Selamlar, sevgiler Bandits birliğinin R20'si savunma yapıyorum. Öncelikle Seville Crips birliği ile hiçbir alakamız yok, rolde sizi vurduklarını biliyoruz ama herhangi bir iltifak söz konusu değil.
Eğer bu sunucuda kalite artması gerekiyorsa bu tip oyuncular için radikal kararlar verilmesi gerekir birileri çorbanın tuzunu fazla kaçırmış.
Oyuna girip DM'ci alıp geri /q çekiyorsun. Dün sana rolde bir ateşkes teklif ettim, olayın başından beridir DM atıp, atıp savaşmak istemiyoruz, "Eğer bu sunucuda kalite artması gerekiyorsa bu tip oyuncular için radikal kararlar verilmesi gerekir birileri çorbanın tuzunu fazla kaçırmış." gibi safsata laflar satmana gerek yok. DM'e başladığınız ilk günden itibaren R20 dahil en az 30 kere NC attınız arkadaşlar sizi hoodunuzda, evinizde vurunca /b bölüp "BENİM BİRLİK İLE ALAKAM YOK KANKAA BUNU YAPAMAZSIN, ROLE UYMAM" yazıp kaçıyorsunuz, bir karakteri CK ediyoruz 5 dakika sonra NC atıp savaşa ve aynı konuma tekrar gelip bize DM atmaya kalkıyor xD
/q çekerek nereye kadar bu savaş rolünü devam ettireceğiz 
Role uymadığınız sürece devam edeceğiz dostum, yukarda da dediğim gibi dün rolde sana gerekli tüm her şeyi sundum. DM aşkına yenik düşüp savaşa devam edenler sizsiniz.
Thiago, Kian ve Joseph karakterlerinin statları 20-20 üzerine uyuşturucu çekince zaten yeteri kadar cana sahip oluyorlar ki videoları incelediğimiz zaman arkadaşların düştüğünü görebiliyoruz.
Gelelim /Q vakalarına;
https://streamable.com/o3csk8İlgili video'da Tamia_Merill karakterinin ve yanında olanların RK'ya düştüğünü görebiliyoruz, arkadaşlarım birliğinin ihlalleri yüzünden çareyi /q çekmekte bulmuşlar.
Son olarak olayları toplamam gerekirse 30 sayfalık ve 1 aylık birliğin arka-arkaya birliklerle savaşa girmesi, aynı anda 1 eski onaylı, 1 onaysız birlik ile savaşması senin izlediğin rollerin sonucunda gerçekleşmiş bir şey. Dün sana ısrarla ateşkes teklif ettik rolde ve bunu yarın yapacağını söyledin, bugün birliğine DM'ci çekip tek-tek hoodları basmaya kalktığınız için düştünüz, silahları kaptırdınız. Bunları bırakmadığın sürece maalasef bu roller ve savaş hali sürecek dostum.