Konu: geri çekildi  (Okunma sayısı 349 defa)

#0 - 01.04.2024 03:54
iki taraflı anlaşmaya vardık, geri çekildi.
« Son Düzenleme: 03.04.2024 00:24 Shooter99 »

#1 - 01.04.2024 04:05
Maşallah kardeşim mermi npcmiz var biz bu kadar dolu gezmiyoruz saatlere baktığımda bir şeyler gördüm arkadaş 5 dk da 1 mermi fullemiş gerçekten helal olsun.
Yarın gerekli savunma gelecek arkadaşların loglarının kontrol edilmesini ve son 24 saatteki mermi loglarına bakılmasını istiyorum videoları silmeyi bile düşünmeyin hepsini indirdim.

#2 - 01.04.2024 04:06
konu bu değil ama birliğimizin toplam 4-5 keleşi var. incelenebilir sıkıntı yok

#3 - 01.04.2024 04:10
.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 05:05 Albartorz »

#4 - 01.04.2024 04:33
Selamlar, sevgiler Bandits birliğinin R20'si savunma yapıyorum. Öncelikle Seville Crips birliği ile hiçbir alakamız yok, rolde sizi vurduklarını biliyoruz ama herhangi bir iltifak söz konusu değil.
Eğer bu sunucuda kalite artması gerekiyorsa bu tip oyuncular için radikal kararlar verilmesi gerekir birileri çorbanın tuzunu fazla kaçırmış.
Oyuna girip DM'ci alıp geri /q çekiyorsun. Dün sana rolde bir ateşkes teklif ettim, olayın başından beridir DM atıp, atıp savaşmak istemiyoruz, "Eğer bu sunucuda kalite artması gerekiyorsa bu tip oyuncular için radikal kararlar verilmesi gerekir birileri çorbanın tuzunu fazla kaçırmış." gibi safsata laflar satmana gerek yok. DM'e başladığınız ilk günden itibaren R20 dahil en az 30 kere NC attınız arkadaşlar sizi hoodunuzda, evinizde vurunca /b bölüp "BENİM BİRLİK İLE ALAKAM YOK KANKAA BUNU YAPAMAZSIN, ROLE UYMAM" yazıp kaçıyorsunuz, bir karakteri CK ediyoruz 5 dakika sonra NC atıp savaşa ve aynı konuma tekrar gelip bize DM atmaya kalkıyor xD
/q çekerek nereye kadar bu savaş rolünü devam ettireceğiz  ::)
Role uymadığınız sürece devam edeceğiz dostum, yukarda da dediğim gibi dün rolde sana gerekli tüm her şeyi sundum. DM aşkına yenik düşüp savaşa devam edenler sizsiniz.

Thiago, Kian ve Joseph karakterlerinin statları 20-20 üzerine uyuşturucu çekince zaten yeteri kadar cana sahip oluyorlar ki videoları incelediğimiz zaman arkadaşların düştüğünü görebiliyoruz.

Gelelim /Q vakalarına;
Spoiler: GösterGizle

https://streamable.com/o3csk8

İlgili video'da Tamia_Merill karakterinin ve yanında olanların RK'ya düştüğünü görebiliyoruz, arkadaşlarım birliğinin ihlalleri yüzünden çareyi /q çekmekte bulmuşlar.

Son olarak olayları toplamam gerekirse 30 sayfalık ve 1 aylık birliğin arka-arkaya birliklerle savaşa girmesi, aynı anda 1 eski onaylı, 1 onaysız birlik ile savaşması senin izlediğin rollerin sonucunda gerçekleşmiş bir şey. Dün sana ısrarla ateşkes teklif ettik rolde ve bunu yarın yapacağını söyledin, bugün birliğine DM'ci çekip tek-tek hoodları basmaya kalktığınız için düştünüz, silahları kaptırdınız. Bunları bırakmadığın sürece maalasef bu roller ve savaş hali sürecek dostum.

