Konu: Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 145 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.03.2024 21:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenzo Morimoto @Bull£T

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.03.24 00:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir.
Örnekler
- /pm, /b gibi OOC kanallar üzerinden hakaret veya küfür etmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol esnasında benden için birlik liderimiz Shoda Shoichi'ye atacağı özel mesajı yanlışlıkla bana gönderiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.03.2024 22:06
Yapmayın gerek yok.

#2 - 31.03.2024 22:15
Öncelikle iyi günler. Bana ortak nezaketten şikayet açan arkadaş sağda solda toxiclik yapıp milleti aşalayıp egosunu tatmin edercesine hakaret edipte ortak nezaketten bahsetmesi aşırı ironi. Ayrıyetten kendisine ima edecek herhangi bir isim dahi geçmiyorken "Bana" diye kendisine atıldığını iddia edip bu şikayeti açması gerçekten anlam verilebilecek bir durum değil. Önce kendisi sağda solda OOC&IC toxicliğini bırakmayı denemesi gerekiyor bana bu ortamda ortak nezaketten bahsedecek son kişidir. Verilen ceza neyse çekerim iyi günler.

#3 - 31.03.2024 22:45
Ayrıyetten kendisine ima edecek herhangi bir isim dahi geçmiyorken "Bana" diye kendisine atıldığını iddia edip bu şikayeti açması gerçekten anlam verilebilecek bir durum değil.
Bana hakaret edemezsin, başkalarına edebilirsin gibi bir durum yok Çağatay. Vlone'a veya bana ettiğin hakarete göz yumacak değilim.

Önce kendisi sağda solda OOC&IC toxicliğini bırakmayı denemesi gerekiyor bana bu ortamda ortak nezaketten bahsedecek son kişidir.
Gerçekten sana ortak nezaketten bahsedecek son kişi miyim Çağatay, öyle mi dersin?

Diğer ithamlarına herhangi bir cevap vermeyeceğim, aklınca manipülasyon yapmaya çalışıyorsun. Altı boş, desteksiz sözlerin yanıtsız kaldı, üzgünüm. Şikayete herhangi başka bir yanıt tarafımca gelmeyecek, uzatılmasına gerek olan bir şikayet değil zaten. Bu oyuncu profili ile devam etmemeni öneririm, çeki düzen.

-aktif rol yapılan bir ortamda pm kullanımını en aza düşür, belki istemeden ic ooc karıştırıyor olabilirsin-

#4 - 31.03.2024 22:50
Ayrıyetten kendisine ima edecek herhangi bir isim dahi geçmiyorken "Bana" diye kendisine atıldığını iddia edip bu şikayeti açması gerçekten anlam verilebilecek bir durum değil.
Bana hakaret edemezsin, başkalarına edebilirsin gibi bir durum yok Çağatay. Vlone'a veya bana ettiğin hakarete göz yumacak değilim.

Önce kendisi sağda solda OOC&IC toxicliğini bırakmayı denemesi gerekiyor bana bu ortamda ortak nezaketten bahsedecek son kişidir.
Gerçekten sana ortak nezaketten bahsedecek son kişi miyim Çağatay, öyle mi dersin?

Diğer ithamlarına herhangi bir cevap vermeyeceğim, aklınca manipülasyon yapmaya çalışıyorsun. Altı boş, desteksiz sözlerin yanıtsız kaldı, üzgünüm. Şikayete herhangi başka bir yanıt tarafımca gelmeyecek, uzatılmasına gerek olan bir şikayet değil zaten. Bu oyuncu profili ile devam etmemeni öneririm, çeki düzen.

-aktif rol yapılan bir ortamda pm kullanımını en aza düşür, belki istemeden ic ooc karıştırıyor olabilirsin-

Birlik dcsinde kendi yazdıklarınıda atsana benim hakkımda kendi dm kutundakileri atmışsın. Birde kendininkileri at sen kendine oyuncu mu diyorsun?

#5 - 31.03.2024 22:52

Birlik dcsinde kendi yazdıklarınıda atsana benim hakkımda kendi dm kutundakileri atmışsın. Birde kendininkileri at sen kendine oyuncu mu diyorsun?

Ben manipülasyon yapsam şuan seni birlikten attırmak için elimden geleni yapardım ne anlatıyorsun sen? Gelip burda mağdur rolü oynuyosun tam bir roleplayersın gerçekten hem IC hem OOC.

#6 - 01.04.2024 14:19
Burası birebir tartışacağınız bir bölüm değil. Kişisel sorunlarınızı kendi aranızda çözün.

Maximillian_Shaughnessy Forum Kural İhlali kapsamında,
Kenzo_Morimoto Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.

K&A