Konu: Maskeli_39722 - Aimbot  (Okunma sayısı 274 defa)

#0 - 01.04.2024 02:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_39722 ((forum profilini bilmiyorum))
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görüntüdeki birlik arkadaşlarım; ekibim.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.03.2024, 23:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Aimbot, ikinci parti yazılımlar. Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Onlara karşı düzenlediğimiz baskın rolünün ardından bir misilleme ile karşılık vermek için mahallemize geliyorlar. Yol üzerinde arabalarla karşılaşıyoruz ve bizi takip ediyorlar. Tam bu sırada, Maskeli_39722 maske numaralı oyuncu "TEK BAŞINA" arabadan sarkarak aktif Drive By gerçekleştiriyor. Videoda görüldüğü üzere MP5 ile yaptığı seri atışların nedense bir tanesi bile ne arabaya, ne çevreye sekiyor. Arabaları bize çarpana dek attıkları tüm mermiler araba içerisindeki oyunculardan mutlaka birine isabet ediyor bulunmakta. Atışı tek başına yapmasına rağmen nişanının iki oyuncu sırasında geçişini de görebilirsiniz. Tek başına ateş ederken iki oyuncuya da iğne gibi hedef bulan bu mermilerin insan üstü olduğunu ve ikinci parti yazılımlar ile gerçekleştirildiğini düşünüyorum. Videoda arabadaki diğer arkadaşlar sürdükleri araba bize çarptığı sırada sarkmaya başlıyorlar, videoda da açıkça görülüyor. Maskeli_39722 maske numaralı oyuncunun ikinci parti yazılımlar kullandığı ve oyun şevkimizi kırdığı için cezalandırılmasını talep ediyorum. Güzel bir forum diliyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoyu oynatıp durdurarak kare kare izlemenizi öneririm sayın Vice Roleplay Yönetim Ekibi, böylece insan üstü refleksteki mermileri daha iyi gözlemleyebilirsiniz. Teşekkürler.

#1 - 01.04.2024 03:15
Video kaydını detaylı bir şekilde izlerseniz zaten bir sorun olmadığını görürsünüz, önümüzdesiniz yakın mesafede ateş açıyoruz ve daha sonrasında yan bir biçimde bize dönüp iniyorsunuz. Ondan sonra zaten AK47 ve MP5 ile taranıyorsun dostum. Orada o şekilde düşmen yeterince doğal, açılmak için açılmış bir şikayet. Sonuçlanabilir.

#2 - 01.04.2024 03:20
Olayda olduğum için belirtmek istiyorum. Gayet normal bir video, drive-by'a kalkılıp aracın arkasındaki oturanlar taranıyor, araçtan indiği anda rklanıyor, sıfır kanıt. OOC kinleri olduğu için, çeşitli yollarla şikayet açmayı deniyorlar, bu normal. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 04:43 zapatacan »

#3 - 01.04.2024 03:38
Şikayet Kian'a açılmış, olayda olduğum için belirtmek istiyorum.. İlk olarak AK47'yle taranıyor arkadaş ve Kian tarafından değil. AK47'den en az 10 mermi yedikten sonra, Kian drive-by'a kalkıp mp5 le düşürüyor. Gayet normal bir video, sıfır kanıt. OOC kinleri olduğu için, çeşitli yollarla şikayet açmayı deniyorlar, bu normal. İyi forumlar.

Anlatılan olay örgüsü çelişkili;

---------------------------------------------------------------------------------------

((gönderdiğim videodan 13. saniyeye ait bir kare)) : https://hizliresim.com/bvxwnll

Saldırıyı ilk başlatan arkadaşın şikayette adlandırdığım maske numarasına sahip olduğu ortada ve ekranda göründüğü gibi diğerleri henüz Drive By aşamasında bile değiller.

---------------------------------------------------------------------------------------

((gönderdiğim videodan 14. saniyeye ait bir kare)) : https://hizliresim.com/l0pfmxl

Şimdiki ekran görüntüsünde de şikayet açtığım arkadaşın "YANINDAKİ" arkadaşın daha sonradan AK ile olaya dahil olduğu görülüyor. Ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi şikayeti oluşturduğum maske numarasına sahip arkadaşımız ilk atışı yapan, ve arabanın bize çarptığı süreye kadar da yalnız başına ateş eden arkadaştır.

#4 - 01.04.2024 03:41
Şikayet Kian'a açılmış, olayda olduğum için belirtmek istiyorum.. İlk olarak AK47'yle taranıyor arkadaş ve Kian tarafından değil. AK47'den en az 10 mermi yedikten sonra, Kian drive-by'a kalkıp mp5 le düşürüyor. Gayet normal bir video, sıfır kanıt. OOC kinleri olduğu için, çeşitli yollarla şikayet açmayı deniyorlar, bu normal. İyi forumlar.

Anlatılan olay örgüsü çelişkili;

((gönderdiğim videodan 13. saniyeye ait bir kare)) : https://hizliresim.com/bvxwnll

Saldırıyı ilk başlatan arkadaşın şikayette adlandırdığım maske numarasına sahip olduğu ortada ve ekranda göründüğü gibi diğerleri henüz Drive By aşamasında bile değiller.

((gönderdiğim videodan 14. saniyeye ait bir kare)) : https://hizliresim.com/l0pfmxl

Şimdiki ekran görüntüsünde de şikayet açtığım arkadaşın "YANINDAKİ" arkadaşın daha sonradan AK ile olaya dahil olduğu görülüyor. Ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi şikayeti oluşturduğum maske numarasına sahip arkadaşımız ilk atışı yapan, ve arabanın bize çarptığı süreye kadar da yalnız başına ateş eden arkadaştır.
Sonuç olarak yakın mesafe üzerinden taranıyorsun, odak arabanın arka tarafı olduğu için sen ve yanında olan arkardaşın zaten yeterince hasar yiyor, araba yana doğru dönünce zaten AK47 ile beraber düşüyorsun. Daha fazla ileti gelmeyecektir, iyi forumlar. :sampanya:

#5 - 02.04.2024 06:11
Kian Schroeder karakterinin drive-by boyunca arka koltuktaki iki yolcuya ikişerli olmak üzerek kusursuz tarama usulüyle hitler tutturması -misslememesi- daha sonrasında araç yan durunca üçüne de birden sıkmaya başlaması suçlamayı doğrular nitelikte.

Karakter yasaklanacak. Kilit.