Konu: geri çekildi  (Okunma sayısı 367 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.03.2024 23:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shoda_Shoichi @wearentn0thing

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4. Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler kafalarına göre OOC sebepten ötürü karakteri öldürmek için böyle bir CK rolüne giriştiler. IC hiçbir kanıtları, delilleri olmamasına rağmen "karakterin ismi çok kirlendi o yüzden baran seni yollamaya çalıştı" diyerek karakterime CK rolü yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Crash rollerine dahil olan @mike ile @Scealten i etiketlemek istiyorum. Şahitliklerini onaylarlarsa çok mutlu olurum. IC olarak hiçbir türlü kanıtları delilleri olmamasına rağmen varsayıma vararak CK edemezler. Böyle rollere girişmeyin. Varsa kanıtlarınızı bekliyorum.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 02.04.2024 00:44 vlone »

#1 - 31.03.2024 23:37
Selamlar Shoda ''Nothing'' adına savunma yapacağım, kendisi forum muteli.
Selamlar, sevgiler vlone "karakterin çok kirlendi" Dediğimiz kısım garajda çok fazla gruplaşmaya sebep oldun hakkında şikayetler geldi ve yeri geldiğinde R20 karakterlere bile karşı çıkmanız sonucunda bu role giriştik. @Scealten ve @ozmeninho ile crash rolü esnasında bize garajda üç tane daha snitch olduğunu söyledi ve aklımıza ilk sen geldin. Gayet normal çünkü rolsel olarakta Kieron karakteri ile yakın olan sendin ve buna ek olarak sana bilet verme rolüne verdiğimde ısrarla karakterin gitmedi. Hakkında daha fazla şikayet gelmeye başlayınca Chase olayında karakterin patladı. Birliğin rütbelisine öyle bir saygısızlık yapınca karakterin tamamen kirliliğe sardı o yüzden CK rolün yapıldı. Senin Tyler karakterini göndermeye çalışmamın sebebi de tam olarak buydu Kieron'dan sonra rollerinin değişmesiydi. Herhangi bir başka ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.''Snitch rolleri tehlikeli rollerdir, mademki bu role girdin karakterin ölmesi pekte umrunda değil gibi'' (:

#2 - 31.03.2024 23:40
Selamlar Shoda ''Nothing'' adına savunma yapacağım, kendisi forum muteli.
Selamlar, sevgiler vlone "karakterin çok kirlendi" Dediğimiz kısım garajda çok fazla gruplaşmaya sebep oldun hakkında şikayetler geldi ve yeri geldiğinde R20 karakterlere bile karşı çıkmanız sonucunda bu role giriştik. @Scealten ve @ozmeninho ile crash rolü esnasında bize garajda üç tane daha snitch olduğunu söyledi ve aklımıza ilk sen geldin. Gayet normal çünkü rolsel olarakta Kieron karakteri ile yakın olan sendin ve buna ek olarak sana bilet verme rolüne verdiğimde ısrarla karakterin gitmedi. Hakkında daha fazla şikayet gelmeye başlayınca Chase olayında karakterin patladı. Birliğin rütbelisine öyle bir saygısızlık yapınca karakterin tamamen kirliliğe sardı o yüzden CK rolün yapıldı. Senin Tyler karakterini göndermeye çalışmamın sebebi de tam olarak buydu Kieron'dan sonra rollerinin değişmesiydi. Herhangi bir başka ileti gelmeyecek sonuçlanabilir.''Snitch rolleri tehlikeli rollerdir, mademki bu role girdin karakterin ölmesi pekte umrunda değil gibi'' (:
Gerekli SS'leri gönderebilirsiniz.

#3 - 31.03.2024 23:43
Rol esnasında admin arkadaşlar zaten oradaydı, kendileri olaydan haberder. Atılacak bir ekran görüntüsü yok.

