Konu: Ike_Galvez  (Okunma sayısı 194 defa)

#0 - 01.04.2024 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ike_Galvez - @bblueragsp55rwhacced

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/03/2024 - 23:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna yeni girmişim, motorumu tamirciye götürüyorum. Idlewood'un az ilerisinde daha önce hiç görmediğim şahıslar bana AK-47 ile sıkıyor. Kendisine sorduğumda düşman olduğumuzu söyledi. Fakat ben bu birliğe gireli 2 gün oldu, Seville'ye ait motor rengi haricinde hiç bir benzerliğim yok. Sadece motor renginden birine sıkmak, bence yanlış. Kişiler beni daha önce mahallede kaç kere gördü? Ya da gördü mü direkt? Eğer beni daha önce diğer zencilerle beraber gördüklerine dair bir ss varsa, şikayeti geri çekeceğimi de belirtmek isterim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://staging.streamable.com/abvttg

Ek açıklamalar(varsa): Sıkmak için sıkmayın hocam.

#1 - 01.04.2024 02:28
savaştayız kardeşim  :minigun:

#2 - 01.04.2024 02:41
savaştayız kardeşim  :minigun:

Benim Seville’den olduğuma nasıl vardın? Altımda ki motordan mı? Şöyle düşünün; Andre_Berrera adlı yan binamda yaşayan arkadaşınıza sıkacağım. Tanışmadım, yeni NC atılmış. Sizin yanınızda olduğunu da görmedim.. Ama güneyli bir tip, büyük ihtimal South Side’ın elemanı. Bu yüzden sıkabilirim.

#3 - 01.04.2024 02:49
Yani demek istediğim şu; Benimle herhangi bir yerde karşılaşmadınız, bende sizinle. Sadece motorun rengine bakarak sıkamazsın. Benim Seville’den olduğuma dair aldığınız bilgiyi kanıtlarıyla beraber sunmadığınız durumda Metagaming yaptığınız sonucuna varıyoruz.

#4 - 01.04.2024 17:08
Hocam selam savaştayız herkesin tek tek görüntüsünü alıp kanıt almak bu gibi durumlarda acele davrandığımız için çok mümkün olmuyor. Seville grubunun mavi renk sanchezler ile turladıklarını biliyoruz. Size saldırmadan önce hood bölgenizin yanında köprüden giren çıkanları takip ediyorduk radarımıza takıldın

#5 - 03.04.2024 02:13
Yönetici kararını bekliyoruz, sonuçlanabilir.

#6 - 04.04.2024 01:14
Şikayet açılan taraf hile kullanımı nedeniyle yasaklandığı için K&A.