#5 - 01.04.2024 05:04
.

#6 - 01.04.2024 06:20
r20 ve r19 rolden kaçmaktan gerekli cezayı bugün yedi, tüm birlik üyeleri olarak bunu yapıyorlar açıkça kişisel bir hatadan ziyade bunu birlik olarak politika haline getirmişler gibi gözüküyor.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 06:23 Shooter99 »

#7 - 01.04.2024 11:05
Selamlar, sevgiler Bandits birliğinin R20'si savunma yapıyorum. Öncelikle Seville Crips birliği ile hiçbir alakamız yok, rolde sizi vurduklarını biliyoruz ama herhangi bir iltifak söz konusu değil.
Eğer bu sunucuda kalite artması gerekiyorsa bu tip oyuncular için radikal kararlar verilmesi gerekir birileri çorbanın tuzunu fazla kaçırmış.
Oyuna girip DM'ci alıp geri /q çekiyorsun. Dün sana rolde bir ateşkes teklif ettim, olayın başından beridir DM atıp, atıp savaşmak istemiyoruz, "Eğer bu sunucuda kalite artması gerekiyorsa bu tip oyuncular için radikal kararlar verilmesi gerekir birileri çorbanın tuzunu fazla kaçırmış." gibi safsata laflar satmana gerek yok. DM'e başladığınız ilk günden itibaren R20 dahil en az 30 kere NC attınız arkadaşlar sizi hoodunuzda, evinizde vurunca /b bölüp "BENİM BİRLİK İLE ALAKAM YOK KANKAA BUNU YAPAMAZSIN, ROLE UYMAM" yazıp kaçıyorsunuz, bir karakteri CK ediyoruz 5 dakika sonra NC atıp savaşa ve aynı konuma tekrar gelip bize DM atmaya kalkıyor xD
/q çekerek nereye kadar bu savaş rolünü devam ettireceğiz  ::)
Role uymadığınız sürece devam edeceğiz dostum, yukarda da dediğim gibi dün rolde sana gerekli tüm her şeyi sundum. DM aşkına yenik düşüp savaşa devam edenler sizsiniz.

Thiago, Kian ve Joseph karakterlerinin statları 20-20 üzerine uyuşturucu çekince zaten yeteri kadar cana sahip oluyorlar ki videoları incelediğimiz zaman arkadaşların düştüğünü görebiliyoruz.

Gelelim /Q vakalarına;

https://streamable.com/o3csk8

İlgili video'da Tamia_Merill karakterinin ve yanında olanların RK'ya düştüğünü görebiliyoruz, arkadaşlarım birliğinin ihlalleri yüzünden çareyi /q çekmekte bulmuşlar.

Son olarak olayları toplamam gerekirse 30 sayfalık ve 1 aylık birliğin arka-arkaya birliklerle savaşa girmesi, aynı anda 1 eski onaylı, 1 onaysız birlik ile savaşması senin izlediğin rollerin sonucunda gerçekleşmiş bir şey. Dün sana ısrarla ateşkes teklif ettik rolde ve bunu yarın yapacağını söyledin, bugün birliğine DM'ci çekip tek-tek hoodları basmaya kalktığınız için düştünüz, silahları kaptırdınız. Bunları bırakmadığın sürece maalasef bu roller ve savaş hali sürecek dostum.

Anlatılanların tamamı fasa fiso.