#4 - 31.03.2024 23:51
"Dediğimiz kısım garajda çok fazla gruplaşmaya sebep oldun hakkında şikayetler geldi" Gruplaşmayı yapan Kieron karakteriydi ben hep garajın yükselmesini hedefledim ki discordunuza bakabilirsiniz dedikodular kısmına en çok yazan ve plug rolleri planlayan benim. Birlik üyelerine sorarsanız benim ne kadar IC OOC emek verdiğimi söyleyeceklerdir ki bana söylediler, dc konuşmalarım mevcut.

"yeri geldiğinde R20 karakterlere bile karşı çıkmanız sonucunda bu role giriştik." R20 karaktere karşı çıkma rolü, R10 karakterin R17 karakterine ateş açmasıydı. OOC olarak takeover rolünü yazıp IC olarak üzerine oynayarak böyle bir role girişip nasıl konuşabilirsiniz? Karakterimin yakın arkadaşı vuruluyor, Shoda'ya sms atıyorum, telsizden konuşuyorum ve hiçbir şey demiyorsunuz. Ofiste konuştuğunuzda da umurunda olmuyor, gerekli ssleri atabilirim. Role tamamen uygun şekilde konuşuyorum, durduk yere R20'ye karşı çıkmıyorum.

"@Scealten ve @ozmeninho ile crash rolü esnasında bize garajda üç tane daha snitch olduğunu söyledi ve aklımıza ilk sen geldin." Gerekli SSleri görmek istiyorum ve ek olarak şunun cevabını isterim. Yaptığınız Crash rolünde, 20 tane zırhlı, m4'lü S.W.A.T. birimine ateş açıp ölmediniz? Elleriniz kelepçeli bir şekilde tanık koruma evine hapsedilip yangın çıkarıldı. O evin amacı tanığı korumaktır ve o evin camları metalle kilitli. Bu rollere girip ölmeden nasıl çıktınız ki garajda milleti sorguya çektiniz. Sorguya çektiniz sadece beni niye CKladınız? Gerekli SSlerle açıklamanızı bekliyorum.

"Gayet normal çünkü rolsel olarakta Kieron karakteri ile yakın olan sendin ve buna ek olarak sana bilet verme rolüne verdiğimde ısrarla karakterin gitmedi." IC olarak Kieron'a ne olduğunu bilmiyorum, varsayımsal olarak davranamazsınız ki snitch rolünde bana suç bile atılmadı. Garaj için sabaha kadar çalışan bir karaktere snitch demek ne kadar doğrudur? Bilet verme rolünü kabul ettim ve gideceğimi belirttim.

"Hakkında daha fazla şikayet gelmeye başlayınca Chase olayında karakterin patladı. Birliğin rütbelisine öyle bir saygısızlık yapınca karakterin tamamen kirliliğe sardı o yüzden CK rolün yapıldı." Chase birliğin yetkilisi olduğu kadar karakterim birliğin R18 görevliğini üstlenmiş birisi. Karşılıklı saygısızlık gibi durumlarda böyle çözümler bulamazsınız. Olay Chase'nin araba kazası yapması ki bluetooth iletişim ile yaptınız o rolü, garaja yeni gelen birisine kinli olan karakterden ne bekliyordunuz? CK sebebi sayılamaz.

"aklımıza ilk sen geldin." Leylekler söylemiştir.

Kanıtsız savunmayı beğenenler videoyu da beğensin.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 00:23 vlone »

#5 - 01.04.2024 02:24
@wearentn0thing adına;

