Konu: Pedro_Santiago GOD  (Okunma sayısı 400 defa)

#0 - 01.04.2024 01:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Santiago @kiwilendinn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dacquan Lowell@zapatacan Jwaun Woods@raizy
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.03.2024 23.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
GOD/Hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pedro Santiago karakteri, ölümsüzlük hilesi açıp silahıyla roldeki herkesi öldürdü. Arkadaş direkt olarak GOD açıyor. Arkadaşa 2 deagle 1 AK47 ile dakikalarca tarıyoruz ve bizden iki kişiyi düşürüyor, düşürdükleri kişilerde q atıp şikayet açmak için foruma giriyorlar, o sırada 2000 dakika ooc jail yiyorlar. Hem silahlarımızın iadesini hem de bu arkadaşın kalıcı olarak yasaklanmasını istiyoruz. Bu birlikteki oyuncuların  hepsi hile, bir iki tanesi banlandı, sıra sıra hepsini de tespit edeceğiz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Tüm ekipleri hile, ihlal makinası. En ağır cezaları almalarını talep ediyoruz. Üstelik kaptırılan iki silahımızın iadesini istiyoruz. Dacquan Lowell ve Jwaun Woods karakterlerinin. Arkadaşın AK47 silahı görünüyor, başkasına verildiyse bakılmasını istiyorum.

#1 - 01.04.2024 01:32
Şahitliğimi onaylıyorum, videodaki arkadaşa 2 Deagle, 1 AK-47 ile dakikalarca tarıyoruz. Hileci arkadaş god açıp bir akli bir deagleli arkadaşı düşürüyor, hem silah kaybetmemize sebep oluyor. Hem de olay yerinden kaçıp silahını saveliyor. Bu oyundan soğutucu ihlalden dolayı arkadaşın sınırsız olarak yasaklanmasını ve Dacquan Lowell Jwaun Woods karakterlerine silahlarının iadesini talep ediyoruz. Aynı zamanda, olayın sıcaklığıyla foruma hemen şikayet açacaktık o yüzden silah kaptırmamak ve silah iadesi için beklememek adına quit attık. Evet bu bir ihlal kabul ediyoruz ve savunmuyoruz. Ama bu yapılan çıldırtacak düzeyde olan ihlalin yanında hiçbir şey olduğunu düşünüyoruz. OOC 2000'er dakika jail yiyip silahlarımız silindi. Silahlarımızın talebini ve OOC Jaillerimizin kaldırılmasını istiyoruz.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 01:37 zapatacan »

#2 - 01.04.2024 01:36
şahit olarak eklenmemişiz videoda görünmüyoruz ama arkadaş Dequinn_Christian ve bendende ak-47 silahıyla vuruldu.  :minigun:
arkadaşın dayanınıklıgı sıfır yediği mermilerin savunulacak açıklaması yok.

#3 - 01.04.2024 01:47
Şahitliğimi onaylıyorum, Deagle ile sıkan arkadaşımız 1-2 kurşun tutturduğu halde şahıs herhangi bir can kaybı yaşamıyor, ek olarak Dacquan ile sağ köşeden 1 deagle 1 AK-47 olarak gidiyoruz, defalarca ateş etmemize rağmen, şahsen üzerine yaklaşık 15 mermi yağdırmama rağmen herhangi bir can azalması yaşamıyor, kişi biz yere düştükten sonra /b üzerinden "god mode kapatın beyler ya" hasarlardan kontrol edebilirsiniz zaten, quit atma sebebimiz ise olayın sıcaklığı ile ne yapacağımızı bilmememizdi, video kaydından emin olmak için quit attık, kaydımız olmasaydı kişinin god mode olduğunu kanıtlayamayacak ve PD'ye yakalanarak hem silahlarımızı hem de vaktimizi boş yere kaybetmiş olacaktık, kişi god mode exploitini kullanmıyor olsaydı, arkada bulunan motoru aktif olan araçlar ile kaçışımızı sağlayacaktık, bir kaç arkadaşımız zaten böyle yaptı, sonrasında yöneticinin yazması üzerine oyuna giriş sağlıyorduk ki jail yedik ve silahlarımız silindi. Pedro isimli oyuncunun gm1 exploitini kullandığını göz önünde bulundurarak hareket etmenizi rica ediyoruz.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 01:57 raizy »

#4 - 01.04.2024 02:02
Bu arada videoda arkadaşın AK-47'si var. Ban yiyeceğinden emin olduğu için aktarım yapmıştır. Aktarımların titizlikle incelenip o AK'nin silinmesini de talep ediyoruz.

#5 - 01.04.2024 02:25
Öncelikle hayırlı geceler, hayırlı sahurlarınız olsun inşAllah.

