruyoruz naptık biz oğlum diye o bile cevap bulamıyor. Kendinize farklı roller bulun, bütün pd'ler böyle- can sıkmaya başladınız, tek rol yapan siz değilsiniz bu sunucuda. Sebepsiz yere kovalamalar, hood bölgesine tek araçla girip tutuklamaya çalışmalar. Harbi sıktınız, aşırı sıktınız- sokakta düz motor süren birini kovalıyorsun diye sana pm'den bana sebep sun diye itiraz etmem ne kadar yanlış? sıktı. Motorda görüp kovaladım ne ya, dalga mı geçiyorsun sen dostum? motorlu herkesi kovalamaya başla sen o zaman sirenlerini açıp. Üstümde silah var, mecbur kaptırmamak için kaçıyorum. Kaçmasam sebepsiz yere silahımı alıcaksın diye düşünüyorum o an çünkü. Kaçtıktan sonra pm'den sorunca da, kovalama sebebini dahi söyleyemiyorsun, şaka gibi. Bütün illegal rol yapan arkadaşlar bunun farkındadır artık, pd isminizi ekranda görüp kovalıyor. Veya motorda iki siyahi, dört kişili sultan gibi örnekler, mg yapmayı bırakın, bizde keyif alalım sonra sizi kimse pm'den rahatsız etmez, size pm'den mesaj atmaya meraklı değiliz.
Biraz gerilmiş olmalısın sanırım, sana basitçe izah edeyim madem bu kadar uzun bir yazı yazdığın için. O an sahada bir silah bildirisi yapıldı ve silahlı kişinin maskeli bir motorcu olduğu belirtildi, uzak mesafe eşgale uyduğun için takibe alındın, ardından telsizden tam eşgal bilgisi alınınca peşini bıraktım zaten. Bunu da geçtim seni her türlü sebep ile kovalayabilirim, rolde sana ayar olmuş olabilirim, ırkçı olabilirim, ufacık bir ihlalini arıyor olabilirim, en basitinden senin evraklarını kontrol etmek için bile çeviriyor olabilirim. Şikayet açmamın tek sebebi saçma saçma pm atma dediğim halde beni o an aktif rolde takip yaparken PM'den rahatsız etmen. Dedektif Büro'da rol yapıyorum ve bunun gereği illegal üyeler ile haşir neşirim. Idlewood'dan dilediğin dostuna sorabilirsin, elimden geldiğince alttan alıp karşı tarafa rol zevki yaşatmaya çalışırım, fakat sen bana PM'den bu şekilde yazmaya başlayıp yazma dediğim halde devam edersen şikayeti açmak zorunda kalırım. Şikayetimi geri çekmiyorum ve daha fazla savunma yapmayacağım, iyi akşamlar.

#3 - 02.04.2024 00:38
Eşgale uymadığım halde, maskem olmamasına rağmen takipleyerek gereksiz polemik yarattığını düşünüyorum. Bu yüzden anlık gerilip pm attım, amacım rahatsız etmek veya rolünü bölmek değil sebepsiz yere niye kovaladığını öğrenmekti. Oyunda pd rolü yapan çoğu kişi kendini diğer userlardan üstün görüp kafasına göre takiplerse, illegal rol yapan oyuncuların ne zevki kalır ne oynama isteği, kendi tarafından bakıp yorumlamışsın, iyi forumlar.

#4 - 02.04.2024 12:19
Forumdaki ve oyundaki toksik tavrınız nedeniyle Kisho_Nell yeni adıyla Yelena_Voznesenskaya karakteri Ortak Nezaket kapsamında ağır bir ceza alacak. Eğer ortada bir ihlal varsa şikayet oluşturmalısınız ki yaşadığınız durum IC bir şey. Biraz olaya realisttik bakın, Hanzel'in söylediği şeyler günümüz Amerikasında yaşanan durumlar. Bunun yanı sıra PD tarafıyla bir sorununuz varsa bunu şikayette nefret kusarak değil, adminlere veyahut yöneticilere ulaşarak bildirmelisiniz.

K&A