"Dediğimiz kısım garajda çok fazla gruplaşmaya sebep oldun hakkında şikayetler geldi" Gruplaşmayı yapan Kieron karakteriydi ben hep garajın yükselmesini hedefledim ki discordunuza bakabilirsiniz dedikodular kısmına en çok yazan ve plug rolleri planlayan benim. Birlik üyelerine sorarsanız benim ne kadar IC OOC emek verdiğimi söyleyeceklerdir ki bana söylediler, dc konuşmalarım mevcut.
Kieron karakteri en başından beridir rolde senin yakın dostundu ekipte eğer bir köstebek daha arayacaksam senden başlayacaktım. Bir tek seni değil Lydia karakterini de sorguladım. Kısacası Kieron ile rolü olan herkesi sorguladık. Senin Maxi karakterine girdiğin konuşmalardan ötürü rol sonucunda CK yedin. "benim ne kadar IC OOC emek verdiğimi söyleyeceklerdir ki bana söylediler, dc konuşmalarım mevcut." Birliğe sadece sen değil birçok kişi emek veriyor, seni en başta CK etmeme sebebiniz zaten kalkıpta "2 senelik karakterim" diyerek yaptığın safsata zaten AGB döneminde de Tyler karakterinin CK'sı verildi, şimdi de ekibin genelini etkileyip köstebek olduğundan şüphelendiği için benim tarafımdan CK edildi.

"@Scealten ve @ozmeninho ile crash rolü esnasında bize garajda üç tane daha snitch olduğunu söyledi ve aklımıza ilk sen geldin." Gerekli SSleri görmek istiyorum ve ek olarak şunun cevabını isterim. Yaptığınız Crash rolünde, 20 tane zırhlı, m4'lü S.W.A.T. birimine ateş açıp ölmediniz? Elleriniz kelepçeli bir şekilde tanık koruma evine hapsedilip yangın çıkarıldı. O evin amacı tanığı korumaktır ve o evin camları metalle kilitli. Bu rollere girip ölmeden nasıl çıktınız ki garajda milleti sorguya çektiniz. Sorguya çektiniz sadece beni niye CKladınız? Gerekli SSlerle açıklamanızı bekliyorum.
SS'ler ile açıklamalık bir durum yok Nick Templeton karakteri bizi konuştuktan sonra bıraktı, rolü bilmeden yorum yapmaya çalışıyorsun hala. O rolün ertesi günü de karakterin sorguya çekildi ve CK edildin.

"Hakkında daha fazla şikayet gelmeye başlayınca Chase olayında karakterin patladı. Birliğin rütbelisine öyle bir saygısızlık yapınca karakterin tamamen kirliliğe sardı o yüzden CK rolün yapıldı." Chase birliğin yetkilisi olduğu kadar karakterim birliğin R18 görevliğini üstlenmiş birisi. Karşılıklı saygısızlık gibi durumlarda böyle çözümler bulamazsınız. Olay Chase'nin araba kazası yapması ki bluetooth iletişim ile yaptınız o rolü, garaja yeni gelen birisine kinli olan karakterden ne bekliyordunuz? CK sebebi sayılamaz.
Chase karakteri çok eski bir karakter Bandits birliğinin başında efecho varken bile o karakterle oynuyordu CN kısacası rolde sana değil tabi ki de normal olarak Chase karakterine güvenecektim. En yakın arkadaşın köstebek çıktıktan sonra senden şüphelenmemizi bekleyemezsin.

#6 - 01.04.2024 02:35
@wearentn0thing adına;

Kieron karakteri en başından beridir rolde senin yakın dostundu ekipte eğer bir köstebek daha arayacaksam senden başlayacaktım. Bir tek seni değil Lydia karakterini de sorguladım. Kısacası Kieron ile rolü olan herkesi sorguladık. Senin Maxi karakterine girdiğin konuşmalardan ötürü rol sonucunda CK yedin. "benim ne kadar IC OOC emek verdiğimi söyleyeceklerdir ki bana söylediler, dc konuşmalarım mevcut." Birliğe sadece sen değil birçok kişi emek veriyor, seni en başta CK etmeme sebebiniz zaten kalkıpta "2 senelik karakterim" diyerek yaptığın safsata zaten AGB döneminde de Tyler karakterinin CK'sı verildi, şimdi de ekibin genelini etkileyip köstebek olduğundan şüphelendiği için benim tarafımdan CK edildi.