Hile mile yok, bütün incelemeler yapılabilir. chatlogdur, odur budur vesaire.. Ben videoda gördüğüm kadarıyla 2 mermi yiyorum. Canım zaten olması gerekenden üsttü. uyuşturucu falan içiyordum. Kas çalışıyordum (dayanıklılık.) Neden devamını atmamışsınız da, banlanmam için sadece bir kesiti atmışsınız.. Videonun devamında sadece saniyeler oynuyor ve yere yapışıyorum, vuruluyorum. Yetkili inceleyebilir. Tek savunmam budur, yanlış anlamanıza sebep olduysam üzgünüm. Şahitlere açıklama yapma gereksiniminde bulunmuyorum, iyi geceler. "Ek olarak, AK-47 benim değildi zaten yetkili chatlogları vs inceleyebilir. Bir arkadaşımdan rica ederek aldım ve rol yapıp verecektim, maşallah DM fırsatınızdan role de izin vermediniz. Hileniz ile gelip vurdunuz, gittim yaralı rolünü yaptıktan sonra silahını teslim ettim. Hayırlı sahurlar. "

ve güzel kardeşim, hitmarkerini değiştirmeni rica ediyor bir tavsiye veriyorum. bozuk hitmarker ile oynayıp, yönetimi kandırmaya çalışıyorsun.

« Son Düzenleme: 01.04.2024 02:27 kiwilendinn »

#6 - 01.04.2024 02:31
İncelenebilir @Boreki @ByRevenge kesinlikle ortada hile yok aldatmaca ve kandırmaca mevcut.. : ) Başka bir şey demiyorum.

Ve ayrıca belirtmek istiyorum, o saatlerde çok fazla pingim vardı. Ekip üyelerimde bunu doğrulayacaktır. : )
« Son Düzenleme: 01.04.2024 02:37 kiwilendinn »

#7 - 01.04.2024 02:45
Arkadaş orada hepimizi düşürdükten sonra god'ını kapatıyor, ardından Sunny Walsh isimli arkadaşımız gidip düşürüyor. Ortada aldatmaya yönelik sslerde görünüyor zaten. Titizlikle ve ayrıntılara inilerek hasarlar incelenebilir. Jwaun Kian ve ben yani Dacquan defalarca mermi atıyoruz, bir gram canı inmiyor. Detaylar incelensin, arkadaşın attığı sslerden hiçbir şey kanıt niteliğinde değildir. /hasarlar alıp buraya atabilirdi. Ama gizlemek istediği için atmamış. Video çeken arkadaşın hitmakerında bir sıkıntı yok, videoyu durdurup, arkadaş tam ona ateş edip, a d yaparken crossu duvara gelmesi normal, o anda ss almış. Çırpındığı için de ekip arkadaşları ping vsvsvs dediği aşikar. Ekip arkadaşları tabii ki onu doğrulayacak. Ne bekliyoruz ki.. Videolar apaçık ortada. 2 AK 1 Deagle tarafından taranmış biri, god olduğu için ölmüyor.

şöyle bi f8leri gezerken denk geldiğim ssi atayım sizlere, bakın bakalım benden de mermi yiyor mu yemiyor mu, godlu arkadaş.. Dayanıklılığı 0, uyuşturucu içse max kaç deagle, ak mermisini full canın üzerinde karşılayabilir? :D

HS YİYOR: https://hizliresim.com/m2f7fgd

Unutmadan bunu da eklemek istiyorum ki,

Arkadaş /b den rol bölüp bilerek öyle bir şey yazmış. God konusunda ona şikayet açacağımızı tahmin ederek, kendini savunmaya almak için böyle bir yola başvurmuştur.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 13:35 zapatacan »

#8 - 01.04.2024 02:48
Arkadaş orada hepimizi düşürdükten sonra god'ını kapatıyor, ardından Sunny Walsh isimli arkadaşımız gidip düşürüyor. Ortada aldatmaya yönelik sslerde görünüyor zaten. Titizlikle ve ayrıntılara inilerek hasarlar incelenebilir. Jwaun Kian ve ben yani Dacquan defalarca mermi atıyoruz, bir gram canı inmiyor. Detaylar incelensin, arkadaşın attığı sslerden hiçbir şey kanıt niteliğinde değildir. /hasarlar alıp buraya atabilirdi. Ama gizlemek istediği için atmamış.
Hasarlar ss almamışım, kusura bakmayın.. :) Bu da benim hatam sayılır, yönetim ekibi log kaydını incelerse bulabilir sorun değil.. Godu kapatıp açmak, inanın nasıl oluyor onu bile bilmiyorum.

#9 - 01.04.2024 02:52
https://prnt.sc/kj-H3aw0mCQF Screenshot'ta görülebildiği üzere arkadaşımızın hiç bir şekilde dayanıklılığı bulunmuyor, defalarca ateş edilmesine rağmen ne canında bir kayıp ne de yere düşmesi kayıtlarda görülebilmektedir, kayıt sonrasında arkadaşlarımız yere düştüğü için kendisi kayıtta görülmemekte ve sonrasında god mode'i kapatıp anında yere düştüğü exploitin açığından belli olabilmektedir, arada oynanan bir saniye farkı yok, maximum 1-2 saniye var. Bu 1-2 saniye içerisinde o ortam esnasında kimse bulunmuyordu, ve yere düşmesini sağlayabilecek bir oyuncu yoktu. Detaylıca incelenmesini talep etmekteyiz.