Bu arkadaşlar sokağı basıyor, dm yiyorlar ve düşüyorlar. Aynı şekilde uzlaşmaya çağırıyoruz, tamam diyorlar, dm atmak için sokak basıyorlar, düşüyorlar, yine dm yiyorlar. En son dayanamayıp bunlardan birisini yakaladım ve peşine verdim. Rolsel olarak korkmaması için sakin bir tavırla konuşuyormuşum gibi, gelsene, büyüklerine ilet vs. gibi kelimeler-cümleler kullandım. Fakat bizim akıllı mı akıllı, kurnaz mı kurnaz arkadaşımız meslek yaparken ona sıkamayacağımı sanarak, meslek aracına binerek, meslek yapıyor. İllegal rolden kaçtığı zaman yine o rolü sürdürebilme hakkım var diye biliyorum. Buna bir drive-by esnasında kovaladığınız aracın, Vice Mall'da durması örnek verilebilir. Normalde kovalamaca başlamadıysa, sıkamazsınız. Fakat, kovalamacanın ortasında oraya geçip duruyorsa, sıkabilirsiniz. Konuya gelirsek, arkadaşımız beni gördüğü zaman düşeceğini anlıyor ve GB'ye kaçıyor. Ben ise bu kuralı dinlemiyorum, çünkü illegal role gireceğim belli, düşman çeteden geliyorum ve seni kovalıyorum. Bu durumda hemen arkadaşı nerede boş yakaladıysam, sıkıp düşürüyorum.
https://staging.streamable.com/apalln