Konu: Lashawn_Conteras - Godmode  (Okunma sayısı 338 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.03.2024 18:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lashawn_Conteras @blavos41 
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yajeel Arron
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.03.2024, 18.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Godmode   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs mahalleye gelip ateş açıyor,sıkıyoruz hasar almıyor en sonunda işyerine girip q atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 31.03.2024 19:02 luzywinner »

#1 - 31.03.2024 18:51
Sıkan benim, öncelikle merhaba. Uzi boncuk atan bir silahtır 5 atıyor ve canım 120-130 arası bir şeydi. + Ufak bir hasar bugu var arkadaşı görüyorsunuz, 4 hit gibi birşey atıyorum ama düşmüyor. Videoda da görüldüğü gibi, yere düşmüşüm gibi duruyor ama aslında ben orada koşuyorum. Orada bana gelen hitlerin hiçbiri değmiyor. Arkadaşın kendi açısında böyle gözüküyor. Aynı şekilde brawl atarkende bu bug mevcut. Karşı taraf sen de yerde gibiymiş gözüküyor ama sen de onda yerde gözüküyorsun. Orada sıkılan mermilerin hiçbiri değmiyor.
« Son Düzenleme: 31.03.2024 19:51 blavos41 »

#2 - 31.03.2024 18:56
Selamlar.

Kişinin Multiaccount olduğu 13 level olup Deagle sahibi olmasından dolayı barizdir.

Şikayeti inceleyecek değerli adminlerimizden IP kontrolü yapılıp hesaplarının yasaklanmasını talep ediyoruz.

Rol zevkimiz ooc kin tutup multi hesaplar ile godu fulleyip hoodu basanlardan dolayı yerle yeksan oluyor, gereğinin yapılmasını arz ediyor, değerli adminlerime iyi günler diliyorum.

#3 - 31.03.2024 18:58
Sıkan benim, öncelikle merhaba. Uzi boncuk atan bir silahtır 5 atıyor ve canım 180-190 arası bir şeydi. + Ufak bir hasar bugu var arkadaşı görüyorsunuz, 4 hit gibi birşey atıyorum ama düşmüyor. Videoda da görüldüğü gibi, yere düşmüşüm gibi duruyor ama aslında ben orada koşuyorum. Orada bana gelen hitlerin hiçbiri değmiyor. Arkadaşın kendi açısında böyle gözüküyor. Aynı şekilde brawl atarkende bu bug mevcut. Karşı taraf sen de yerde gibiymiş gözüküyor ama sen de onda yerde gözüküyorsun. Orada sıkılan mermilerin hiçbiri değmiyor.
Evet kendi kendini ele verdi arkadaşımız, dayanıklılığın 0 hangi uyuşturucuyu içersen iç 190 cana ulaşamazsın böyle birşey mümkün değil. Kendi kendini ele verdiğin için teşekkürler

#4 - 31.03.2024 19:14
Selamlar.

Kişinin Multiaccount olduğu 13 level olup Deagle sahibi olmasından dolayı barizdir.

Şikayeti inceleyecek değerli adminlerimizden IP kontrolü yapılıp hesaplarının yasaklanmasını talep ediyoruz.

Rol zevkimiz ooc kin tutup multi hesaplar ile godu fulleyip hoodu basanlardan dolayı yerle yeksan oluyor, gereğinin yapılmasını arz ediyor, değerli adminlerime iyi günler diliyorum.

Burada benim hakkımda kuduracağına kalk sokağına in de kardeşlerinin intikamını al teneke seni. İşim gücüm yok senin gibi bilgisiz bir herife multiyle girip mi sıkacağım? Sokağına sıkan adamların dostluğunu yapıp, peşlerinde dolanan birisisin. Sokak vasıfsızı. Az susta sokaklara inip afk bırakmamaya bak.  O:-)

#5 - 31.03.2024 19:21
Selamlar.

Burada benim hakkımda kuduracağına kalk sokağına in de kardeşlerinin intikamını al teneke seni. İşim gücüm yok senin gibi bilgisiz bir herife multiyle girip mi sıkacağım? Sokağına sıkan adamların dostluğunu yapıp, peşlerinde dolanan birisisin. Sokak vasıfsızı. Az susta sokaklara inip afk bırakmamaya bak.  O:-)
Multinin sahibi de belli oldu :Dd  arkadaşa Flame'den işlem uygulanmasını istiyorum

#6 - 31.03.2024 19:24
Selamlar.

Multinin sahibi de belli oldu :Dd  arkadaşa Flame'den işlem uygulanmasını istiyorum

Multi dediğin adam seni takmıyor bile. Yaptığın rolün kültürüne hakim olmayan çocuksun. Zenci rolünü sadece agresif rolden ibaret sanan flamingo senii 😁 Blavosu tanıyan tanır aşkitom de hade kalk git de kardeşlerinin intikamını kovala. Sokağın basılınca eve kaçıp afk bırakan Lyrica hastası seni 😜

#7 - 31.03.2024 19:28
delted
« Son Düzenleme: 31.03.2024 19:51 blavos41 »

#8 - 31.03.2024 19:37
Yukarıdaki yanıt geçişini kontrol ederseniz sevinirim
« Son Düzenleme: 31.03.2024 20:21 Galara »

#9 - 31.03.2024 19:51
Harbi acıyorum sadece acıyorum sana, bu yaşta bu toksik hareketlerine falan bakıyorum da sanırım küçükken bi travma falan yaşamışsın ondan kalan durumlar falandır herhalde. Neyse ban yiyeceksin zaten daha fazla ileti atmama gerek yok iyi günler ;)