İçerisinde bulunduğum birliğe daha yeni katıldığım sırada IC roller ile Bandits ile aramızı düzeltmemiz gerektiği hakkında birlik içerisinde roller yaptım, birliğimi Bandits birliği ile barışmaya zorladım. Birliğiniz ile diplomasi rolüne geldiğimizde ise *kasıtlı olarak* karakterin bizi yoksaydı. Yoksayması bir yana tam bu diplomasi rolünün ardından birlik hoodumuzdan bana ait olan arabayı çaldınız ve bunu kasıtlı bir misilleme olarak yaptığınız ortada. Yeri gelince yakışıklı liseliler; yeri gelince taşaklı çete üyeleri rolleriniz ve karakter planınız ne Florida içerisinde mantıklı herhangi bir grubun yansıması ne de gerçekçi bence. Birlikteki herkes karakterleri sanki kendileriymişçesine rollerde kaybeden taraf olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. CK verdiğimiz sırada günlerce süren psikoloji rollerimiz birlik tanıtımlarımızda duruyor ama ne yazık ki sizin birlikte karşılaştığımız tek şey saldırı yapmamız ardından 2 dakika içerisinde ani intikamlar alınmaya çalışılması. Karakterlerinizin psikolojileri yok ve robot gibi çatışma rollerine yanıt vermekle meşgulsünüz çünkü karakterleriniz sizlermişsiniz gibi davranıyorsunuz. Bu söylediklerimi sadece bulunduğumuz sunucuya başladığım ilk bir haftada görmüş bulundum. Yönetimin kararı ne olur bilmiyorum ama görüşlerimi buradan şikayeti inceleyecek yönetim ekibinin de okumasını istedim. Roleplay sizden yana olsun, güzel günler dilerim.  :-\

#8 - 01.04.2024 12:47
Dacquan Lowell ve Jwaun Woods karakterleri adına söylüyorum ki oradaki quit sonrasında gerekli OOC cezaları aldık, bunları kendileri de bilmelerine rağmen yine de şikayet açmışlar, güzel. Olayda birliğim adına herhangi bir durumun olduğunu sanmıyorum, arkadaşlar yine OOC kinli oldukları için laf olsun diye şikayet açmışlar. Bizi ilgilendiren tek kısım mavi motorlular galiba. Orada da iki saniyede uzak mesafeden AK-47 gibi seken bir silahla düşmesini bekleyemeyiz, gerekli /hasarlar incelemesi yapılabilir. Onun dışında Bandits ekibiyle birleştiğimiz falan yok, olaylar ayrı ayrı saatlerde gerçekleşiyor. Bandits ekibindeki arkadaşın dediklerine harfiyen katılıyorum. Rollere uymadıkları, sürekli agresif atmaya devam ettikleri sürece DM aşkları yüzünden, yerlere yatmaya, yattıkça da soluğu burada almaya devam edecekler. Tüm sunucunun tek sorun yaşadığı ekip olarak zirvedeler, onun dışında zemin. Birliğim adına başka cevap gelmeyecektir, iyi forumlar.

Ha bu arada tekrar tekrar söylüyorum, kırpılmış SS'ler kanıt niteliği taşımaz. SS'de arkadaşının hile olduğunu/god açtığını zaten biliyoruz, gerekli kanıtları sunup şikayetini açtık. Hala ortalığı karıştırma, boş yere şikayet açma çabalarındalar. Pffsk.

Sıkıntıdan şikayeti incelerken bir kare gözüme çarptı. İzlenince videonun 3. saniyesinden 4.saniyesine geçerken, arkadaşın yanındaki maskeli elemanın bariz bir şekilde aimi kayıyor, alt 1 olduğu aşikar. Video silinirse yedeği elimde, sıkıntısız. Göz önünde bulundurulsun lütfen. Bir kaç Locotes 13 üyesinin(r10+)hileden banlandığını biliyoruz zaten. Biri de şu an şikayette.. Ki o da kesin banlanacak. Bu maskeli arkadaşın da aimi kaydı görülüyor. Bir de o maskeli arkadaş, videonun güncel saatinden 1 saat önce CK yiyip, ardından NC atıp savaşa giriyor, phahahah. Gerçekten bu ihlaller o an o kadar sinir bozucu ki, neyse ki şu an gülebiliyoruz. Lütfen gerekenler yapılsın.