SS'ler ile açıklamalık bir durum yok Nick Templeton karakteri bizi konuştuktan sonra bıraktı, rolü bilmeden yorum yapmaya çalışıyorsun hala. O rolün ertesi günü de karakterin sorguya çekildi ve CK edildin.

Chase karakteri çok eski bir karakter Bandits birliğinin başında efecho varken bile o karakterle oynuyordu CN kısacası rolde sana değil tabi ki de normal olarak Chase karakterine güvenecektim. En yakın arkadaşın köstebek çıktıktan sonra senden şüphelenmemizi bekleyemezsin.

"Kieron karakteri en başından beridir rolde senin yakın dostundu ekipte eğer bir köstebek daha arayacaksam senden başlayacaktım." Kieron Tyler'ın dostu olmasına rağmen, Tyler karakteri bir üst kademeye çıktığında Kieron karakteri ona kin besleyip ekip içerisinde gruplaşıyor. Bunun sonucunda Kieron ile Tyler düşman oluyor. Kian karakterine kendinisini doldurtuyor. Düşman olduktan sonra nasıl olur da "Bu Kieron hainse, Tyler da haindir." diyebiliyorsun? Varsayıma dayalı CK edemezsiniz.

"Bir tek seni değil Lydia karakterini de sorguladım." Beni sorgulamadınız, Maxi'den şüphelenir rolü yapıp birden bana sıktınız. SSlerimde mevcut zaten yönetimi kandırmayalım lütfen.

"Senin Maxi karakterine girdiğin konuşmalardan ötürü rol sonucunda CK yedin. "benim ne kadar IC OOC emek verdiğimi söyleyeceklerdir ki bana söylediler, dc konuşmalarım mevcut." Birliğe sadece sen değil birçok kişi emek veriyor, seni en başta CK etmeme sebebiniz zaten kalkıpta "2 senelik karakterim" diyerek yaptığın safsata zaten AGB döneminde de Tyler karakterinin CK'sı verildi, şimdi de ekibin genelini etkileyip köstebek olduğundan şüphelendiği için benim tarafımdan CK edildi." Ekibin genelini etkilediğim bir olayım yok, Kieron karakterinin var. Tyler karakteri ekip içerisinde herkesle anlaşabilen, uyum sağlayan bir karakterdi. Benim snitch olduğuma dair elinizde bir kanıt varsa atmanızı bekliyorum aksi takdirde boşuna klavyeye dokunmanıza gerek yok. Ben şüphe uyandıracak bir rol yapmadım. AGB döneminde verilen CK, o döneme ait oyunculara verildi. Shoda, Atsu veya diğer karakterlerin o zamana dayandığını sanmıyorum. Konuyu çarpıtıp yönetimi kandırmayın.

"SS'ler ile açıklamalık bir durum yok Nick Templeton karakteri bizi konuştuktan sonra bıraktı, rolü bilmeden yorum yapmaya çalışıyorsun hala. O rolün ertesi günü de karakterin sorguya çekildi ve CK edildin." Çekilen sorgu: Maxi'den şüpheleniyorum. Tamam. /do Tyler Brand CK.

"Chase karakteri çok eski bir karakter Bandits birliğinin başında efecho varken bile o karakterle oynuyordu CN kısacası rolde sana değil tabi ki de normal olarak Chase karakterine güvenecektim. En yakın arkadaşın köstebek çıktıktan sonra senden şüphelenmemizi bekleyemezsin." Chase karakteriyle benim muhbir olmamın arasındaki alakayı beğenenler bi' like atsın. Chase karakteriyle kavga ediyorum, ardından muhbir diyorsunuz fakat IC olarak hiçbir türlü bilgiye sahip değilsiniz. Kieron muhbirse Tyler da muhbirdir, Atsu da muhbirdir, Shoda da muhbirdir, Dyton Lewis de muhbirdir.

