Konu: Felipe_Quintero - Julio_Garcia  (Okunma sayısı 371 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.03.2024 03:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Shooter99 / @burAK47

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bandits üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 16. Sürekli Roleplay

Alıntı
Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, South Side Locotes 13 birliği ile girilen bir rol sonucu hoodlarını basmaya ve bulabildiğimizi kaçırmak için adamlara bir saldırı gerçekleştiriyoruz. Ancak arkadaşlar ceza yemeyi göze alıp role uymuyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Felipe_Quintero
Spoiler: GösterGizle
İlk vurulduğu an

Hala yerde ve rolünü sürdürüyor

Kalkar kalkmaz koşarak uzaklaşıyor, RK ve kaçırma emotelarını aldırış etmeden gidiyor

Julio_Garcia
Spoiler: GösterGizle
Evini basıp vuruyoruz, üstümüze evi kilitleyip gülücük emotesi atıyor

/B bölüp role uymuyor

Ek açıklamalar(varsa): İyi roller, iyi forumlar

#1 - 26.03.2024 03:53
Rol esnasında ozmeninho tarafından uyarıldım ve akan rolü devam ettirdim.

#2 - 26.03.2024 03:59
Hayır kankam biz admin çağırmadığımız sürece role devam etmedin ve biz senin role uymama girişiminden dolayı 10 dakika içeride kaldık. Senin bu durumda role devam edip bir ihlal varsa kanıtları alıp rolden sonra şikayet açman lazımdı.

#3 - 30.03.2024 14:06
Dediğim gibi yaptığınız ihlalden ötürü anlık böyle bir tepki verdim insanlık hali yine de yapmamam lazım. Ozmeninho iletişime geçti aksatmadan devam ettik orada durumu yönetici ile çözüp tekrar burada neden şikayet açıldı anlamadım. Zaten sicilime bakarsanız böyle bir tipleme olmadığımı anlarsınız.

#4 - 01.04.2024 15:35
İnceleniyor.

#5 - 15.04.2024 11:15
Kanıtlar geçerliliğini yitirmiş.

K&A