« Son Düzenleme: 01.04.2024 14:35 zapatacan »

#9 - 01.04.2024 13:53
Anlatılanların tamamı fasa fiso.

İçerisinde bulunduğum birliğe daha yeni katıldığım sırada IC roller ile Bandits ile aramızı düzeltmemiz gerektiği hakkında birlik içerisinde roller yaptım, birliğimi Bandits birliği ile barışmaya zorladım. Birliğiniz ile diplomasi rolüne geldiğimizde ise *kasıtlı olarak* karakterin bizi yoksaydı. Yoksayması bir yana tam bu diplomasi rolünün ardından birlik hoodumuzdan bana ait olan arabayı çaldınız ve bunu kasıtlı bir misilleme olarak yaptığınız ortada. Yeri gelince yakışıklı liseliler; yeri gelince taşaklı çete üyeleri rolleriniz ve karakter planınız ne Florida içerisinde mantıklı herhangi bir grubun yansıması ne de gerçekçi bence. Birlikteki herkes karakterleri sanki kendileriymişçesine rollerde kaybeden taraf olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. CK verdiğimiz sırada günlerce süren psikoloji rollerimiz birlik tanıtımlarımızda duruyor ama ne yazık ki sizin birlikte karşılaştığımız tek şey saldırı yapmamız ardından 2 dakika içerisinde ani intikamlar alınmaya çalışılması. Karakterlerinizin psikolojileri yok ve robot gibi çatışma rollerine yanıt vermekle meşgulsünüz çünkü karakterleriniz sizlermişsiniz gibi davranıyorsunuz. Bu söylediklerimi sadece bulunduğumuz sunucuya başladığım ilk bir haftada görmüş bulundum. Yönetimin kararı ne olur bilmiyorum ama görüşlerimi buradan şikayeti inceleyecek yönetim ekibinin de okumasını istedim. Roleplay sizden yana olsun, güzel günler dilerim.  :-\
Sizi kimsenin "Kasıtlı" olarak yoksaydığı yok geldiğiniz sırada Valachi ile bir role gideceğimi daha sonradan gelmeniz gerektiğini söyledim. Üstüne üstlük sizin AK'ler ile misilleme yaptığınız yerde araç çalarak bir misilleme girişimi çok gereksiz, arkadaşım bulup çekmiş. Kendi karakterleriniz hakkında bir şeyler yazmışsın 5 günde 15 defa NC atıp misillemeye ve savaşa devam ediyorsunuz NC ihlallerinizi boşa sayıyorum yakuza asıllı yarışçı karakterler yönetiyoruz zaten uzun zamandır R20 beni doğrularsa eğer anlarsın kimin asıl adımı atıp atmadığını.

Üstte olan SS'in Pedro Santiago karakterine ait olduğunu zaten görebiliyoruz ve izinsiz camhunt kullanımı mevcut üstüne üstlük sağ yukarda olan digilinfo'dan düşmesine rağmen 90 can kaldığını bence herkes görebiliyor. Bastığınız mermileri saymayacağım bile sunucuda mermi NPC'si o kadar az birlikte varken AK mermisi sadece Idlewood birliğinde mevcut onaysız birliğin bu kadar mermi bulabilmesi tamamen şans madem ki en ihlalsiz oynayan sizsiniz bence ekran görüntüsünün tam halini arkadaşından isteyebilirsin @Shooter99   :manifdog

Kesinlikle RK ihlali yapmıyorsunuz düşüp-düşüp "SİLAHIM YOK, NC ATTIM, BİRLİKLE ALAKAM YOK" madem ki NC atıyorsunuz toplu bir şekilde sürekli olarak bunu tekrarlıyorsunuz, neden savaşa devam ediyorsunuz? İnceleyen admin arkadaş karşı tarafın mermi loglarını incelerse çok sevinirim çünkü bu durum sadece AK'ler için değil 75 mermili Shotgunlar 5 dakikada fullenen DG mermileri gibi şeyler ile devam ediyor.