#7 - 01.04.2024 04:56
Yukarda halihazırda kendimi gayet net bir şekilde açıkladım vlone dostum. Snitch rolüne girdiysen CK yemeyi halihazırda göze almış bir şekilde davranman gerekiyordu, bunların üzerine bize kinlenip ihbar atmaların, Discord mesajların beni içten etkiledi. Herhangi bir mixlik durum söz konusu değil, her şey IC ilerledi CK rolünde. Fıttırdımın orda üzerine giderek senin tepkini ölçtük ve beklediğimiz gibi bir tepki verdin. Bunların üzerine Kieron karakterinin garajda kalan çevresini sorgulamamız sonucu ölümüne karar verdik ve CK yedin. Bu yüzden seni gönderme rolüne girdim, girdik inatla gitmemen sonucu zaten senden şüphelenmeye başlamış ve gözlemlemiştik.

CK yedikten sonra fıttırdıma /aw'den zaten durumu (OOC) anlatmışsın, bir kumar oynadık ve başarılı olduk. Geri kalan yerlerde eğer ozmeninho bakarsa ekleyecektir, her şey yukarda yazılı bir şekilde duruyor.

#8 - 01.04.2024 07:46
Yukarda halihazırda kendimi gayet net bir şekilde açıkladım vlone dostum. Snitch rolüne girdiysen CK yemeyi halihazırda göze almış bir şekilde davranman gerekiyordu, bunların üzerine bize kinlenip ihbar atmaların, Discord mesajların beni içten etkiledi. Herhangi bir mixlik durum söz konusu değil, her şey IC ilerledi CK rolünde. Fıttırdımın orda üzerine giderek senin tepkini ölçtük ve beklediğimiz gibi bir tepki verdin. Bunların üzerine Kieron karakterinin garajda kalan çevresini sorgulamamız sonucu ölümüne karar verdik ve CK yedin. Bu yüzden seni gönderme rolüne girdim, girdik inatla gitmemen sonucu zaten senden şüphelenmeye başlamış ve gözlemlemiştik.

CK yedikten sonra fıttırdıma /aw'den zaten durumu (OOC) anlatmışsın, bir kumar oynadık ve başarılı olduk. Geri kalan yerlerde eğer ozmeninho bakarsa ekleyecektir, her şey yukarda yazılı bir şekilde duruyor.
Tekrar dediğimin arkasındayım, varsayım olarak herhangi birisini ck edemezsiniz. Yaptığınız rolün en başında Maxi'den şüpheleniyorsunuz konuşuyoruz ve Maxi' geliyor. Bana karşı hiçbir kozunuzun olmadığı yerde şüphe sonucu CK yapamazsın wearenothing dostum. Kieron Tyler'ın dostu olmasına rağmen birbirleriyle kavga ettiler ve ekip içerisinde Kieron gruplaştı. Sonuçlanabilir.

#9 - 01.04.2024 13:23
Varsayımsal olarak CK edilmediğinin hala farkında değilsin vlone

Kieron karakteri ile arayı bozduğun dönem öncedendi ama köstebek çıkmadan önce yine aynı yakınlığı kurmuş, gruplaşmasına katılmıştı zaten karakterin. Gönderiyorum, gitmiyorsun son dönemlerde zaten lead'e karşı gösterdiğin agresif tavır hatsafada OOC kin ile mike'a OOC'den ulaşıp snitch rollerine girmen de çok ayrı bir komik vlone dostum. Yüksek ihtimalle 15. kere tekrarlayacağım gibi CK olmak istemiyorsan snitch rollerine girişmeyecektin ve CK olmandaki en büyük etkenlerden birisi Chase karakteri / Chase karakteri Kenji Nakagawa zamanında kalma bir karakter ve diğer birlik liderinin yani Atsutomo'nun sevgilisi. Sen gelip o kadar saygın bir karaktere küfür edersen ve hakaretler savurursan tabi ki karşılığını alırsın. Bütün olaylar birikince ve toplanınca gerekli rol yapıldı.
« Son Düzenleme: 01.04.2024 13:44 wearentn0thing »