"Dediğimiz kısım garajda çok fazla gruplaşmaya sebep oldun hakkında şikayetler geldi" Gruplaşmayı yapan Kieron karakteriydi ben hep garajın yükselmesini hedefledim ki discordunuza bakabilirsiniz dedikodular kısmına en çok yazan ve plug rolleri planlayan benim. Birlik üyelerine sorarsanız benim ne kadar IC OOC emek verdiğimi söyleyeceklerdir ki bana söylediler, dc konuşmalarım mevcut.
"yeri geldiğinde R20 karakterlere bile karşı çıkmanız sonucunda bu role giriştik." R20 karaktere karşı çıkma rolü, R10 karakterin R17 karakterine ateş açmasıydı. OOC olarak takeover rolünü yazıp IC olarak üzerine oynayarak böyle bir role girişip nasıl konuşabilirsiniz? Karakterimin yakın arkadaşı vuruluyor, Shoda'ya sms atıyorum, telsizden konuşuyorum ve hiçbir şey demiyorsunuz. Ofiste konuştuğunuzda da umurunda olmuyor, gerekli ssleri atabilirim. Role tamamen uygun şekilde konuşuyorum, durduk yere R20'ye karşı çıkmıyorum.
"
@Scealten ve
@ozmeninho ile crash rolü esnasında bize garajda üç tane daha snitch olduğunu söyledi ve aklımıza ilk sen geldin." Gerekli SSleri görmek istiyorum ve ek olarak şunun cevabını isterim. Yaptığınız Crash rolünde, 20 tane zırhlı, m4'lü S.W.A.T. birimine ateş açıp ölmediniz? Elleriniz kelepçeli bir şekilde tanık koruma evine hapsedilip yangın çıkarıldı. O evin amacı tanığı korumaktır ve o evin camları metalle kilitli. Bu rollere girip ölmeden nasıl çıktınız ki garajda milleti sorguya çektiniz. Sorguya çektiniz sadece beni niye CKladınız? Gerekli SSlerle açıklamanızı bekliyorum.
"Gayet normal çünkü rolsel olarakta Kieron karakteri ile yakın olan sendin ve buna ek olarak sana bilet verme rolüne verdiğimde ısrarla karakterin gitmedi." IC olarak Kieron'a ne olduğunu bilmiyorum, varsayımsal olarak davranamazsınız ki snitch rolünde bana suç bile atılmadı. Garaj için sabaha kadar çalışan bir karaktere snitch demek ne kadar doğrudur? Bilet verme rolünü kabul ettim ve gideceğimi belirttim.
"Hakkında daha fazla şikayet gelmeye başlayınca Chase olayında karakterin patladı. Birliğin rütbelisine öyle bir saygısızlık yapınca karakterin tamamen kirliliğe sardı o yüzden CK rolün yapıldı." Chase birliğin yetkilisi olduğu kadar karakterim birliğin R18 görevliğini üstlenmiş birisi. Karşılıklı saygısızlık gibi durumlarda böyle çözümler bulamazsınız. Olay Chase'nin araba kazası yapması ki bluetooth iletişim ile yaptınız o rolü, garaja yeni gelen birisine kinli olan karakterden ne bekliyordunuz? CK sebebi sayılamaz.
"aklımıza ilk sen geldin." Leylekler söylemiştir.
Kanıtsız savunmayı beğenenler videoyu da beğensin.